Profile cover photo
Profile photo
Hana Blossom
35 followers -
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم, (Dengan nama Allah yang Maha pengasih lagi Maha penyayang)
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم, (Dengan nama Allah yang Maha pengasih lagi Maha penyayang)

35 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Tak pandai masak tak boleh kahwin!!
Assalamualaikum kesayangan semua  :) Tajuk mesti ada yg nak argue kan? Hehe. Actually ni lah antara soalan popular yg ditanya waktu aku nak kahwin. Siapa yg tanya tu?? Bakal suami? NO. Bakal mak and bapak mertua? NO.  Cuba teka siapa?? Mesti lah makcik2 yg ...
Add a comment...

Post has attachment
CABARAN 10 HARI!!
Assalamualaikum :) 10 days challange: 1) Nak jaga solat. Solat 5 waktu yg paling terbaik. 2) Nak buat solat sunat sekurang-kurangnya sekali sehari. 3) Baca al-quran sekurang-kurangnya sekali sehari. 4) Nak kemas rumah betul2. Nak rumah nampak bersih je. 5) ...
Add a comment...

Post has attachment
Sampai bila baby kena guna barut?
Assalamualaikum :) Sory ya kalau asyik share info pada orang yg dah ada baby ja. Mintak ampunn. Next entri janji ana share pasal lain okeyy. Actually takde msa yg fix untuk bila baby kita tak payah pakai barut. Macam ana start rasa malas nak pakaikan Naaila...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded