Profile cover photo
Profile photo
Yuk Baiq
40 followers
40 followers
About
Yuk's posts

Post has attachment
Public
Ubat Kumur..Perlu Ke??
perlukah mengambil ubat kumur?? sekarang nie kan banyak kat pasaran yang jual ubat kumur.. iklan dalam tv pun banyak tentang ubat kumur nie.. tapi sejauh manakah kita perlu mengambil ubat kumur nie..?? atau hanya sekadar cukup dengan memberus gig?? ada gak ...

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
11 Kaum Yang Dibinasakan Oleh Allah
kaum yang dibinasakan dan dihapuskan oleh allah ok hari nie..yuk nak share ckit ttang kaum yang allah hapuskan dari muka bumi nie.. yuk juga baru tahu...banyak jugak kaum yang allah binasakan.. yang biasa kita dengar..kaum nabi luth..kaum nabi salleh.. tapi...

Post has attachment
Public
Tips Menghias Rumah Ketika Musim Perayaan
cara menghias rumah ketika hari raya pic kredit to google image amboi yuk...puasa baru je cukup seminggu dah prepare untuk raya ke.. hihi..biasalar..klau bab2 raya nie mmang semangat ckit.. klau nak menghias rumah untuk hari raya kena lar awal2.. bukan ape....

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
Movie Review: confessions(kokuhaku)
review disturbing  filem jepun,confessions(kokuhaku) hello semua..sihat ke...jumpa kita lagi dalam rancangan review movie.. ceh..dah macam pengacara rancangan plak..hahaha.. wow..review movie lagi...urm..kenapa yuk semangat review movie sekarang?? yuk pun x...

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
Perniagaan House of Cat Disihir
kisah sedih perniagaan House of cat disihir sape yang x kenal dengan house of cat kan.. dulu house of cat nie viral n famous jgak lar,, klau uols x kenal..mmang sah ko bukan dduk di malaysia..hahaha.. jgn marah,,gurau je,,, tapi..lepas viral arie tu,,house ...

Post has attachment
Public
Wait while more posts are being loaded