Profile cover photo
Profile photo
Ronald Franken - ReisCreaties
4 followers
4 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Als reisadviseur krijg ik toch nog vaak de vraag; hoe zit het wanneer ik via jou boek, ben ik duurder uit dan wanneer ik zelf via internet boek en waarom zou ik dan via jou boeken? ☑ De reisorganisatie/hotel enz. waar ik de reis boek, die betaalt mij een commissie en niet jij. Indien je deze reis rechtstreeks boekt bij de reisorganisatie betaal je precies hetzelfde.
☑ Ik heb speciale websites, boekingsmachines en contacten die alleen voor reisagenten toegankelijk zijn en daar...om ook veel meer mogelijkheden bieden.
☑ Daardoor vind ik ook hotels en vluchten die soms voordeliger zijn en anders voor dezelfde prijs die je zelf via internet kunt vinden.
☑ Je bent zelf geen extra tijd kwijt aan het zoeken op internet.
☑ Internet denkt niet met je mee en geeft geen advies op maat. Door mijn vele reizen heb ik heel veel van de wereld mogen zien. Deze ervaringen deel ik graag met je.
☑ 1 aanspreekpunt en ben 7 dagen in de week bereikbaar.
☑ De gunfactor, wanneer het niets extra's kost, dan gun je mij toch de boeking... je weet dat jouw reis bij mij in goede handen is!
Met mijn bemiddeling, geboden kwaliteit, service, 24/7 bereikbaarheid, kennis en de nodige garanties weet je dat je kan vertrouwen op een door jullie gewenste vakantie.
buff.ly/2igGoL8 - ronald.franken@reiscreaties.nl
Photo

Post has attachment
Ik moet een exclusief reisje organiseren met privévliegtuig. Ben benieuwd of dat dit vliegtuig zal voldoen voor deze groep :).

Post has attachment
Beste deal om je auto te huren voor de komende vakanties.
- 100% zorgeloze autohuur
- Kosteloos wijzigen en annuleren (geboekt via Scenic Travel)
- Alle kosten en verzekeringen zijn inclusief
- Voordeligste en beste autohuur mogelijkheden...
- Standaard 14 dagen in optie
- Geen frustraties en onverwachtse prijsstijgingen
- 24/7 support
- Geen creditcard nodig op veel bestemmingen
De kans op de beste en voordeligste autohuur wereldwijd, alles inclusief en tot 4 uur voor huuraanvang te wijzigen of te annuleren.
https://buff.ly/2AQotj8 Meer weergeven
Photo

Post has attachment
4 x extra voordeel voor de 2018 vakantie.
1. Gratis onafhankelijk reisadvies en professionele bemiddeling
2. Vakantie geboekt voor 15 december geen reserveringskosten
3. Extra voordeel bij het nu huren van je huurauto (01/04-31/10)
a. Gegarandeerd de auto die je wenst, nu nog volop keuze
b. Gratis flexservice - wijzigingen en annulering kosteloos (tot 4 uur voor huuraanvang)
4. via mij een TUI vakantie boeken biedt de volgende voordelen.
a. Geen aanbetaling
b. Gratis omboeken
c. Extra vroegboekkorting
d. Laagste prijsgarantie
Tegen de geldende voorwaarden van de aanbieders.
Laat je ontzorgen, mijn bemiddeling en een persoonlijk reisadvies kost niets extra's!
buff.ly/2zyytPZ - ronald.franken@reiscreaties.nl
Photo

Post has attachment
De reden dat mijn klanten hun vakantiewensen bij mij neerleggen is niet alleen dat ze de service, kwaliteit, kennis, ervaring, persoonlijk contact en garanties fijn vinden. https://buff.ly/2ynLtZ6

Post has attachment
Waarom je vakantie regelen via je eigen persoonlijke reisadviseur?
Laat je ontzorgen, bespaar tijd en geld, geen zorgen, ontvang je eigen persoonlijke reisvoorstel waar je wensen in zijn verwerkt, 24/7 bereikbaar, vele garanties, kennis, ervaring, keuze uit alle soorten reizen, contacten en naast de kwaliteit en service die ik biedt ben je niet duurder uit dan alles zelf uitpuzzelen.

Post has attachment
Altijd leuk om een bericht van tevreden klanten te lezen.
Photo

Post has attachment
Vakantie kan het hele jaar door worden gevierd. Interesse in een kosteloos en vrijblijvend reisvoorstel? buff.ly/2vUVknn #vakantie #reizen #reisvoorstel #persoonlijkreisadviseur
Photo

Post has attachment
Reis der reizen. Elk jaar wordt er een bijzondere en luxe reis aangeboden die onder de naam AirCruise valt. Met uw eigen vliegtuig met 54 business class stoelen maakt u een geweldige reis langs de "Parels van Afrika" of "Parels van de Oriënt". Hierbij iets meer info over de "Parels van Afrika". Een 17 daagse reis waarbij vliegtuig (met zelfde bemanning) met business class kwaliteit gedurende de gehele air cruise bij de groep blijft. U reist vanuit Rotterdam door 7 landen (Marokko, Sao Tomé, Zuid-Afrika, Tanzania, Zimbabwe, Tanzania (Zanzibar) en Oman). Vertrek op 11 maart 2018, max. 54 personen. Per persoon € 29.750,00 (o.b.v. 2 samen reizende personen). Interesse en wilt u uitgebreide informatie ontvangen? ronald.franken@reiscreaties.nl
Photo

Wait while more posts are being loaded