Profile cover photo
Profile photo
Dzulhelmi Mohd Isa
50 followers -
Dzulhelmi Bin Mohd Isa
Dzulhelmi Bin Mohd Isa

50 followers
About
Dzulhelmi's posts

Post has attachment
Business Card : Susah sangat ke nak buat ?
Assalamualaikum! Dalam keadaan ekonomi yang tidak berapa stabil dan juga peluang untuk dapatkan kerja yang akan memberi pulangan yang baik untuk masa depan , ramai antara kita yang memilih jalan untuk menjalankan macam macam jenis perniagaan.  Paling banyak...

Post has attachment
Iphone 6s lawan ZenFone 2 , siapa menang ?
Assalamualaikum.  Untuk tahun 2016 yang dah mencecah bulan ke tiga , semestinya pelbagai jenama jenama besar pengeluar telefon pintar bersaing , lagi lagi dalam memastikan keluaran mereka ialah produk yang menang membeli menang memakai kepada yang mahukan k...

Post has attachment
GIVE AWAY TERBAIK MAC SAMPAI MEI !
Assalamualaikum! Mesti dah sesengih kan nak beratur jadi pemenang Give Away blog saya kan??! Mesti nak tau hadiah bulan ini kan? Hadiah bulan ini ialah RELOAD bagi apa apa mobile network yang korang guna sebanyak RM 30.00 ( seorang ), RM 10.00 ( seorang ) d...

Post has attachment
Meet : Taiping Bandar Warisan
Assalamualaikum . Cuti sekolah dah dekat. Mesti ada antara korang yang nak berjalan especially jenjalan yang dekat dekat. Yelah sejak ada GST ni , dengan harga minyak tak stabil , menggigil je kan bila gepren ke , bini ke , anak anak ke ajak keluor jenjalan...

Post has attachment
Masih catchy kah si skrin Besar , Lenovo? Harga bawah RM 400 2016 !
Assalamualaikum! Masih ingat beberapa tahun lepas , tahun sewaktu smartphone lenovo sangat popular  kerana skrin besar dan murah ? Ingat tak ? Masa tu melambak jugak henpon dari china cuba membiak dalam market Malaysia. Jadi untuk posting kali ini , saya ak...

Post has attachment
Comeback
Assalamualaikum. Ye , saya tahu , nak buat comeback semula dekat blog lepas dekat setengah tahun berhenti bukan senang.Malas betul nak puaskan hati engkorang semua ni , lelagi nak berita panas lah , berita  melayu gaduh tu ini, berita pasal orang mengandung...

Post has attachment
Nak terbang percuma dengan AirAsia ? Jom Join YouGov !
Assalamualaikum ! Haaaaa dengor je free laju je ye masuk blog . Kalini ,saya nak promosikan satu laman web khas untuk korang yang teringin benor nak terbang tapi duit tak berapa nak ada . Ikutkan dari tarikh harini , korang ada dua bulan lagi sebab tarikh t...

Post has attachment
Samsung dan keluaran Galaxy J specs rendah dengan harga berpatutan : J1 , J5 , J7
Assalamualaikum. Sejak GST ni , ramai sebenarnya yang mencari smartphone yang boleh masuk bajet poket . Maklumlah ,kalau boleh nak lari terus daripada bayor cukai yang tak semena mena kena bayor walaupun gaji ciput. Jadi pada kali ini , saya nak sembang sik...

Post has attachment
Malware Oh Malware. Apa benda malwer ni ?
Assalamualaikum. Zaman serba canggih sekarang kan ? Begitu juga dengan serangan siber dan penyakit penyakit komputer yang semakin berleluasa . Virus dah semakin banyak . Untuk posting kalini , saya nak ceritakan serba sedikit tentang jangkitan malware pada ...

YEAY! WELCOME ZUL ! I kinda think im crazy to post for my won as I know nobody will reply this .
Wait while more posts are being loaded