Profile cover photo
Profile photo
Afrina Ismail
308 followers -
daughter to Allahyarham Ismail bin Abdullah @ Afriyon & Puan Nelwati bt Bakar @ Nel Amani + daughter in to Allahyarham Kamali bin Suradi & Puan Hajjah Site Saemah bt Suradi + Wife to Mohd `Aidil bin Kamali + Gorgeous Moomy to Puteri Nur Elvina bt Mohd `Aidil
daughter to Allahyarham Ismail bin Abdullah @ Afriyon & Puan Nelwati bt Bakar @ Nel Amani + daughter in to Allahyarham Kamali bin Suradi & Puan Hajjah Site Saemah bt Suradi + Wife to Mohd `Aidil bin Kamali + Gorgeous Moomy to Puteri Nur Elvina bt Mohd `Aidil

308 followers
About
Afrina's posts

Post has attachment
**
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Sempat lagi kan nak wish 😊 SELAMAT TAHUN BARU 2017. Harap lebih kuat, lebih positif, lebih serius, lebih dimewahkan rezeki dan yang paling penting lebih dalam mencari keredhaan dan keberkatan ALLAH. Good ...

Post has attachment
♥ Result Elvina 4tahun ♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Alhamdulillah...result puteri sulong untuk semester 1...ustazah pesan jangan tengok Number ye ummi (setahu ummi zaman ummi blaja dulu je ade semester2 ni...skrg preschool pon da ade)  ‪ Masa sesi ambil rep...

Post has attachment
**
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Alhamdulillah.  Hari ni birthday anak kite. Sanah Helwah ya Puteri Elzandra Ailani (baby ramadhan 2014). Semoga jadi anak yang cantik, bijak, kaya dan berjaya dunia akhirat. Aamiin #beU Birthday girl. Masa...

Post has attachment
♥ Alhamdulillah, rezeki merasa duduk rumah sendiri setelah menyewa 5tahun ♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Alhamdulillah Syukur ke hadrat Allah SWT Dah 5 tahun merasa menyewa Dah 5 tahun juga usia perkahwinan kami Sempena Anniversary 28 Mei tempoh hari...En suami ajak saya bersama anak anak... tengok rumah bese...

Post has attachment
♥ Potluck Sebelum Ramadhan at Office ♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum  Sponsor by kak ema...but done by My Habibi (untung dapat suami pandai masak..haha) sedap sangat dia orang cakap...siap cakap next friday nak order carbonara... meriah dengan seefood dia orang cakap Ha poh...

Post has attachment
♥ Elvina vs Anak Cheta♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Scroll2 fb sambil baring dgn anak kiri kanan...anak no 2 zandra...nmpk pic anak che ta kat newfeed fb...  Zandra: mi...kakak! Ummi: scroll lg Zandra: ummi kakakkkk! dia plak tlg scroll up gambar tu blk. . ...

Post has attachment
♥ Afrina Ismail turns 32 today ♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Ya Allah Panjangkanlah usia ku Agar lebih lama dapat ku mentaati Mu Jadikanlah kehidupan ini sebagai ladang Moga di akhirat kelak ku mengutip hasilnya Ya Allah Tambahkanlah amalanku di saat bertambah usiak...

Post has attachment
♥ Doa ummi ♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum "Jadikan anak anak ku PUTERI NUR ELVINA, PUTERI ELZANDRA AILANI  &  PUTERI ELYSIA ZERINA Orang yang jaga solat. Berakhlak mulia. Bercakap benar. Hormat orang tua. Tidak meninggikan suara pada orang tua. Di...

Post has attachment
♥ Happy Mothers Day 2016 ♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Selamat hari ibu kepada semua yang bergelar ibu.  And Alfatihah for my beloved ibu  ♥ King and Queen Story ♥ Thank you for reading this entry !
   

Post has attachment
♥ Nasihat dan tips yang hantar anak pada pengasuh ♥
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Terbaca status kawan kawan di fb yang sedang dilema sebab tak lama lagi da stat keje balik kan...samada nak hantar anak mereka di bawah jagaan taska mahupon pengasuh. Saya pon pernah mengalami dan merasai ...
Wait while more posts are being loaded