Profile cover photo
Profile photo
Meneer Vevie
1 follower
1 follower
About
Meneer's interests
View all
Meneer's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Eerste beelden uit The Keepers, een zevendelige Netflix Original-serie die past bij andere docureeksen zoals Making a Murderer en Hot Girls Wanted: Turned On.

De serie focust op de moord op zuster Cathy, een non die in de jaren zestig werd vermoord in Baltimore. In The Keepers komen ook getuigenissen aan bod van slachtoffers van seksueel misbruik en worden twee bejaarde vrouwen gevolgd die zich al jarenlang inzetten om de moord op zuster Cathy op te helderen.

Alle afleveringen zijn vanaf 19 mei 2017 beschikbaar op Netflix.

https://youtu.be/ppUYe5gwIQc

Post has attachment
Het laatste seizoen van Bloodline komt dichterbij.

Post has attachment
Een preview van het vijfde seizoen van Orange is the New Black.

Post has attachment
Amsterdam heeft een gastrol in het tweede seizoen van Sense8, een Netflix Original-serie over acht mensen die een bijzondere connectie met elkaar delen en op de vlucht slaan voor een organisatie die op hen jaagt. De tien nieuwe afleveringen zijn beschikbaar vanaf 5 mei 2017.

Post has attachment

Post has attachment
Netflix pakt dit jaar uit met een nieuwe serie die gebaseerd is op Anne of Green Gables (Anne van het Groene Huis), de bekende bestseller van de Canadese schrijfster Lucy Maud Montgomery.

Officiële synopsis: De serie speelt zich af op Prins Edwardeiland aan het einde van de 19e eeuw en volgt het leven van Anne Shirley (Amybeth McNulty). Anne is een jong weesmeisje dat jarenlang in weeshuizen en bij vreemden thuis mishandeld werd en per vergissing bij een oudere broer en zus thuis geplaatst wordt. Met haar unieke energie, buitengewone intelligentie en opmerkelijke verbeeldingskracht transformeert de dertienjarige Anne na verloop van tijd het leven van Marilla (Geraldine James) en Matthew Cuthbert (R.H. Thomson) en uiteindelijk het hele dorpje waar ze wonen. Anne’s avonturen kaarten tijdloze maar actuele onderwerpen aan, zoals identiteitsproblematiek, feminisme, pesten en vooroordelen.

Post has attachment

Post has attachment
Girlboss, vanaf 21 april op Netflix.
Wait while more posts are being loaded