Shared publicly  - 
 
Sidste år kickstartede jeg mit eventyr udi offentligt WordPress-pluginforfatterskab (efter at have lavet plugins til kunder i årevis), og har dags dato 3 plugins i det officielle repository med samlet set lidt under 1.000 downloads. Det er ganske godt klaret for bittesmå plugins der næsten ingenting laver :).

I år vil jeg gerne skrue op for aktiviteten, og jeg har især et ønske om at lave et plugin der har salgsværdi - kvalitetsmæssigt i stil med Gravity Forms eller Advanced Custom Fields (sidstnævnte er gratis, men sælger meget brugbare addons), men ikke nødvendigvis af samme kompleksitet.

Har du et konkret forslag til et plugin der umiddelbart ikke findes i dag, eller kan gøres meget bedre (og som appellerer til mange brugere - ikke kun dig ;)), hører jeg gerne fra dig. Jeg kvitterer gerne med et par konsulenttimer hvis dit forslag er så godt at jeg realiserer det. #wordpress #wordpressplugins
Translate
7
3
Brian Hvarregaard's profile photoLars Bachmann's profile photoLennart Øster's profile photoUffe Fey flyttet's profile photo
9 comments
 
Et plugin så man nemt kan designe layout af sine kategori-sider ?? 
Ved ikke om det kan laves med et plugin, som fungerer uafhængigt af hvilket tema man har installeret?
Men savner nemlig en nem måde at styre hvordan mine kategori-sider skal se ud fra side til side. 
Jeg har ikke kunnet finde noget plugin der dækker dette...
Man kan jo så gøre det ved at oprette templates (vidst nok) men så bliver det bare for teknisk for mig :(
Translate
 
To forslag:
1. Et plugin der nemt kan style widgets så de optisk bliver lækre. Specielt når man trækker menuer ind i sine sektioner som widgets.
2. Et plugin der gør det muligt nemt at lave specielle sider (custom pages) til sit tema. Det kunne være specielle landingpages, sider uden sidebar, sider med mange kollonner af widgets og forsider.
Translate
 
Et plugin så man nemt kan oprette en forside med forskellige artikler. Dvs. lave et layout til en forside og vælge hvilke artikler (manuelt, eller ud fra dato eller andre kriterier) der skal være de forskellige steder. Har prøvet det der beskrives her:

http://medieverden.dk/forsideredigering-til-wordpress-godt-til-nyhedssites/

men det er dælme svært og det ændrer mit tema og har mange "problemer". (laver selv en ny menu, rewriter header og footer osv.)
Translate
 
+Steffen Gregersen Det er efter min mening ikke noget der kan eller skal håndteres af et plugin. Det er snarere et spørgsmål om at lave category templates.

+Knut Nägele 1) Gøres via CSS. 2) Det er også mere et theming-issue.

+Brian Hvarregaard Jeg har lavet mange af den slags løsninger, men problemet, som du selv er inde på, er at det er nødt til at blive dybt integreret i themet. Så det vil være vanskeligt (umuligt) at lave en one size fits all løsning.

Jeg kan fornemme at behovet primært koncentrerer sig om at tilpasse sitets layout. Og det er i mine øjne noget der hører theming til, ikke plugins. Hvis man ønsker mere frihed til selv at rode rundt med sit theme, bør man specifikt gå efter et theme som giver mulighed for dette. Dem findes der en del af, fx pagelines og headway.

Men tak for forslagene alligevel. Keep 'em coming :)
Translate
Translate
 
1: Et enkelt plugin som abstraherer paypal og gør det muligt at sælge fx. e-bøger og andet download content nemt. Og med nemt er det uden at oprette bruger - eller i det mindste gøre det valgfrit omkring det at oprette bruger.

2: Et plugin som gør det nemt at lave microformat til sin side, fx. på et enkelt produkt (fx. en e-bog jvf. ovenstående), og have alle elementerne klar til at klik-implementere et microformat ved at markere en tekst og trykke på en knap, vælge hvilket mikroformat der er tale om og så indsætte markuppen.
Translate
 
Hej Uffe
Det lyder spændende. Jeg har ikke umiddelbart nogle ideer til dig, men kommer jeg på noget skal jeg lade dig høre.

Jeg er ikke selv den store programmør, men forsøgte mig sidste år med mit eget plugin, som desværre har nogle bugs, og jeg er derfor ikke kommet videre med det.

Det hedder "More Twitter Followers", og er meget enkelt, men har du lyst til at kode videre på det er du velkommen til det?
kilde: http://www.larsbachmann.dk/wordpress-plugin-more-twitter-followers.html

+Brian Hvarregaard Med hensyn til at tilføje microdata til sit website, så er Google i gang med et projekt, hvor du kan gøre det via WebmasterTools. (Prøv at se videoen i nedenstående link.
Kilde: http://googlewebmastercentral.blogspot.dk/2012/12/introducing-data-highlighter-for-event.html
Translate
 
Hej

Det lyder super fedt med dit projekt.
Jeg kunne godt bruge et plugin der kunne importerer filer med affiliate data og sætte det op som en pæn shop lign. Side

Jeg ved der findes en del, men de er stort set alle begrænset til at lave en post pr produkt

Din skulle oprette en side pr. Kategori, gerne med en form for paging.

På den måde bliver det nemmere at lave menustruktur og Google vil synes bedre om dig :-)

Hver side skulle så have produkterne fra kategorien i et design man selv kan bestemme ud fra tags

Det findes men er ikke godt nok
Og der vil være mange potentielle kunder
Translate
 
Tak for de nye forslag. Der er ikke endnu ikke nogen jeg kan se det store potentiale i, men tak fordi I gider foreslå. Og jeg noterer alt ned til fremtidig reference, hvis jeg nu skulle skifte mening :)

+Brian Hvarregaard Det første du nævner er allerede lavet i massevis (jeg har sågar selv haft et plugin/bestilbar løsning der kan det, men der var intet salg i det).

+Lars Bachmann Tak for buddet, men jeg er på udkig efter noget med meget mere kød på :).

+Lars Skjoldby Mht. brugertesten, er det vel dybest set bare et quizmodul. Man svarer på spørgsmål og får et resultat/svar. Findes allerede :)
Translate
Add a comment...