Profile

Cover photo
Uffe Fey flyttet
Works at WORDPRESSKONSULENT ApS
Attended Sønderborg Handelsskole
Lives in Kolding
37 followers|84,644 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Min nye profil er nu aktiv, og jeg vil forsøge at nedlægge denne profil. Så hvis du har mig i dine cirkler, bedes du følge min nye profil i stedet:
https://plus.google.com/u/0/114897668804574102125/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Fik følgende review af mit WordPress-plugin Safe Mode i går:

"This plugin worked like a charm when I needed it most. Due to a plugin misconfiguration I could not login to my WP Admin panel. So, I whacked the parameters onto the URL, and hey presto, I logged in without a problem. I reckon this should be included in all WP installations by default like Akismet!"

En nærmest perfekt beskrivelse af formålet med pluginet. Installer det nu, hvis du ikke allerede har gjort det :)
 ·  Translate
Makes it possible to enable safe mode for WordPress. In safe mode, plugins will not be loaded and the default theme (if installed) will be activated.
1
Michael Happel Olsen's profile photoUffe Fey flyttet's profile photoMichael Bach Kjeldsen Elkjær's profile photo
8 comments
 
+Uffe Fey Fedt :-D Så har jeg i hvert fald et par sites, hvor det bliver interessant igen
 ·  Translate
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Sidste år kickstartede jeg mit eventyr udi offentligt WordPress-pluginforfatterskab (efter at have lavet plugins til kunder i årevis), og har dags dato 3 plugins i det officielle repository med samlet set lidt under 1.000 downloads. Det er ganske godt klaret for bittesmå plugins der næsten ingenting laver :).

I år vil jeg gerne skrue op for aktiviteten, og jeg har især et ønske om at lave et plugin der har salgsværdi - kvalitetsmæssigt i stil med Gravity Forms eller Advanced Custom Fields (sidstnævnte er gratis, men sælger meget brugbare addons), men ikke nødvendigvis af samme kompleksitet.

Har du et konkret forslag til et plugin der umiddelbart ikke findes i dag, eller kan gøres meget bedre (og som appellerer til mange brugere - ikke kun dig ;)), hører jeg gerne fra dig. Jeg kvitterer gerne med et par konsulenttimer hvis dit forslag er så godt at jeg realiserer det. #wordpress #wordpressplugins
 ·  Translate
7
3
Brian Hvarregaard's profile photoLars Bachmann's profile photoLennart Øster's profile photoUffe Fey flyttet's profile photo
9 comments
 
Tak for de nye forslag. Der er ikke endnu ikke nogen jeg kan se det store potentiale i, men tak fordi I gider foreslå. Og jeg noterer alt ned til fremtidig reference, hvis jeg nu skulle skifte mening :)

+Brian Hvarregaard Det første du nævner er allerede lavet i massevis (jeg har sågar selv haft et plugin/bestilbar løsning der kan det, men der var intet salg i det).

+Lars Bachmann Tak for buddet, men jeg er på udkig efter noget med meget mere kød på :).

+Lars Skjoldby Mht. brugertesten, er det vel dybest set bare et quizmodul. Man svarer på spørgsmål og får et resultat/svar. Findes allerede :)
 ·  Translate
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Det er menneskeligt at glemme at betale en faktura til tiden en gang imellem. Den kan glippe, og det accepterer jeg.

Men min tålmodighed overfor kunder der konsekvent ikke betaler til tiden er begrænset. Og det er faktisk værre når man heller ingen respons får når man fremsender rykkere (altså deciderede rykkere med rykkergebyr). Det irriterer mig at jeg skal spilde tid på rykkerprocedurer, og jeg undrer mig virkelig over at man som virksomhedsejer vil være dét bekendt overfor sig selv og virksomhedens rygte.

Hvordan håndterer du den slags? Bruger du den traditionelle rykkerprocedure med 3 rykkere inden inkasso, eller sender du sagen direkte til advokaten når den ordinære betalingsfrist er overskredet? (Det var der engang en advokat der anbefalede mig, men jeg synes det er lige groft nok)
Eller noget tredje?
 ·  Translate
1
Lene Aarup Vinther's profile photoBrian Brandt's profile photoBrian Hvarregaard's profile photoUffe Fey flyttet's profile photo
11 comments
 
Jeg sender 3 rykkere fordi det synes at være "standard", uagtet at man selvfølgelig kan nøjes med 1. Og fordi jeg trods alt ønsker at bevare det gode forhold til kunden, for jeg lever nærmest af gode forhold. Det tror jeg hurtigt går fløjten hvis man går hurtigere frem. Jeg har heller ikke behov for at gøre det hurtigere. 38 dages kredit er selvfølgelig meget, men jeg har været selvstændig i 15 år, så der er efterhånden opbygget sikkerhed nok til at jeg ikke går i panik hvis jeg skal vente så længe på at blive betalt :).
 ·  Translate
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Endnu et WordPress plugin fra min hånd: Safe Mode. Kort sagt bringer det WordPress i en safe mode hvor der ikke loades plugins, og hvis der er installeret et default theme (Twenty *), aktiveres det midlertidigt i stedet for det theme man end måtte køre med. http://wordpress.org/extend/plugins/safe-mode/ #wordpress  #plugin
 ·  Translate
Makes it possible to enable safe mode for WordPress. In safe mode, plugins will not be loaded and the default theme (if installed) will be activated.
3
1
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Jeg har merget min personlige profil til min nye Google Apps konto, og det har Google sandelig ikke gjort nemt. Så vidt jeg kan forstå går der 6 dage før data er overført, og dette inkluderer ikke indlæg. Men hvem ved hvad der sker. Hvis jeg tilføjer dig igen om en uges tid, ved du hvorfor :)
 ·  Translate
1
Claus Pedersen's profile photoUffe Fey flyttet's profile photo
5 comments
 
Nå, intet er sket, så jeg har requested en transfer igen, og skal nu vente til 22/8. Dette tool virker efterhånden meget lidt troværdigt i mine øjne, men nu får det en sidste chance.
 ·  Translate
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
1
1
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Danskere der taler engelsk med tyk dansk accent. Det har i årevis været årsag til stor pinlighed for mig, følt på vegne af mine landsmænd. Og mig selv. For jeg lider skam selv af samme handicap. Mit ordforråd er ganske udmærket, grammatikken halter lidt af og til (primært ordrækkefølge), men min accent er så tyk at man kan skære i den.

I dag faldt jeg så over en række artikler om emnet, bl.a. en hvor englændere udtaler sig om udlændinges engelskkundskaber. Overraskende nok (for mig, i hvert fald) lader de fleste til at være mere eller mindre ligeglade med accenter. De er vant til at høre deres modersmål blive "voldtaget" af hele verden, så eksempelvis en tyk dansk eller tysk accent bemærkes ikke som noget specielt negativt. I en anden artikel udtaler en herboende og -arbejdende engelsk journalist endvidere at danskere er meget følsomme med deres accent, men at det egentlig er lidt hysterisk.

Så måske er det ikke så slemt alligevel. Det er åbenbart mest mig/os selv der synes det er pinligt. Hvad med dig, hvordan har du det med den danske accent?
 ·  Translate
5
Brian Hvarregaard's profile photoAnders Saugstrup's profile photoUffe Fey flyttet's profile photoHenrik Andersen's profile photo
10 comments
 
Og pøwls :-D
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Kan du anbefale nogle bøger om passiv indkomst? (Alt andet end affiliate marketing)
 ·  Translate
1
Lene Aarup Vinther's profile photoJacob Kildebogaard's profile photoUffe Fey flyttet's profile photo
7 comments
 
Nej, ikke i ordets bogstaveligste forstand. Men du ved jo hvad vi mener :)
 ·  Translate
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Inspireret af den senere tids diverse tråde om anbefalelsesværdige bøger, har jeg lige fået 4 stk ind af døren. The Greatest Salesman in the World, Den rigeste mand i Babylon, Secrets of the Millionaire Mind (sikke en cheesy titel) og The Wealthy Barber. Jeg håber jeg bliver ligeså begejstret som dem der har anbefalet dem.
 ·  Translate
2
Anders Saugstrup's profile photoUffe Fey flyttet's profile photoMikael Rieck's profile photo
3 comments
 
Håber jeg også at du gør. Husk notesblokken. ;)
 ·  Translate
Add a comment...

Uffe Fey flyttet

Shared publicly  - 
 
Jeg har frigivet det nye Quickpay plugin til WP e-Commerce. Hvis du vil give det et spin, så kan det hentes her. Sørg for at læse instruktionerne grundigt.
http://wordpress.org/extend/plugins/quickpay-payment-gateway-for-wp-e-commerce/
Quickpay Payment Gateway for WP e-Commerce. Adds Quickpay.net payment gateway to WP e-Commerce. Download Version 1.3 · Description · Installation · FAQ · Changelog · Stats · Support · Developers. This...
4
Add a comment...
Story
Tagline
WordPress-konsulent & skaberen af Tasks.dk
Introduction
Jeg har været i webbranchen med eget firma siden 1997, og fra 2000-2006 som godt gammeldags ansat i fuldtidsstilling. I 2006 gik jeg freelance på fuld tid.

I dag arbejder jeg primært som WordPress-konsulent (eller -specialist, -ekspert, -guru.. hvad du nu foretrækker at kalde det) på fuld tid. Det har jeg gjort siden ultimo 2009. Jeg lever altså af at levere WordPress-baserede løsninger.

Derudover er jeg skaberen af Tasks, en web app til selvstændige og små virksomheder, der tager hånd om opgavestyring, timeregistrering og fakturering. Systemet er designet til danskere og tilbyder bl.a. også integration til det populære e-conomic.
Education
 • Sønderborg Handelsskole
  Datamatiker, 1997 - 1999
Basic Information
Gender
Male
Work
Occupation
WordPress-konsulent
Employment
 • WORDPRESSKONSULENT ApS
  2011 - present
 • Tasks ApS
  2009 - present
 • Idenion ApS
  1997 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kolding
Previously
Toftlund - Sønderborg - København Ø - København S - Haderslev - Kundby