Profile cover photo
Profile photo
Uffe Fey flyttet
38 followers -
WordPress-konsulent & skaberen af Tasks.dk
WordPress-konsulent & skaberen af Tasks.dk

38 followers
About
Uffe Fey flyttet's posts

Post has attachment
Min nye profil er nu aktiv, og jeg vil forsøge at nedlægge denne profil. Så hvis du har mig i dine cirkler, bedes du følge min nye profil i stedet:
https://plus.google.com/u/0/114897668804574102125/

Jeg har merget min personlige profil til min nye Google Apps konto, og det har Google sandelig ikke gjort nemt. Så vidt jeg kan forstå går der 6 dage før data er overført, og dette inkluderer ikke indlæg. Men hvem ved hvad der sker. Hvis jeg tilføjer dig igen om en uges tid, ved du hvorfor :)

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment
Fik følgende review af mit WordPress-plugin Safe Mode i går:

"This plugin worked like a charm when I needed it most. Due to a plugin misconfiguration I could not login to my WP Admin panel. So, I whacked the parameters onto the URL, and hey presto, I logged in without a problem. I reckon this should be included in all WP installations by default like Akismet!"

En nærmest perfekt beskrivelse af formålet med pluginet. Installer det nu, hvis du ikke allerede har gjort det :)

Danskere der taler engelsk med tyk dansk accent. Det har i årevis været årsag til stor pinlighed for mig, følt på vegne af mine landsmænd. Og mig selv. For jeg lider skam selv af samme handicap. Mit ordforråd er ganske udmærket, grammatikken halter lidt af og til (primært ordrækkefølge), men min accent er så tyk at man kan skære i den.

I dag faldt jeg så over en række artikler om emnet, bl.a. en hvor englændere udtaler sig om udlændinges engelskkundskaber. Overraskende nok (for mig, i hvert fald) lader de fleste til at være mere eller mindre ligeglade med accenter. De er vant til at høre deres modersmål blive "voldtaget" af hele verden, så eksempelvis en tyk dansk eller tysk accent bemærkes ikke som noget specielt negativt. I en anden artikel udtaler en herboende og -arbejdende engelsk journalist endvidere at danskere er meget følsomme med deres accent, men at det egentlig er lidt hysterisk.

Så måske er det ikke så slemt alligevel. Det er åbenbart mest mig/os selv der synes det er pinligt. Hvad med dig, hvordan har du det med den danske accent?

Sidste år kickstartede jeg mit eventyr udi offentligt WordPress-pluginforfatterskab (efter at have lavet plugins til kunder i årevis), og har dags dato 3 plugins i det officielle repository med samlet set lidt under 1.000 downloads. Det er ganske godt klaret for bittesmå plugins der næsten ingenting laver :).

I år vil jeg gerne skrue op for aktiviteten, og jeg har især et ønske om at lave et plugin der har salgsværdi - kvalitetsmæssigt i stil med Gravity Forms eller Advanced Custom Fields (sidstnævnte er gratis, men sælger meget brugbare addons), men ikke nødvendigvis af samme kompleksitet.

Har du et konkret forslag til et plugin der umiddelbart ikke findes i dag, eller kan gøres meget bedre (og som appellerer til mange brugere - ikke kun dig ;)), hører jeg gerne fra dig. Jeg kvitterer gerne med et par konsulenttimer hvis dit forslag er så godt at jeg realiserer det. #wordpress #wordpressplugins

Kan du anbefale nogle bøger om passiv indkomst? (Alt andet end affiliate marketing)

Det er menneskeligt at glemme at betale en faktura til tiden en gang imellem. Den kan glippe, og det accepterer jeg.

Men min tålmodighed overfor kunder der konsekvent ikke betaler til tiden er begrænset. Og det er faktisk værre når man heller ingen respons får når man fremsender rykkere (altså deciderede rykkere med rykkergebyr). Det irriterer mig at jeg skal spilde tid på rykkerprocedurer, og jeg undrer mig virkelig over at man som virksomhedsejer vil være dét bekendt overfor sig selv og virksomhedens rygte.

Hvordan håndterer du den slags? Bruger du den traditionelle rykkerprocedure med 3 rykkere inden inkasso, eller sender du sagen direkte til advokaten når den ordinære betalingsfrist er overskredet? (Det var der engang en advokat der anbefalede mig, men jeg synes det er lige groft nok)
Eller noget tredje?

Inspireret af den senere tids diverse tråde om anbefalelsesværdige bøger, har jeg lige fået 4 stk ind af døren. The Greatest Salesman in the World, Den rigeste mand i Babylon, Secrets of the Millionaire Mind (sikke en cheesy titel) og The Wealthy Barber. Jeg håber jeg bliver ligeså begejstret som dem der har anbefalet dem.
Wait while more posts are being loaded