Profile cover photo
Profile photo
Shah Rain
About
Posts

Post has attachment
i'm back
Assalamualaikum blogger sekalian.       Dah berdekad aku xupdate blog ni, dah jadi apa pun aku tak taulah. Kalau buka pun setakat nak delete post2 aku yang dah berkurun lama,post ala2 bebudak choki2 gituuuu..(pra matang) Malu jugak lah bila nengok balik, sa...

Post has attachment
RAGUT LAGI :(
Assalamualaikum semua.

Baru harini aku dapat update blog, agak bz kebelakangan nie yewla minggu depan dah start final exam!!!! giler kau nak lenggang kangkung (kangkung dah murah tau sekarang..haha). Otak aku pun dah naik tepu asyik mengadap black & whi...

Post has attachment
cerita 2014 aku
Assalamualaikum kawan2 blogger semua. :)

Fuhh!!! berhabuk dah blog nie, punya lama tinggal naik bersawang dah.. maaflah kepada pembaca2 blog nie, empunya blog menghilangkan diri berbulan2 sebab agak sibuk dengan hal minyak naik nie haa...( ehh apa kena m...

Post has attachment
14th Penang Career & Postgraduate Expo 2013
                                                                                                                                                    Date : 23.11.2013 to 24.11.2013                                                Time : 10.00 a.m. - 6.00 p.m. ...

Post has attachment
rihanna cetuskan kontroversi
Penyanyi terkenal Rihanna diarah keluar dari Masjid Sheikh Zayed di Abu Dhabi setelah mengadakan satu sesi bergambar di kawasan masjid. Walaupun memakai hijab dan 'jumpsuit' serba hitam yang menutup badan beliau, pihak masjid berpendapat ia tidak menghormat...

Post has attachment
Raya style aku
Assalamualaikum     Hye uolls, Ms Cinderella here!!! mesti kamu kamu dan kamu ternanti2kan kemunculan si comel bermata sepet nie kan???kan2???hahaha ( ketawa puas hati dengan perut yang kekenyangan). Actually, aku nak umumkan yang aku akan menyambut Hari Ra...

Post has attachment
Kalau aku kaya
Assalamualaikum  Hye uolls, Ms Cinderella here                                                What's up? hye uolls,dah lama aku anak tirikan blog nie,dah berhabuk pun,bukan main tebal lagi berinci2.Nak kata aku busy mengalahkan menteri takda lah sangat, mak...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded