Profile cover photo
Profile photo
Kuuroord De Schouw
Een NIEUW LEVEN begint met een VASTENKUUR bij DE SCHOUW!
Een NIEUW LEVEN begint met een VASTENKUUR bij DE SCHOUW!
About
Posts

Post has attachment
Vasten
NEUROWETENSCHAPPER LAAT ZIEN WAT HET VASTEN DOET MET JE HERSENEN EN WAAROM BIG PHARMA (pharmaceutische industrie) DIT NIET BESTUDEERT.
Waarom is het dat wij geloven dat het ‘normale dieet’ drie maaltijden per dag is plus wat hapjes? ‘’Het is niet dat dit het gezondste eetpatroon is naar mijn mening en ik denk dat er een heleboel bewijs is dat dit ondersteunt.
Er wordt veel druk uitgeoefend om dit als beste eetpatroon te laten gelden, want er is een heleboel geld bij betrokken. Neem de voedingsindustrie — maken zij geld met het overslaan van een ontbijt zoals ik deed vandaag? Nee, ze verliezen geld. Als mensen vasten, verliest de voedingsindustrie geld. En hoe zit het met de farmaceutische industrie? Wat als mensen intermitterend vasten, dit regelmatig beoefenen en zij zeer gezond hierdoor blijken te zijn? Verdient de farmaceutische industrie veel geld aan gezonde mensen?’’ Dr. Mattson
https://youtu.be/4UkZAwKoCP8
Ok dus de pharmaceutische industrie schets een verkeerd beeld over vasten. Maar waarom is vasten dan gezond?! Enkele voordelen gegeven door doctoren over vasten! Lees verder:
https://www.facebook.com/kuuroorddeschouw/posts/1482452738484899
Add a comment...

Post has attachment
Zin in een lekkere Yoga week? YogaDetox 9-14 juli - Kuuroord De Schouw.

Yoga helpt bij het loslaten en reinigen op zowel fysiek, energetisch, emotioneel en mentaal gebied. Het lichaam is de ingang naar ruimte en vrijheid. Door je aandacht in ruimte en vrijheid te houden lossen de spanningen als vanzelf op uit het lichaam en de geest.Wees welkom!
Lees meer: http://www.kuuroorddeschouw.nl/detoxkuren/themakuurweken#Yoga-Detox
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Voor het Schouw-feest is de prijs al 6,5 jaar niet gestegen! Omdat we willen dat het Schouw-feest blijft doorklinken, dat ook de Schouw een volledig ‘JA’ blijft ademen, gaan we onze prijzen per 1 juli a.s. verhogen. Daarmee hopen we volgend jaar ons 30-jarig jubileum te kunnen beleven en natuurlijk ook daarna nog véle jaren!

Tot 1 juli is het nog mogelijk om voor de huidige (oude) prijzen te boeken!
Doe er je voordeel mee en boek nu!

Vroegboekkorting per 1 juli 2017
Per 1 juli 2017 krijg je, als je minimaal 8 weken van tevoren je kuurweek boekt en betaalt, een vroegboekkorting van 50 euro per kuurweek!
Je kunt alle kuurweken vinden in onze agenda: http://www.kuuroorddeschouw.nl/agenda
Photo
Photo
15-06-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment


Gezond cholesterol door koude baden

Het stimuleren van bruin vet door kou of door bepaalde medicijnen leidt tot minder slagaderverkalking. Actief bruin vet blijkt niet alleen het slechte cholesterol te verlagen, het zorgt ook voor meer en beter werkend HDL, het goede cholesterol. Dit blijkt uit onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en andere onderzoeksinstituten uit Europa en Amerika (Bartelt et al., 2017).

Lees verder:
http://www.kuuroorddeschouw.nl/wiezijnwij/nieuws
Add a comment...

Post has attachment
Na elke kuurweek weer mooie & dankbare woorden. Dank jullie wel! ❤
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wist je dat 3 dagen vasten uw gehele immuunsysteem kan regenereren. STUDY SHOWS HOW FASTING FOR 3 DAYS CAN REGENERATE YOUR ENTIRE IMMUNE SYSTEM - ALANNA KETLERMAY 16, 2017 -http://www.kuuroorddeschouw.nl/wiezijnwij/publicaties

Inderdaad, studies hebben aangetoond dat door slechts drie dagen te vasten dit niet alleen een boots voor uw immuun systeem kan zijn, maar dat het zelfs leidt tot regeneratie wat helpt om een lang en gezond leven te verzekeren. De onderzoekers die de studie uitvoerden beschreven dit als een opmerkelijke en belangrijke doorbraak! Deze onderzoeken tonen aan hoe vasten een kickstart teweeg brengt van de stamcellen in het produceren van nieuwe witte bloedcellen, welke vervolgens infecties bestrijden.
Lees meer over deze studie in het artikel op onze website, zie onderstaande link. (wel in het Engels)
STUDY SHOWS HOW FASTING FOR 3 DAYS CAN REGENERATE YOUR ENTIRE IMMUNE SYSTEM
ALANNA KETLERMAY 16, 2017 - bron: collective-evolution.com
http://www.kuuroorddeschouw.nl/wiezijnwij/publicaties
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wees van harte welkom in Mei :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Binnenkort weer sportvasten! Ben je echt een sporter? En is het weer eens tijd om even pas op de plaats te nemen: tijd voor jezelf, een reiniging te ondergaan en even weg uit eigen omgeving van alle dagelijkse must en moeten. Zie hieronder meer betreft data en informatie!
http://www.kuuroorddeschouw.nl/detoxkuren/themakuurweken#Sportvasten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een heerlijk sapje en een hapje voor de mild-vaster! :) Jammie
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Chia fresca - Fris en energie vol drankje * Recept :)
Een verfrissende zelfgemaakte limonade met toegevoegde chiazaadjes. Een natuurlijke energiedrank die veel in Mexico gedronken wordt. Een frisse dorstlesser, gezond en lekker.

350 ml water of kokoswater
3 eetlepels limoensap/ sap van 1 limoen
2½ theelepel honing in een slok warm water 5ml mengen en koud laten worden
2 theelepel chiazaad
En evt als je pittig lekker vindt kun je gember in het warme water laten weken voordat je het serveer. Serveer koud! Proost!!

* je kunt ook een variatie maken voor een zomerse dag of als dessert door gemalen ijsblokjes, kokosmelk en mango toe te voegen.
PhotoPhotoPhoto
03-04-17
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded