Profile cover photo
Profile photo
Термален Аквапарк Персенк
1 follower -
Tермален аквапарк Персенк отвари врати в град Девин.
Tермален аквапарк Персенк отвари врати в град Девин.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Все още ли се чудите къде да прекарате лятната си ваканция? #AquaparkPersenk #Summer2018 🏊‍♀🎲🎳⛰
Все още ли се чудите къде да прекарате лятната си ваканция? Събирайте тайфата и елате при нас!
💦 Термален Аквапарк Персенк 💦 – град Девин Ви очаква!
👉 Научи повече: www.aquaparkpersenk.com
👉 За информация: sales@aquaparkpersenk.com
Add a comment...

Post has attachment
ТЕРМАЛЕН АКВАПАРК ПЕРСЕНК
https://aquaparkpersenk.com/
Подайте ръка на здравето и изживейте своето най – истинско лято в Родопите! Подарете на децата си приключение, което никога досега не са изпитвали, а ние Ви благодарим, че избрахте отново нас!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Скъпи приятели,
Добре дошли при нас в Термален аквапарк Персенк – град Девин!
Комплексът е най – новият член на звездното семейство на Персенк и за една година, през която работим, си спечелихме много нови приятели. Доказахме, че обичаме всичко, което правим и усмивките на нашите клиенти са доказателството за това. Милите думи и оценките на гостите на Термален аквапарк Персенк са нашия основен стимул и двигател да се усъвършенстваме и да предлагаме качествена услуга, достъпна за много хора.

За втори сезон отваряме врати за Вас и предлагаме да направите вакацията си весела и незабравима. Осигурете си любимите на малки и големи водни забавления в съчетание с лечебната сила на водата в този край.

Сгушен в китният родопски град Девин, Термален аквапарк Персенк ще Ви посрещне и разкрие емоции, които дълго ще помните. Чист въздух, красива природа и много местенца за семейни разходки Ви очакват в нашия край. В комплекса разполагаме с атракциони и басейни, различни по характер с минерална вода, spa зона, където стресът и уморта отстъпват място на пълноценната почивка и възстановяване, заведеня, осигуряващи на клиентите ни любима напитка или вкусна храна и въшебен детски свят, където малките принцове и принцеси ще могат да лудуват на воля.

Много бихме искали да станем част от Вашите най – верни приятели и да присъстваме в семейния Ви албум като любимото място за почивка.
Изживейте различното и станете част от една планинска приказка.

Ние знаем, че ще разкажете и на другите за нас!
Добре дошли при нас в Термален аквапарк Персенк - град Девин! - Термален Аквапарк Персенк
Скъпи приятели, Добре дошли при нас в Термален аквапарк Персенк – град Девин! Комплексът е най – новият член на звездното семейство на Персенк и за една година, през която работим, си спечелихме много нови приятели. Доказахме, че обичаме всичко, което правим и усмивките на нашите клиенти са доказателството за това. Милите думи и оценките…
aquaparkpersenk.com
Add a comment...

Post has attachment
AquaPark Persenk - Аквапарк Персенк гр. Девин
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
ТЕРМАЛЕН АКВАПАРК ПЕРСЕНК
https://aquaparkpersenk.com
В съчетание с лечебната сила на водата, са и spa процедурите, които предлагаме вТермален аквапарк Персенк. Ще може да се насладите на възстановяващи, лечебни и релаксиращи масажи и да отнесете у дома спокойствието и слънчевите усмивки от посещението при нас.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded