Profile cover photo
Profile photo
faiezah yusof
2,771 followers
2,771 followers
About
Posts

Post has attachment
Set Untuk Muka Breakout
Di zaman yang serba canggih ni, memacam produk dapat diwujudkan. Termasuklah produk kecantikan. Kecantikan dan wanita memang tidak dpat dipisahkan. Pantang dengar dapat memutihkan kulit, melicinkan kulit dan ada yang kesan seawal 3 hari dah dapat kulit yang...
Set Untuk Muka Breakout
Set Untuk Muka Breakout
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Produk Skin Care
PRODUK SKIN CARE
DARI MARY KAY Terdapat pelbagai jenis produk skin care di pasaran. Mesti peningkan nak pilih. Ada yang untuk kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit kering dan ada juga untuk kulit kombinasi. Kadang-kadang kita sendiri tak tahu kita ni jen...
Produk Skin Care
Produk Skin Care
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Penjagaan Muka
Tips penjagaan muka
Tips Penjagaan Muka
Tips Penjagaan Muka
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Moisturizer Untuk Kulit Kombinasi
Moisturizer Untuk Kulit Kombinasi dan Berminyak  moisturizer untuk kulit kombinasi Assalamualaikum and good morning 😊 Jom review tentang Oil Free Hydrating Gel moisturizer untuk kulit kombinasi  dan berminyak ini. Ia adalah sejenis moisturizer bertekstur g...
Moisturizer Untuk Kulit Kombinasi
Moisturizer Untuk Kulit Kombinasi
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Loose Powder Terbaik
Mencari Loose Powder Yang Terbaik dan Nampak Flawless looese powder terbaik Apa kelebihan Mary Kay Translucent Loose Powder   terbaik ni dan apa yang membuatkan ia sangat famous di kalangan mak andam & makeup artis?  👉Reduces shine: mengurangkan dan mengaw...
Loose Powder Terbaik
Loose Powder Terbaik
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
testing
Mencari-cari foundation yang bagus Foundation yang bagus Seronok kalau tengok muka c antik flawless, glowing. Nampak neutral beauty je. Selalunya kalau muka berparut, jerawat kita akan pakai foundation untuk menghilangkan atau menyorokkan parut dan cela-cel...
testing
testing
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Foundation Yang Bagus
Mencari-cari foundation yang bagus Foundation yang bagus Seronok kalau tengok muka cantik flawless, glowing. Nampak neutral beauty je. Selalunya kalau muka berparut, jerawat kita akan pakai foundation untuk menghilangkan atau menyorokkan parut dan cela-cela...
Foundation Yang Bagus
Foundation Yang Bagus
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Produk Peeling
Anda Memakai Produk Peeling Atau Tak? produk peeling Ramai antara kita yang amat taksub untuk dapatkan kulit cantik, gebu, putih, glowing dan pelbagai lagi. Ada antaranya ia mengambil masa hanya 3 hari untuk nampak putih dan glowing. Adakah produk-produk in...
Produk Peeling
Produk Peeling
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jeragat
Apa itu jeragat? Jeragat Jeragat ialah tompok-tompok kecil yang memenuhi bahagian muka anda seperti dahi, pipi, hidung, dan kawasan sekitar mulut. Tompok jeragat selalunya berwarna lebih gelap dari warna kulit asal dan ini menyebabkan tona kulit anda keliha...
Jeragat
Jeragat
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Penjagaan Muka
Tips Penjagaan Muka Untuk Nampak Flawless 5 Tips Penjagaan Muka Yang Wajib  Haaa, ni antara
soalan2 yg sering sy dpt semasa adakan skincare class. Apa basic penjagaan
wajah yg perlu ade ye? Ada 5 tips penjagaan muka yg anda
perlu ada: 1. Cleanser
(pembersih...
Tips Penjagaan Muka
Tips Penjagaan Muka
iejafaiezah.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded