Profile cover photo
Profile photo
Juliya Baharom
21 followers -
Juliya Baharom
Juliya Baharom

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Pemakaian Boxer Meningkatkan Kesuburan Lelaki?
Masalah ketidaksuburan menjadi antara masalah yang semakin serius apabila 10% daripada setiap populasi negara menghadapinya. Setiap 10 pasangan yang berkahwin, satu pasangan pasti mengalami masalah ketidaksuburan. Namun masyarakat kita sering menuding jari ...
Add a comment...

Post has attachment
Pemakaian Boxer Meningkatkan Kesuburan Lelaki?
Masalah ketidaksuburan menjadi antara masalah yang semakin serius apabila 10% daripada setiap populasi negara menghadapinya. Setiap 10 pasangan yang berkahwin, satu pasangan pasti mengalami masalah ketidaksuburan. Namun masyarakat kita sering menuding jari ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Luka Pembedahan kali kedua lebih cepat sembuh
Semasa di kelas blog, sempat mendengar pengalaman bff saya, Tancik tentang kesah luka pembedahan kali kedua melahirkan lebih cepat sembuh. Beliau sudah dikurniakan 2 orang cahayamata. Yang pertama, dikurniakan anak lelaki sekarang dh berumur 3 tahun. Anak y...
Add a comment...

Post has attachment
Play doh homemade
Assalamualaikum.. Play doh ni memang menjadi kegilaan anak daraku, Aaira Nabila. Dia sanggup mengadap handphone semata - mata nk tengok Youtube tentang play doh ni. uishhh nak beli set - set play doh ni bukan murah - murah jugak. Kebanyakan harga rm50 ke at...
Add a comment...

Post has attachment
BAGAIMANA MULAKAN PEMAKANAN BAYI 6 BULAN
ASSALAMUALAIKUM.. Lagi 2 minggu, Aaron Malique dh cecah umur 6 bulan dan dh boleh mula makan.. Waa, sekejapnya masa berlalu. Rindu pulak bau harum Aaron masa baru lahir. Best kan bau baby. Bila dah umur anak nak masuk 6 bulan ni sibuklah cari info tentang m...
Add a comment...

Post has attachment
KENAPA RAMAI YANG MAKAN CUKA EPAL
ASSALAMUALAIKUM.. Sekarang ni ramai yang bercerita tentang Cuka epal atau ACV (APPLE CIDER VINEGAR). Ramai yang cakap ACV ni bagus untuk kesihatan. Apa hal pula baik untuk kesihatan? PENGHASILAN ACV Asal ACV tentulah dari epal ye dak? Ye, memang asalnya dar...
Add a comment...

Post has attachment
BAGAIMANA NAK PULIHKAN KULIT TERBAKAR
Assalamualaikum.. Kulit terbakar atau 'sunburn' pasti terjadi jika kulit kita terdedah kepada cahaya matahari yang terlalu lama. Akibatnya muka mula lah berbelang.. Sebelah sini putih, sebelah sana pulak hitam.. Kulit dah ala -ala "Jepun Sunburn" la pulak. ...
Add a comment...

Post has attachment
TEKNIK INTERVENSI UNTUK KANAK - KANAK AUTISME
ASSALAMUALAIKUM.. Sebelum ni saya ada kongsikan maklumat tentang Autisme. Bukan senang kita nak tackle atau ambil hati anak- anak syurga ni kalau tak kena pada tekniknya. Melalui pengalaman berdepan dengan anak - anak autis ini, mengajar saya betapa istimew...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded