Profile cover photo
Profile photo
Shima Hasan
54 followers
54 followers
About
Posts

Post has attachment
The "Come Back"
Assalamualaikum.. Ecewahh kemain lagi the come back bagai tau. Mana tak nya dah bertahun kak ema tak bukak blog ni. Ni bukan bersawang lagi dah, siap dah tertimbus lama dah nak masuk zaman kepupusan dah blog ni. Okay enough with all the nonsense..anyway HI ...
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Hawa Instant
Assalamualaikum.. Dah beli tudung raya ke kesayangan semua dekat sini? Kalau belum jom jamu mata tengok SINI , kot ada yang terbekenan ke kan. Yang pastinya dengan harga hanya RM39, shawl ni bakal memenuhi citarasa dan gaya anda kerana: -Tidak perlu di iron...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Shopping Hawa Instant Shawl!
Assalamualaikum.. Hai dearies! Jom beli instant shawl dekat Ellma Hijab. Dijamin puas hati dan mudah digayakan.    -Dengan size seperti wide shawl yang pastinya lebih labuh dan menutup aurat - --Tidak perlu menggunakan pin --Dan pastinya sangat mudah diga...
Jom Shopping Hawa Instant Shawl!
Jom Shopping Hawa Instant Shawl!
chenta-shima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom Shopping Raya!
Assalamualaikum.. Hai kesayanganku semua! Dah shopping raya ke? Meh beli shawl dekat aku meh. Baru nak berjinak-jinak berkecimpung dalam bidang perniagaan ni. Baru tu maksudnya harini lah. Huahua. So mehla cuci-cuci mata tengok koleksi jubah dan instant sha...
Add a comment...

Post has attachment
Persepsi jodoh 1
Assalamualaikum.. Beberapa hari lepas berpeluang mendengar keluhan hati seorang sahabat tentang betapa beratnya dugaan yang dia hadapi untuk mendapatkan jodoh. Kerana faktor umur yang makin laju bergerak dah hampir meninggalkan zaman 20-an. Memang aku faham...
Persepsi jodoh 1
Persepsi jodoh 1
chenta-shima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Pagi Isnin
Assalamualaikum.. Hai. Dah lama tak sapu sawang dekat blog ni. Berhabuk habis dah. hehe. Siapa yang tengah bekerja tu, selamat bekerja aku ucapkan. Tapi jangan duk asyik sangat dengan blog kau orang tu ye. Usha sikit sekeliling. Tah tah bos kau ada blakang ...
Selamat Pagi Isnin
Selamat Pagi Isnin
chenta-shima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tidak ada tajuk..
Assalamualaikum.. Sempena tengahari yang maha mengantuk ni, so tiba-tiba teringin nak update blog. Lepas dah bukak bahagian 'write new entry' ni..terus terdiam sambil sepi memandang laptop.  "eh..aku nak tulis pasal apa ni?" blurrrr.. Otak ni dah asyik fiki...
Add a comment...

Post has attachment
Bestnya dah bekerja..eh betul ke best?
Assalamualaikum.. Dah berbulan-bulan rasanya tak update blog ni. Bukan apa, sibuk sana sini job hunting. Dah setengah tahun mereput dekat rumah, maka perlulah lebih aggressive sikit kan nak secure kerja.  So dah interview sana sini dapatlah kerja dalam Geri...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Jumaat
Assalamualaikum...
Salam Jumaat
Salam Jumaat
chenta-shima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips cantik luar dan dalam
Assalamualaikum.. Sumber : facebook Haa jomlah cuba ye. Jangan asyik nak tonyoh produk mahal-mahal je dekat muka tu. Lepas tu hati tu jarang nak dibersihkan. Hati kita ni macam filter air jugak..lama-lama akan makin kotor dan tersumbat jikat tidak dicuci ka...
Tips cantik luar dan dalam
Tips cantik luar dan dalam
chenta-shima.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded