Profile cover photo
Profile photo
Nur Ainaa
About
Posts

Post has attachment
Sekian lama menyepi.
Hai semua, assalamualaikum sema. Ya betul dah lama kan Ainaa menyepi dari alam blog ni. Terlalu banyak halangan untuk kita bersama wahai blogku. hahaha. Akan tetapi harini Ainaa luangkan masa untuk blogku yang satu ini. Diluar bilik sekarang hujan lebat, pe...

Post has attachment
Salam Ramadhan 2017 and Final Exam around the corner.
Assalamualaikum and Hye everyone. Tinggal beberapa jam lagi dah nak masuk sahur. Dikesempatan ini, Ainaa nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Sempena bulan yang berkat ini, marilah sama-sama kita memperbanyakkan amal jariah. Tak perlu bersusah...

Post has attachment
**
Hye Sometimes someone needs you to listen what he/she want to talk about. Not to get your opinion over something.  Just Listen.

Post has attachment
**
Assalamualaikum semua. Wahh, lamanya tak update blog ni. Rasanya ni adalah my first entry for this year. Terlalu tak Ainaa tak update blog.  Hmmm, kali tak tulis entry yang panjang lagi kot. Ainaa dha mendapat keyakinan untuk kembali menulis ni blog ni sete...
SYAZMiL IZUMi
SYAZMiL IZUMi
dieheartless.blogspot.my

Post has attachment
Payung Emas
Hai semua. Tetiba harini nak post pasal payung emas plak . Haha penangan cerita slot Akasia Sayangku Kapten Mukhriz dekat tv3 tu. Okkay dekat sini Ainaa nak berkongsi pendapat sikit la walaupun tak pernah alami benda ni. InsyaAllah mudah-mudah tak la kann. ...
Payung Emas
Payung Emas
dieheartless.blogspot.my

Post has attachment
Birthday Girl.
Hye semua. Lamanya tak update kat sini. Wahh rindu nak menulis kat sini. First thing first Ainaa nak cakap sory sebab tak update. Ainaa baru je sampai rumah semalam. And i'm officially graduated from Kolej Matrikulasi Pulau Pinang as an account student. Okk...
Birthday Girl.
Birthday Girl.
dieheartless.blogspot.com

Post has attachment
**
Hai semua. Ainaa nak mintak maaf sangat-sangat sebab dah lama tak upate blog ni. Ainaa sibuk sangat-sangat akhir ni. Ye la dengan event-event yang pihak matrikulasi buat ni lagi dengan final exam dah nak dekat ni. Tersangat-sangat la busy. Ni pun sempat upd...
SYAZMiL IZUMi
SYAZMiL IZUMi
dieheartless.blogspot.com

Post has attachment
Bukan Dirimu Yang Kupilih Part 2
PART 2 Pangg ! ! Kedengaran jelas iphone 5ku jatuh ke lantai
makmar bilikku.Terasa semua perkara yang terjadi terhenti sementara.Semakin
gelap dan semakin gelap.Aku hilang kawalan. ‘Ibu? 
Ayah?  Maafkan Rina kalau Rina ada
melakukan salah terhadap ibu dan a...
Bukan Dirimu Yang Kupilih Part 2
Bukan Dirimu Yang Kupilih Part 2
dieheartless.blogspot.com

Post has attachment
Bukan Dirimu Yang Kupilih Part 2
PART 2 Pangg ! ! Kedengaran jelas iphone 5ku jatuh ke lantai
makmar bilikku.Terasa semua perkara yang terjadi terhenti sementara.Semakin
gelap dan semakin gelap.Aku hilang kawalan. ‘Ibu? 
Ayah?  Maafkan Rina kalau Rina ada
melakukan salah terhadap ibu dan a...
Bukan Dirimu Yang Kupilih Part 2
Bukan Dirimu Yang Kupilih Part 2
dieheartless.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded