Profile cover photo
Profile photo
Naseha Syahira
61 followers -
Failure teach me to do it harder. Never give up!
Failure teach me to do it harder. Never give up!

61 followers
About
Posts

Post has attachment
MENTALLY PROBLEM
Hey. I don't feel right today. My day feel very dark and sad because of something small. I hate that. I always have this kind of problem like every single day. Aku tak tahu samada ada orang yang macam aku, atau hanya aku je yang macam ni. Dari awal lagi, da...
NASEHA SYAHIRA: MENTALLY PROBLEM
NASEHA SYAHIRA: MENTALLY PROBLEM
nasihattermasyhur.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MOVIE REVIEW : PIHU
Assalamualaikum It's movie review time!!  Aku dah lama gila tak buat movie review. Salah satu sebabnya ialah aku memang tak sempat nak menaip dan inti dalam movie review aku ni memerlukan untuk aku search sikit dekat pakcik gugel. Jadinya, aku baru buat sat...
NASEHA SYAHIRA: MOVIE REVIEW : PIHU
NASEHA SYAHIRA: MOVIE REVIEW : PIHU
nasihattermasyhur.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KARTUN SE*S?!! HATI-HATI WAHAI IBU BAPA
Assalamualaikum Maaf kerana aku menyepikan diri sekali lagi. Aku malas dan tengah menghadapi sindrome 'writer block'. Basically, before this banyak benda yang berlaku dalam hidup aku dan aku nak bercerita tapi tak juga cerita sebab aku telah digoda oleh you...
Add a comment...

Post has attachment
Birthday Giveaway by Mya Rosli
Assalamualaikum guys! Aku tahu aku dah lama sangat menyepi. Lamalah jugak kan. Bukan aku takde benda nak diceritakan, it just that aku MALAS. okay aku malas. harap maklum. Tetapi, kali ini, untuk tidak menghampakan, dan menceriakan our birthday-girl-to-be h...
Add a comment...

Post has attachment
WELCOME 2019! : MY NEW YEAR RESOLUTIONS
Hello there mates and hello 2019!  So, it's new year! To be honest, I'm not that excited for this new year thingie for this year. I don't even know why. Puih! Berbelit lidah aku. Cakap melayu jelah. Walaupun aku tak eksaited untuk tahun baru ni, tapi aku ad...
Add a comment...

Post has attachment
6 Questions to ask yourself at the end of the year
Assalamualaikum silent readers *heart Gais, aku baru sedar yang 2018 dah nak berakhir dah. Aku rasa aku baru je beberapa hari dekat rumah ni. tsk tsk... Jadi, untuk mengakhiri tahun 2018 kita ini, aku nak tanya beberapa soalan dekat diri aku just for a refl...
Add a comment...

Post has attachment
PESANAN UNTUK ORANG YANG STRESS STUDY
Assalamualaikum semua. To be honest, daripada 2 hari yang lepas aku nak tulis entry ni tapi mood aku tak stabil. Jadi, aku bukanlah seorang penulis yang hanya menulis. Aku sertakan emosi dalam penulisan aku supaya yang membaca (koranglah tu) dapat sampai ka...
Add a comment...

Post has attachment
PESANAN UNTUK ORANG YANG STRESS STUDY
Assalamualaikum semua. To be honest, daripada 2 hari yang lepas aku nak tulis entry ni tapi mood aku tak stabil. Jadi, aku bukanlah seorang penulis yang hanya menulis. Aku sertakan emosi dalam penulisan aku supaya yang membaca (koranglah tu) dapat sampai ka...
Add a comment...

Post has attachment
PESANAN UNTUK ORANG YANG STRESS STUDY
Assalamualaikum semua. To be honest, daripada 2 hari yang lepas aku nak tulis entry ni tapi mood aku tak stabil. Jadi, aku bukanlah seorang penulis yang hanya menulis. Aku sertakan emosi dalam penulisan aku supaya yang membaca (koranglah tu) dapat sampai ka...
Add a comment...

Post has attachment
PESANAN UNTUK ORANG YANG STRESS STUDY
Assalamualaikum semua. To be honest, daripada 2 hari yang lepas aku nak tulis entry ni tapi mood aku tak stabil. Jadi, aku bukanlah seorang penulis yang hanya menulis. Aku sertakan emosi dalam penulisan aku supaya yang membaca (koranglah tu) dapat sampai ka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded