Profile cover photo
Profile photo
Noraini Rokani
96 followers -
Trust Allah, and nothing can go wrong.
Trust Allah, and nothing can go wrong.

96 followers
About
Posts

Post has attachment
Buaian
Buaian
madammaq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Buaian
Assalamualaikum. Salam 10Muharam . Selamat berpuasa sunat bagi mereka yang sedang berpuasa. Semuga semua amalan kita harini Allah terima dengan sebaik baik amalan. Aamiin.. Freshcare tu tok ayah punya tapi ainul pulak sorokkan celah double chin dia tu. Bila...
Buaian
Buaian
madammaq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Let's Be Beautiful by Ana Suhana
Assalamualaikum. Bila masuk blog Mimi Azirah  masa blogwalking malam tadi , maq ada terjumpa satu giveaway yang beliau join. Hmm lama maq dah tak join aktiviti blogger macamni. Kali ni maq cuba join sebab ianya berkaitan dengan kecantikan. Orang perempuanla...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Doa selepas Solat sunat subuh
Gambar hanya hiasan ٱلسَّلامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ ٱللهِ وَبَرَكَاتُهُ DOA Selepas Solat Sunat Subuh عن أبي المليح واسمه عامر بن أسامة عن أبيه أنه صلى ركعتي الفجر وأن رسول الله صلى الله عليه وسلم صلى قريبا منه ركعتين خفيفتين ثم سمعه يقول وهو جالس : ( اللهم...
Doa selepas Solat sunat subuh
Doa selepas Solat sunat subuh
madammaq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Syurga seorang isteri
Syurga seorang isteri
madammaq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Syurga seorang isteri
KITA ISTERI YANG SERING ALPA. Alhamdulillah pelukkan terakhir arwah suamiku memaafkan aku dunia dan akhirat. Terima kasih Allah. Terima kasih sayang ... Dari: Fauziah Hashim: Tajuk: SYURGA SEORANG ISTERI Dugaan paling besar adalah bersabar. Jadi seorang ist...
Syurga seorang isteri
Syurga seorang isteri
madammaq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sakit hati menyekat rezeki
SAKIT HATI ITU MENYEKAT REZEKI...!? Formula ini sangat bagus untuk dikongsikan agar membuka segala halangan pintu-pintu rezeki yang masih tertutup di kalangan rakan-rakan kita dan diri saya sendiri. Menyakiti dan disakiti itu Dosa..! Walau sebesar kuman kit...
Sakit hati menyekat rezeki
Sakit hati menyekat rezeki
madammaq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Akal dah semakin bertambah
Taddaa..posing mengancam ! 😂 Dah berangan nak duduk  Assalamualaikum.. Bulan September 2018 ni , Ainul dah masuk 5bulan. Kalau dulu ainul cuma tau nangis bila haus sekarang ainul dah pandai tiarap. Dan tabiat itu kerap sangat sampai ainul letih nak tiarap ...
Akal dah semakin bertambah
Akal dah semakin bertambah
madammaq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Akal dah semakin bertambah
Akal dah semakin bertambah
madammaq.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded