Profile cover photo
Profile photo
MaQnie NurSeri
92 followers -
Love never dies as a natural death
Love never dies as a natural death

92 followers
About
MaQnie's posts

Post has attachment
Solat itu mikraj mukmin
السلا م عليكم ورحمة الله وبركاته بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ TANYALAH USTAZ TV9 (Da'i Fuad&Ustaz Ahmad Husni Abd Rahman) SOLAT ITU MIKRAJ MUKMIN •••••••••••••••••••••••••...

Post has attachment
Solat itu mikraj mukmin
السلا م عليكم ورحمة الله وبركاته بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ TANYALAH USTAZ TV9(Da'i Fuad&Ustaz Ahmad Husni Abd Rahman) SOLAT ITU MIKRAJ MUKMIN ••••••••••••••••••••••••••...

Post has attachment
Sejarah kampungku 2
Assalamualaikum Sekali lagi berkongsi sejarah salah satu daerah di Batu Pahat. PARIT SULONG DALAM GALLERY MEMORY "Oleh ; mohamad sindi sabilan " Aku dilahirkan dalam pasca selepas perang dunia kedua dan zaman keganasan komunis Malaya 1947.Arwah emak pernah ...

Post has attachment
Sejarah kampungku 2
Assalamualaikum Sekali lagi berkongsi sejarah salah satu daerah di Batu Pahat. PARIT SULONG DALAM GALLERY MEMORY "Oleh ; mohamad sindi sabilan " Aku dilahirkan dalam pasca selepas perang dunia kedua dan zaman keganasan komunis Malaya 1947.Arwah emak pernah ...

Post has attachment
Sejarah kampungku
Assalamualaikum Harini maq nak kongsi sejarah kampung kampung yang terdapat didaerah Batu Pahat ini. Untuk pertama kalinya perkongsian ini berunsur sejarah tulin negeri. Semua yang maq kongsi ini juga maq perolehi dari laman facebook . Kiranya maq hanya cop...

Post has attachment
Alfalfa minuman tambahan
Assalamualaikum... Alhamdulillah wasyukurillah. Anda nampak minuman dalam botol dibawah ni? Itulah salah satu minuman tambahan maq. Macam pelik je kalau cakap minuman tambahan. Selalunya orang hanya cakap makanan tambahankan ? Hehhee takpa janji ada perkata...

Post has attachment
Faedah online
Assalamualaikum.. Bila kita dapat peluang untuk melayari sesuatu laman social , ambil manfaat didalamnya. Laman social ni jika kita buat ianya satu sudut nagetif ,makanya nagetiflah hasilnya tapi bila kita ambil pada sudut positif ,makanya hasilnya turut po...

Post has attachment
Bas Muafakat Johor
Assalamualaikum .. Alhamdulillah wasyukurillah. Dalam menangani fenomena kesesakkan jalan raya ,baru baru ni maq ada dapat info mengenai perkhidmatan bas percuma untuk warganegara Batu Pahat. Namun kesahihannya masih belum terjawab sebab maq belum lagi kelu...

Post has attachment
Kolesterol dalam badan
Assalamualaikum.. Syukur alhamdulillah ,kita masih mampu bernafas dalam suasana tenang dan selesa. Maq nak kongsi apa yang maq dah baca pasal kolesterol dalam badan. INFO SIHAT :-Tanda-tanda Kolesterol Tinggi Dalam Tubuh. 1. Rasa berat di tengkuk hingga ras...

Post has attachment
Kolesterol badan
Assalamualaikum.. Syukur alhamdulillah ,kita masih mampu bernafas dalam suasana tenang dan selesa. Maq nak kongsi apa yang maq dah baca pasal kolesterol badan. INFO SIHAT :-Tanda-tanda Kolesterol Tinggi Dalam Tubuh. 1. Rasa berat di tengkuk hingga rasa seng...
Wait while more posts are being loaded