Profile cover photo
Profile photo
Toppik Fibers
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Hairloss Concealer for RM75 https://carousell.com/p/15038033 on #carousell

Post has attachment
Hair loss problem?

No more worry ! Toppik make your head full of hair in just seconds !

Toppik Malaysia

www.toppikmalaysia.com

Post has attachment
Punca Rambut gugur 

 

GENETIK

A kecenderungan keluarga biasa melibatkan semula jadi, perubahan yang berkaitan dengan usia hormon yang boleh mencetuskan keguguran rambut . Ini adalah disebabkan oleh penukaran oftestosteroneinto dihydrotestosterone toksin ( DHT ) dan boleh diwarisi dari samada ibu atau bapa anda .

 

Alopecia areata

Punca-punca Alopecia areata tidak difahami sepenuhnya . Alopecia areata adalah dianggap sebagai keadaan autoimun di mana sistem imun badan ( yang melindungi tubuh daripada bakteria , virus , alergen , dan lain-lain ) tersilap menyerang folikel rambut dan memusnahkan mereka . Ini membawa kepada keguguran rambut di kawasan yang terjejas . Tingkah laku yang tidak normal sistem imun Difahamkan diberikan petunjuk, dipengaruhi dan dicetuskan oleh pelbagai faktor .
Kehilangan rambut yang tepat menyebabkan , mengapa folikel rambut menjalani ini jenis kemusnahan , tidak diketahui tetapi komponen genetik kepada ini disyaki . Sejarah keluarga Alopecia areata atau mana-mana penyakit auto - imun yang lain ( seperti hypothyroid , kencing manis , kanser , ulser kolitis , artritis reumatoid , dll) sering dilihat dalam banyak kes , menunjukkan peranan unsur genetik . Selain kecenderungan genetik , faktor-faktor pencetus tertentu boleh membawa kepada tercetusnya keadaan ini . Tekanan asas yang berpanjangan sering mempengaruhi sesetengah pesakit untuk membangunkan proses auto - imun yang membawa kepada Alopecia areata . Walau bagaimanapun , tekanan tidak mungkin menjadi penyebab dalam setiap kes . Rawatan Alopecia areata perlu mengambil kira punca .

TEKANAN DAN TRAUMA

Tekanan boleh menghasilkan tahap peningkatan testosteron , yang menukar kepada DHT dan mengganggu kitaran pertumbuhan rambut itu. Tekanan juga constricts bekalan darah melalui kapilari , menyekat oksigen dan pengambilan nutrien dan vitamin untuk folikel rambut . 

PEMAKANAN DAN DIET

Apa yang anda makan boleh memainkan peranan penting dalam rambut gugur atau tidak . Sebuah penggunaan yang tinggi lemak haiwan , kehilangan berat badan yang cepat dan liquidproteindiets boleh menyebabkan kekurangan asid amino , Biotin , besi , proteinandzinc- semua yang penting untuk rambut yang sihat - cari . ISU KESIHATAN Beberapa isu-isu kesihatan yang mendasari boleh menyebabkan penipisan rambut , termasuk yang rosak daripada hormon - hormon producingthyroidgland dan semula jadi perubahan pengalaman wanita selepas bersalin dan semasa menopaus . FAKTOR ALAM SEKITAR Udara dan air pencemaran , klorin , logam dan mineral boleh ditinggalkan pada kulit kepala dan rambut seperti yang kita basuh dengan air setiap hari , menyumbang kepada penipisan . Pencemar seperti pseudo - estrogen dan toksin dari dalam badan kita juga satu faktor. PERUBATAN Folikel rambut adalah sangat sensitif kepada perubahan dalam badan. Mana-mana terapi hormon (termasuk kawalan kelahiran ) boleh menyumbang kepada penipisan rambut , sebagai steroid tin , kemoterapi tertentu , dan ubat untuk tekanan darah , kencing manis , penyakit jantung dan jerawat .

Kulit kepala yang tidak sihat

Kulit kepala yang kurang sihat boleh menyebabkan keradangan yang menjadikan ia sukar untuk rambut tumbuh dan menyebabkan masalah rambut gugur. Keadaan kulit yang menyebabkan kehilangan rambut termasuk dermatitis seborrheic ( kelemumur ) , psoriasis , dan jangkitan kulat seperti kurap .

Gejala : dermatitis seborrheic menyebabkan kulit kepala untuk menumpahkan kulit , sehingga anda akan melihat berminyak , penimbang kekuningan di atas bahu anda atau dalam rambut anda . Ia boleh menjadi hasil daripada yis yang dikenali sebagai Malassezia , perubahan hormon , atau minyak yang berlebihan pada kulit. Psoriasis , keadaan autoimun yang menyebabkan perolehan sel kulit yang berlebihan , menghasilkan skala putih yang sangat tebal pada kulit kepala yang boleh berdarah jika dicabut . Dengan kurap , kulat kamu menjalankan sesuatu urusan dengan menyentuh orang yang dijangkiti atau haiwan , anda akan melihat tompok merah pada kulit kepala anda , yang mungkin resap , Jakubowicz kata .

Kekurangan zat besi anemia

Wanita yang mempunyai tempoh berat atau tidak makan makanan yang kaya dengan zat besi yang cukup mungkin terdedah kepada kekurangan zat besi , di mana darah tidak mempunyai cukup sel-sel darah merah . Sel-sel darah merah mengangkut oksigen ke sel-sel di seluruh tubuh anda, memberikan anda tenaga yang anda perlukan. Lantaran menyebabkan rambut gugur

Gejala : Anemia kekurangan zat besi menyebabkan keletihan melampau , kelemahan , dan kulit pucat . Anda juga mungkin mendapati sakit kepala , sukar menumpukan perhatian , tangan dan kaki sejuk , dan keguguran rambut . Sebarang jenis pengerahan tenaga boleh meninggalkan anda sesak nafas

Hipotiroidisme dan rambut gugur

Berjuta-juta orang , kebanyakannya wanita , mengalami penyakit tiroid . Apabila badan anda menghasilkan hormon tiroid terlalu sedikit , hormon yang bertanggungjawab untuk metabolisme , kadar jantung, dan mood , anda dikatakan mempunyai hipotiroidisme , atau tiroid kurang aktif . Jika badan anda membuat terlalu banyak hormon , anda dikatakan mempunyai hipertiroidisme , atau tiroid yang terlalu aktif . Hormon tiroid bertanggungjawab untuk segala-galanya daripada metabolik kadar - kadar basal anda di tubuh anda menggunakan oksigen dan tenaga berfungsi untuk pertumbuhan rambut anda , kulit , dan kuku . Tetapi apabila anda tidak mempunyai jumlah yang tepat , anda mungkin perasan perubahan dalam fungsi tubuh .

Gejala : Hipotiroidisme ( hormon terlalu sedikit ) boleh menyebabkan pelbagai gejala , termasuk keuntungan yang tidak dapat dijelaskan berat badan, keletihan , sembelit , kemurungan , dan kesukaran menumpukan perhatian . Rambut , kuku , dan kulit boleh menjadi lebih rapuh dan pecah dengan lebih mudah. Ia lebih biasa di kalangan wanita , terutamanya yang berusia lebih 50 tahun , kata Theodore C. Friedman , MD , MPH , ketua bahagian endokrinologi , metabolisme , dan perubatan molekul di Universiti Charles Drew di Los Angeles dan pengarang bersama Panduan untuk Semua Tiroid penyakit . Ia memberi kesan kepada kira-kira 5 % daripada penduduk Amerika Syarikat tetapi adalah hampir 10 kali lebih kerap di kalangan wanita.

Hipertiroidisme ( terlalu banyak hormon ) boleh menyebabkan kehilangan berat badan tidak dapat diterangkan , berdebar-debar jantung, ketakutan, cepat marah, cirit-birit , kulit lembap , kelemahan otot , dan penampilan terkejut mata. Anda juga mungkin mengalami kehilangan rambut sebagai metabolisme mempercepatkan . Hipertiroidisme adalah lebih kurang biasa daripada hipotiroidisme dan memberi kesan kepada kira-kira 1 % daripada penduduk Amerika Syarikat .

 

Rambut Gugur Jenis Telogen effluvium

Telogen effluvium adalah satu fenomena rambut gugur yang berlaku selepas kehamilan , pembedahan besar , kehilangan berat badan yang drastik , atau tekanan yang melampau , di mana anda turun dalam jumlah yang besar rambut setiap hari , biasanya apabila mencuci , gaya , atau memberus gigi . Ia juga boleh menjadi kesan sampingan ubat-ubatan tertentu , seperti antidepresan , beta -blockers , dan bukan steroid ubat anti -radang . Semasa telogen effluvium , rambut beralih cepat daripada biasa dari fasa yang semakin berkembang ke dalam " berehat " fasa sebelum bergerak dengan cepat ke dalam penumpahan itu , atau Telogen , fasa .

Gejala : Wanita dengan Telogen effluvium biasanya mengalami rambut gugur dalam masa 6 minggu hingga 3 bulan selepas peristiwa tekanan. Pada kemuncaknya, anda mungkin akan kehilangan segenggam rambut .


Sila guna toppik untuk penyelesaian dalam 30 saat !
www.toppikmalaysia.com
Photo

Post has attachment
FUE OR FUT HAIR TRANSPLANTATION IN MALAYSIA ?

WHY NOT CHOOSE TOPPIK WITH NO SIDE EFFECTS !
 


Hair transplantation technique such as FUE or FUT is among the most common type of hair transplant choosed. However there are many side effects that compliment it !
FUE or FUT Hair Transplantation in malaysia often involve post surgery side effects such as
1. Haemorrhage and infections:

Haemorrhage is a common type of side effect of the grafting method. This is primarily an immediate side effect that is noticed during or just after the procedure. The haemorrhage generally causes due to inexperience operating on scalp. It can be avoided if the patient consults an experienced cosmetic surgeon of repute. The fear of infection is associated with almost all types of surgeries. Use of improper and unhygienic instruments often leads to such probabilities. This is again a chance that occurs when the surgery is undertaken in an unclean place.

2. Temporary thinning of hair:

Temporary thinning of hair loss is also known as “shock loss” or “shedding”. This happens due the poor form hair transplantation. Sometimes, not all hairs are transplanted successfully. These hairs often plucked off from the roots. While some may experience thinning of the hair, others may complain of partial baldness. When you lose 50 to 100 hairs a day, it is called shedding. Shedding also causes due to improper type of grafting done by inexperienced hands.
3. Itching:

Ttching is again a common side effect often experienced by the patients as a hair transplantation side effect. This side effect may become severe some times when not addressed properly. The itching mainly occurs due to scab formation. Thousands or more scabs may form right after the grafting method. Sometimes, the scabs take shape after some time of the surgery. The itching may come under control after shampooing, when at primary stage. However, one needs to consult a dermatologist or the cosmetic surgeon immediately when the problem escalates beyond tolerance. Special type of moisturizing oil is also available to fight against this itching problem.

4. Scarring:

Scarring generally occurs with patients who have done strip plantations. It is seen that some patients develop genetic predispositions towards extreme scarring. The keloid scar might be hideous sometimes, especially when the hairstyle is short. People generate scars often from previous transplantation methods as well.

5. Cysts:

Cysts generally develop when the hair follicle damage and push deeper the skin layer. They are mainly pimple size lumps that are mainly benign in character. However, cysts are never harmless. One should see a doctor without delaying when having such a side effect.

 

6. Hiccoughs:

Hiccoughs are often common experience with the patients of hair transplant. The extent of trouble may vary from one person to another. Consulting with a doctor may sooth this trouble.

7. Swelling:

Many of the patients with bad skin tone often experience swelling of scalp. The swelling may be brought under control with expert interference. The swelling may sometimes spread into the eyes and forehead when becomes serious.

8. Bleeding:

Bleeding is a rare chance in hair transplant, but some people may experience so due to excessive pressure on scalp. Wounds are minor in this case, and cure with time.

 

9. Pain:

Though little pain is involved in hair transplant, some patients may experience the same. It is a temporary side effect and reduces gradually with time.

10. Numbness:

Numbness may prevail until several weeks after transplantation. If it does not reduce after such a time, one should consult a doctor without delaying.

 

Is it worth all the money and pain for FUE or FUT Hair Transplantation in malaysia ? ONLY YOU CAN DECIDE…..
 

FUE or FUT in malaysia

 

WANT GET RID OF THESE SIDE EFFECTS?  TRY TOPPIK !
 

If your hairloss is not severe or completely bald and wish to choose an alternative, TOPPIK HAIR BUILDING FIBER is your SOLUTION !

Instant hair transplantation in just 30 seconds !  Toppik do not cause the side effect of a hair transplant and can simply be removed with SHAMPOO !

As pioneers in the category of cosmetic products for hair fullness, Toppik continues to develop their range of hair care solutions that transform the appearance of thinning hair instantly and without detection. For over 30 years, stylists and celebrities, as well as millions of women and men worldwide, have looked to Toppik for products that transform and volumize hair.

The secret is in the fibers. Toppik Hair Building Fibers easily blend with your existing hair, instantly making it look full and thick.

 

Try one for yourself now to believe !
www.toppikmalaysia.com
Photo
Photo
2014-11-27
2 Photos - View album

Post has attachment
Toppik and Dermmatch perfect solution in malaysia ?
 


Toppik gives the instant appearance of a thick, full head of hair. Toppik Hair Building Fibers are actually natural Keratin of the highest grade, the same type of protein found in real hair. The Fibers have a strong natural static charge that creates a magnetic effect, tightly binding Toppik Hair Building Fibers to even the finest strand of human hair. The results have changed the lives of millions of women and men in various situations, ranging from fine or thinning hair to alopecia.
Dermmatch on other hand is an instant, water-resistant cosmetic topical shading for hair loss. Recommended by hair transplant surgeons and dermatologists

 

 

Dermmatch is a topical solution, mean it virtually ”paint the scalp” , so your hair look full and thick . When use together with toppik micro fiber which bond to thinning hair, they work incredibly wonder and truly is a masterpiece !

 

NO ONE WILL EVER KNOW ! A CELEBRITY SECRET !


www.toppikmalaysia.com
Photo

Post has attachment
Toppik And Hair Transplant In Malaysia
 
www.toppikmalaysia.com

Hair transplantation in malaysia is still considered as ”niche” and the cost of transplantation is always something to concern.However, it is also one of the option you can choose for your hairloss solution

Hair Transplant Is a surgical procedure to ”plant” new hair on the bald spot from ”donor” area. The success rate of this procedure depend on individual and some may have higher rate or lower rate of success compare to other.The result of hair transplantation always bring the doubt of cost vs effectiveness and had been a debate among people

With toppik , there is always no wrong with the present of hair transplantation as toppik have always been use as post surgical  product for most patient throughout the world such as malaysia

Toppik can be used to cover bald spot and also surgical ”scar” left by hair transplant for the first 6 month the procedure is done or taken place.In other word, toppik can help you no matter you re doing hair transplant or after !

Toppik use tiny microfiber to bond with your existing hair to make them look thicker and fuller. There is no side effect with the use of toppik and it is an instant fast solution to your hairloss problem !
Photo

Post has attachment
RAMBUT GUGUR?? 

TAK PAYA RISAU DAH !! 

RAMBUT MARI 30 SAAT....


www.toppikmalaysia.com
Photo

Post has attachment
RAHSIA CELEBRITY? 

SEMALAM NAMPAK HAMPIR BOTAK, PAGI NI NAMPAK PENUH RAMBUT?  RAMBUT GUGUR BETUL KE NI 

SEKARANG ANDA BOLEH !! 

https://www.youtube.com/channel/UCausdzrtzy_8xjy8OQW_oCA

Post has attachment
Rogaine For Hairloss Treatment And Hair Regrowth

 

Rogaine Malaysia

Rogaine is one of the Proven hair loss treatment approved by FDA for Hairloss Treatment
It is the first available medication that has been proven effective for hair loss treatment. It contains the active ingredient minoxidil and is the only product which has been medically proven to treat hereditary hair loss. Rogaine is a solution which is applied topically to the scalp twice a day. It can also slow down hair loss in men who are showing signs of balding.

In consumer surveys of over 7,000 men, 80% said they noticed a difference. Furthermore, after 12 months of continuous use, 40% showed regrowth.

Rogaine (Malaysia)  is also known as Regaine in some countries.

 

How Rogaine Works ?

Rogaine works in part by partially enlarging miniaturised follicles and reversing the miniaturisation process.

This prolongs the growth phase of the hair cycle, allowing the hair to become longer and thicker. And with more follicles in the growth phase at the same time, it is possible to see improved coverage of the scalp.

Although the growth phase may be prolonged, the follicle will continue to cycle. Several cycles may be necessary before maximum potential hair regrowth can be achieved.

While clinical trials have proven Rogaine can assist in hair regrowth for both men and women, thicken existing hair, reduce hair loss, and stimulate new hair growth, individual results can be affected by several factors.

The younger the age of patients, the greater chance of good results.
If hair is thinning as opposed to having a bald spot, response will be better.

If the bald area is less than 10cm and has been that way for less than 10 years, response will be better.
Response is better on the crown (back) rather than on the front of the scalp.

Rogaine must be applied twice daily every day. It will need to be used for four to six months before seeing hair regrowth. If Rogaine treatment is stopped after regrowing hair, the new hair will fall out within four months.

Is Rogaine Right for you?

Extensive studies have shown that Rogaine is effective at stopping hereditary hair loss. But there are many causes of hair loss and Rogaine is not suitable for everyone. That's why it's important to discover first whether Rogaine is right for you...

Do you have a family history of hair loss?
Have been losing hair for less than 10 years?
Do you have a balding area less than 10 cm in diameter, with some remaining hair growth?
Do you have hair loss at the front of your scalp or on the crown?
Are over 18 and in good physical health?

If you answered YES to all of these questions, then Rogaine could be your answer to ending hair loss.
If you are experiencing hair loss and it is not hereditary, Rogaine is not the answer for you. But don't despair, there are lots of other ways of dealing with hair loss which can help improve your looks and confidence.

 

 BACK TO THE QUESTION

Can i use toppik with Rogaine minoxidil?

rogaine malaysia

The simple answer is YES !!!

 Rogaine minoxidil had become popular option for hairloss treatment since it is approved by FDA for hair growth .The good news is that toppik can be use on top of minoxidil / rogaine application.

First do this by applying minoxidil/rogaine liquid on top of your scalp and let it dry out within half or an hour  or so.

 

Toppik can Then be applied after the liquid is dry...In this way you can always use both of them together for your daily routine ! 

 www.toppikmalaysia.com

 

 

 
Photo

Post has attachment
MASALAH RAMBUT GUGUR? KURANG KEYAKINAN DIRI? ALOPECIA?

JANGAN RISAU GUNA TOPPIK 

Toppik Malaysia


Official toppik distributor in malaysia 
www.toppikmalaysia.com
Wait while more posts are being loaded