Profile cover photo
Profile photo
Fenomena Komunikacije
1 follower
1 follower
About
Fenomena's posts

Post has attachment
Nevroznanost je v zadnjem času eno bolj zanimivih področij, kar potrjujejo tudi ogromni vložki denarja, ki se vlagajo vanj in podpirajo tovrstne raziskave. To niti ni presenetljivo, saj nam spoznanja omogočajo vpogled v možgane – s čimer se nevroznanost ukvarja. Naše lastne kot tudi možgane naših strank, volivcev, vlagateljev, zaposlenih, partnerja, otrok…

Če se ukvarjate s katerokoli vrsto komunikacije, pa naj gre za odnose z javnostmi, marketing, prodajo, poliktiko, vodenje, odvetništvo, vam poznavanje najnovejših odkritij nevroznanosti, lahko pomaga, da boste komunicirali bolj učinkovito in boste svoje sogovornike lažje prepričali.

Vabljeni k ogledu prispevka, kjer Sebastjan Jeretič povzema najnovejše trende in iz teh izhajajoče uporabne komunikacijske trike.


Post has attachment

Post has attachment
Na eni strani nam najnovejša dognanja v nevroznanosti (ki pojasnjujejo delovanje našega živčevja in možganov) potrjujejo pomen in prednosti posredovanja sporočil prek zgodb. Na drugi strani pa se spreminjajo načini, kako naj podjetja in blagovne znamke danes pripovedujejo zgodbe.

Vabljeni na podjetniški zajtrk na Območno obrtni-podjetniški zbornici Ljubljana Vič (v petek, 31. marca 2017, ob 8.30 uri), kjer bo mag. Anja Horvat Jeromel podrobneje predstavila odnose z javnostmi, kako zapakirati svojo zgodbo in novinarje prepričati, da jo bodo želeli povedati tudi širši javnosti. Kot nekdanja novinarka Dela in časnika Finance zelo dobro ve, kakšne zgodbe iščejo novinarji in uredniki.

Prijave in več informacij: http://www.fenomena.si/kako-preko-zanimivih-zgodb-gradimo-prepoznavnost-in-promocijo-podjetja/


Post has attachment
SREČNO 2017
P.S. Sreča je stvar zornega kota. Če obrneš zorni kot, lahko najdeš novo pot.
Photo

Post has attachment
Postanite mojster pripovedovanja zgodb, ki prodajajo, prepričajo, vam prinesejo publiciteto v medijih in vam pomagajo doseči vaše cilje.
Pridružite se nam na delavnici: Prava zgodba premika meje – prepričajte novinarje, da bodo pisali o vas.

Na delavnici odnosov z javnostmi, ki jo bo vodila mag. Anja Horvat Jeromel, se boste naučili, kako zapakirati svojo zgodbo in novinarje prepričati, da jo bodo želeli povedati tudi širši javnosti. Kot nekdanja novinarka zelo dobro ve, kakšne zgodbe iščejo novinarji in uredniki.

Prijave in več informacij: http://www.fenomena.si/delavnica-o-odnosih-z-javnostmi-in-pravih-zgodbah-za-odmevno-publiciteto/


Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bi želeli postati bolj prepričljiv komunikator, povečati karizmo, samozavest in uspeh?

V tokratnem intervjuju nam karizmatičen sogovornik Edvard Kadič, strokovnjak za komunikacijo, ki se že dvajset let ukvarja z osebnostnim razvojem, s poudarkom na osebni karizmi in govorici telesa, predstavlja svoje ugotivtve in izkušnje. Razkril nam je celo svoj komunikacijski ‘lapsus’, ki se mu je pripetil na nekem predavanju, ravno ko je predaval o učinkoviti in uspešni komunikaciji.

Vabljeni k ogledu prispevka.


Post has attachment

Post has attachment
Vse več zgodb podjetnikov in milijonarjev lahko slišimo, ko pridejo do ugotovitve, potem ko ustvarijo milijone, da jih garanje za ustvarjanje bogastva ne osrečuje in se zavedo, da jih tudi ko bodo imeli več milijonov ne bo osrečilo.
S Špelco Morojna smo se tokrat pogovarjali, kako deluje novodobni podjetnik/podjetnica, da je finančno uspešen in se pri tem ne izčrpava.
Wait while more posts are being loaded