Profile cover photo
Profile photo
Fenomena Komunikacije
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
VESELE PRAZNIKE IN SREČNO 2018!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Naš tokratni sogovornik – priznani hipnoterapevt Božidar Grilc (ki se je javnosti predstavil tudi v oddaji Hipnoza: dobra zabava) v tokratnem videointervjuju ruši številne mite ali predsodki, ki jih imamo ljudje do hipnoze.

Po ogledu našega pogovora z njim boste izvedeli, da je hipnoterapija še najbolj nedolžna oblika hipnoze, saj se v vsakodnevnem življenju srečujemo z dosti bolj nevarnimi oblikami hipnoze, ki smo ji izpostavljeni, ne da bi se zavedali.

Oglejte si prispevek in se seznanite s pastmi, da se jim boste lažje izognili, preprečili pretiran vpliv drugih na nas, ostali odprtomiselni in ohranili višjo kakovost življenja.
http://bit.ly/2qSHezT
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Nevroznanost je v zadnjem času eno bolj zanimivih področij, kar potrjujejo tudi ogromni vložki denarja, ki se vlagajo vanj in podpirajo tovrstne raziskave. To niti ni presenetljivo, saj nam spoznanja omogočajo vpogled v možgane – s čimer se nevroznanost ukvarja. Naše lastne kot tudi možgane naših strank, volivcev, vlagateljev, zaposlenih, partnerja, otrok…

Če se ukvarjate s katerokoli vrsto komunikacije, pa naj gre za odnose z javnostmi, marketing, prodajo, poliktiko, vodenje, odvetništvo, vam poznavanje najnovejših odkritij nevroznanosti, lahko pomaga, da boste komunicirali bolj učinkovito in boste svoje sogovornike lažje prepričali.

Vabljeni k ogledu prispevka, kjer Sebastjan Jeretič povzema najnovejše trende in iz teh izhajajoče uporabne komunikacijske trike.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Na eni strani nam najnovejša dognanja v nevroznanosti (ki pojasnjujejo delovanje našega živčevja in možganov) potrjujejo pomen in prednosti posredovanja sporočil prek zgodb. Na drugi strani pa se spreminjajo načini, kako naj podjetja in blagovne znamke danes pripovedujejo zgodbe.

Vabljeni na podjetniški zajtrk na Območno obrtni-podjetniški zbornici Ljubljana Vič (v petek, 31. marca 2017, ob 8.30 uri), kjer bo mag. Anja Horvat Jeromel podrobneje predstavila odnose z javnostmi, kako zapakirati svojo zgodbo in novinarje prepričati, da jo bodo želeli povedati tudi širši javnosti. Kot nekdanja novinarka Dela in časnika Finance zelo dobro ve, kakšne zgodbe iščejo novinarji in uredniki.

Prijave in več informacij: http://www.fenomena.si/kako-preko-zanimivih-zgodb-gradimo-prepoznavnost-in-promocijo-podjetja/
Add a comment...

Post has attachment
SREČNO 2017
P.S. Sreča je stvar zornega kota. Če obrneš zorni kot, lahko najdeš novo pot.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Postanite mojster pripovedovanja zgodb, ki prodajajo, prepričajo, vam prinesejo publiciteto v medijih in vam pomagajo doseči vaše cilje.
Pridružite se nam na delavnici: Prava zgodba premika meje – prepričajte novinarje, da bodo pisali o vas.

Na delavnici odnosov z javnostmi, ki jo bo vodila mag. Anja Horvat Jeromel, se boste naučili, kako zapakirati svojo zgodbo in novinarje prepričati, da jo bodo želeli povedati tudi širši javnosti. Kot nekdanja novinarka zelo dobro ve, kakšne zgodbe iščejo novinarji in uredniki.

Prijave in več informacij: http://www.fenomena.si/delavnica-o-odnosih-z-javnostmi-in-pravih-zgodbah-za-odmevno-publiciteto/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded