Profile cover photo
Profile photo
Sport Lavit Sportmedische Groothandel
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
De infrarood stralen van deze deken bieden vele voordelen voor de gezondheid, ervaar het zelf!

Verlicht pijn, helpt voor soepelere spieren, stimuleert vetverbranding en is cholesterol verlagend, versoepelt de gewrichten, versterkt het immuunsysteem, verbetert de nachtrust, bevordert de nier- en huidfunctie en verhoogt de zuurstofopname.

Verkrijgbaar bij Sport Lavit - Your Sports and Medical Shop!

Post has attachment

Post has attachment
Nieuw in het assortiment, Cure Tape SPORT. Profiteer tijdelijk van 22% korting bij sport lavit.
Cure Tape SPORT blijft nog beter zitten, zelfs onder de meest extreme omstandigheden!

Sport Lavit - Your Sports and Medical Shop!
#fysio #kinesiotape #sport #curetape

Post has attachment
Fysiotherapeuten, sportverzorgers en hersteltrainers, kijk gauw op de webshop van Sport Lavit voor interessante aanbiedingen.
#fysio   #sport   #fysiotherapie   #voetbal   #korting  

Post has attachment
Pedicures opgelet! Sport Lavit is zijn assortiment voor de pedicure aanzienlijk aan het uitbreiden. Houdt de website daarom goed in de gaten.
Vanaf nu in ons assortiment Barbicide concentraat.

Barbicide is een bij het Ctgb (College voor toelating gewassen en biociden) geregistreerd desinfectiemiddel. Toelatingsnummer 13644N.

Breedspectrum desinfectant op Ziekenhuisniveau, EU goedgekeurd en de marktleider in desinfectie sinds 1947. Desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen van kappers, schoonheidsspecialistes, pedicures, manicures en nagelstylistes. Ook voor gebruik in de ultrasoon.

Barbicide werkt al binnen 5 minuten en kan alle bacteriën, schimmels (gisten) doden. Barbicide bestrijdt pseudomonas, stafylokokken en salmonella evenals HIV, hepatitis B en C.

Veilig te gebruiken voor niet-poreuze oppervlakten inclusief zonnebanken, metalen, roestvast staal, kammen, borstels, rollers en scheermessen. Met anti-roest formule; beschermt uw kostbare instrumenten en laat geen vlekken achter.

Alleen voor uitwendig gebruik.
#pedicure #groothandel #voetverzorging

Post has attachment
Wegens het grote succes van de Sport Lavit Insekten Blocker creme is er nu ook een Spray uitgebracht! Wil jij gegarandeerd zonder die vervelende muggen (ook Zika-muggen), teken en dazen van je vakantie of sport kunnen genieten? Smeer je dan in met Insektenblocker Spray van Sport Lavit.

Post has attachment
Nieuw in ons assortiment! Poster menselijk skelet in grote afmeting 70x100cm. gedrukt in kleur voor betere weergave. Ideaal voor leerdoeleinden of als decoratie in een praktijkruimte.
Sport Lavit - Your Sports and Medical Shop!

#anatomie   #fysiotherapie   #sportmassage   #sportlavit  

Post has attachment
Nieuw in ons assortiment, APS Agupunt Dry Needle naalden.
Sport Lavit - Your Sports and Medical Shop!

#fysiotherapie   #chiropractor   #fysio   #dryneedle   #sportlavit  

Post has attachment
Opzoek naar een Pedicure groothandel in de omgeving van Helmond? Kijk eens op www.sportlavit.nl en laat je verrassen door ons ruime assortiment pedicure artikelen. Ga je liever shoppen? Kom dan langs in onze showroom-winkel op de Houtse Parallelweg 41 in Helmond.
#pedicure   #groothandel   #sportlavit   #helmond   #eindhoven  

Post has attachment
Fysiotherapeuten en hersteltrainers opgelet! Summersale bij Sport Lavit. Profiteer nu van 20% korting op heel veel training- en fysio-materialen. Kijk op www.sportlavit.nl of kom langs in onze showroom op de Houtse Parallelweg 41 in Helmond.
‪#‎sportlavit‬ ‪#‎aanbiedingen‬ ‪#‎korting‬ ‪#‎groothandel‬ ‪#‎fysio‬ ‪#‎sport‬
Photo
Wait while more posts are being loaded