Profile cover photo
Profile photo
Peeze Koffiebranderij
5 followers
5 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Speciaal voor het Amsterdam Coffee Festival breiden we ons Best Collect assortiment tijdelijk uit met een 7e variant: Whisky Barrel Aged Bourbon Coffee. Bij deze Limited Edition is gebruik gemaakt van Daterrra Bourbon koffie die heeft gerijpt in een van origine Amerikaans Bourbon Whisky-vat. De afgelopen decennia is het vat in Schotland gebruikt voor het rijpen van Glenfiddich Single Malt 12 year old whisky. Deze aroma’s komen op subtiele wijze terug in de koffie. Benieuwd naar de smaak? De enige kans om deze special te proeven is tijdens het festival op de Peeze stand!

http://ow.ly/Vcle309t8cl
Add a comment...

Post has attachment
Alweer één jaar geleden mochten we tijdens de Food Valley Expo de Food Valley Award in ontvangst nemen. Toen werden onze biobased koffiecapsules uitgeroepen tot het meest innovatieve product van 2015. Vandaag is een bijzondere dag voor ons: een jaar later kunnen we de bezoekers van de Food Valley Expo 2016 de capsules laten zien én de koffie laten proeven! https://peeze.nl/peeze-wint-food-valley-award/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Introductie van een biobased verpakking!
Eind oktober starten we met het verpakken van onze koffiebonen in een unieke biobased folie. Deze is voor meer dan 85% gemaakt van cellulose en suikerrietresidu . De hernieuwbare grondstoffen hebben minder impact op het milieu dan reguliere grondstoffen. De biobased verpakkingen zijn in eerste instantie alleen verkrijgbaar in 250 grams zakken voor de Mex-Eco koffies. Vanaf eind oktober (november) verwachten we deze te introduceren.
Add a comment...

Post has attachment
Ruim 150 deelnemende horecazaken verspreid over het hele land zijn de afgelopen maanden bezocht door 30 vakkundige juryleden. Niemand wist van tevoren wanneer de jury precies kwam en pas bij binnenkomst maakte de jury zich bekend. De barista ter plaatse werd gevraagd om de volgende koffies in vaste volgorde te bereiden & serveren: eerst een gewone koffie, gevolgd door een espresso en als laatste een cappuccino.

Bent u benieuwd hoe goed uw koffie scoort volgens de criteria van de Koffie Top 100? Doe de test!
Add a comment...

Post has attachment
Weet u het nog? Bijna een jaar geleden won @Café de Blonde Pater met onze Specialty #koffie Daterra de +missethoreca  #Koffietop100 in 2015. Dit jaar dingen er 12 van onze paradepaardjes mee naar de titel van lekkerste koffie van Nederland. Wie dit wordt, zal vanavond bekend worden gemaakt. Benieuwd wie dit wordt? Volgt ons dan via social media!
Add a comment...

Post has attachment
Als horecazaak wilt u zich natuurlijk onderscheiden en uw klanten (blijven) verrassen. De kwaliteit van uw koffie is van belang, de apparatuur waarmee u werkt is belangrijk, maar ook de kennis en kunde van uw personeel speelt een cruciale rol. Door barista cursussen te volgen, kunt u nog meer uit uw koffie halen!

De voordelen van een barista cursus:
1. U haalt meer uit uw koffie waardoor de koffieconsumptie stijgt;
2. Door beter gebruik van uw apparatuur behaald u betere marges;
3. Een mooie presentatie van uw koffiespecialiteiten leidt tot betere marges;
4. Het is een gezellig en nuttig personeelsuitje en goed voor de teambuilding!

Haal meer uit uw koffie met cursussen op verschillende niveaus!
Add a comment...

Post has attachment
Niets is zo verrassend én verfrissend als de zomer in Nederland: regen en onweer wisselen elkaar af met extreme en (te) korte perioden van zon. Verlangt u ook naar nog een beetje zomer? Haal 'm dan nu in huis met dit heerlijke zelfgemaakte ijsthee recept! ‪#zomerserecepten #ijskoffie‬   #ijsthee   #recept   #recepten  https://peeze.nl/homemade-ijsthee-recept-proef-de-zomer/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Stelt u zich eens voor:

Het zonnetje schijnt en de temperatuur is een aangename 25 graden. U zit lekker op een terrasje met vrienden, heeft een prachtig uitzicht over de boulevard en een heerlijk plekje in de zon. Een perfect moment! Maar, toch mist u iets… En dan valt u oog op onderstaande tafelkaart....

Deze en meer heerlijke zomerse recepten om uw gasten te verrassen en verwennen kunt u downloaden op: https://peeze.nl/inspiratie/
#recepten   #zomerserecepten   #ijskoffie   #ijsthee   #koffie  

Fijne zomer!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Peeze levert vanaf nu alleen nog maar groene koffie en thee: de koffiebranderij is overgestapt op 100% groene stroom van Pure Energie. Met de overstap bespaart Peeze meer dan drie miljoen kilo CO2-uitstoot per jaar. De koffieketen is nu volledig duurzaam: Peeze werkt 100% klimaatneutraal.

Een verantwoord kopje koffie of thee drink je bij Peeze. De duurzame koffiebranderij gebruikt alleen groen gecertificeerde koffiebonen, gebrand in een van de meest milieuvriendelijke branderijen ter wereld. Met de overstap naar Pure Energie is nu de gehele keten duurzaam.
Add a comment...

Post has attachment
Gemiddeld drinken we 4 koppen koffie per dag. Hiervan wordt 75% op het werk gedronken. Goede koffie maakt werknemers productiever en zorgt voor tevreden medewerkers, klanten en gasten. Maar hoe goed is uw koffie precies? En waar moet u nu opletten als u besluit dat het tijd is voor andere koffie of een nieuwe koffieleverancier?

In dit artikel delen wij 5 tips die u wellicht helpen om een goede keuze te maken.

#koffie   #duurzaam   #koffieleverancier   #koffieophetwerk   #tips   #koffievoorziening #koffieconcept Foto: #dirkzwager  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded