Profile cover photo
Profile photo
AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV
13 followers -
Innovatieve referentiezorg voor iedereen
Innovatieve referentiezorg voor iedereen

13 followers
About
Posts

Post has attachment
We zijn op zoek naar een securitymedewerker! Lijkt het je wel wat om mee te werken aan de veiligheid van ons ziekenhuis? Als securitymedewerker is het je taak om criminaliteit te voorkomen en de arbeidsveiligheid en een vlotte werking van de technische voorzieningen te verzekeren. Je bent al houder van een Algemeen Bekwaamheidsattest Bewakingsagent of bent bereid om dit binnen de twee jaar na indiensttreding te behalen? Kijk dan snel of deze job iets voor jou zou kunnen zijn! Solliciteren kan tot 12 maart.

Post has attachment
De tweede maandag van februari is traditioneel de dag waarop mensen met epilepsie en de problemen die ze ondervinden eens extra aandacht verdienen. Dit jaar valt deze internationale epilepsiedag dus vandaag, op 13 februari. Het thema ‘Zet (je) epilepsie in beeld’ vraagt iedereen om deze dag extra aandacht te besteden aan epilepsie door een selfie te posten op sociale media met #EpilepsyDay.

http://www.epilepsieliga.be/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Speld vandaag, op Wereld Aids Dag, het rode lintje op! Daarmee geef je aan het hiv-virus en aids de wereld uit te willen helpen. Sinds 1 augustus 2014 geniet het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV een erkenning als Aids Referentie Centrum (ARC) voor de provincie West-Vlaanderen. Vanzelfsprekend laten ook wij deze dag dus niet onopgemerkt voorbijgaan.

Meer weten over de bestrijding van aids en het hiv-virus? Kom dan zeker eens langs aan onze infostand, die je vandaag in de inkomhal van campus Sint-Jan aantreft. Wij spelden alvast het rode lintje op!

Post has attachment
Op zoek naar een boeiende job als verpleegkundige in Brugge of Oostende? Misschien vind je je droomjob wel bij ons! Zowel op campus Sint-Jan als op campus Henri Serruys hebben we momenteel verschillende vacatures voor zowel algemeen als gespecialiseerde verpleegkundigen. Ook in het eerste geval biedt het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV je trouwens heel wat doorgroeimogelijkheden. Neem dus zeker eens een kijkje op onze jobsite!

Post has attachment
17 november is de Werelddag van het Vroeggeboren Kind! Het team van onze dienst Neonatale Intensieve Zorgen spant zich dagelijks in om baby’s die te vroeg ter wereld komen met de allerbeste zorgen te omringen! Wil je weten hoe ze dat doen? Dan ben je welkom op onze infostand, die je vanaf 8.00 uur in de inkomhal van campus Sint-Jan kan vinden.
Photo

Post has attachment
Voor ons revalidatieteam op campus Sint-Jan zijn we op zoek naar een kinesitherapeut (Bv1 – Bv2 – Bv3). Beschik je over dit diploma en ben je een ware teamspeler? Spreekt het je wel aan om in het belang van de patiënt nauw samen te werken met revalidatieartsen en collega-kinesisten, in een interdisciplinaire omgeving? Hier vind je alvast meer informatie:

Post has attachment
Onder het motto ‘de juiste zorg voor de juiste patiënt op de juiste plaats’ hebben we een netwerkovereenkomst gesloten met het AZ Alma Eeklo-Sijsele. Dat is goed nieuws, vooral voor de patiënt, want het betekent dat je als bewoner van de ruime regio Meetjesland voor je regionale ziekenhuiszorg in het AZ Alma terechtkan en dat er voor hooggespecialiseerde tijdkritische zorg een zeer korte lijn is naar campus Sint-Jan.

Post has attachment
In alle aspecten van de medische zorg is veiligheid van zeer groot belang. Het is trouwens niet enkel aan de ziekenhuismedewerkers om die veiligheid te verzekeren, ook de patiënt zelf kan er een grote rol in spelen. Wil je graag weten hoe het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV veilige zorg aanpakt? Dit artikel vertelt je er meer over:

Post has attachment
Bij voedselveiligheid komt heel wat kijken! Van aankoop tot bereiding, maar net zo goed reiniging, bewaring op de juiste temperatuur en correcte distributie. Voortaan verzekert de ‘Smiley’-sticker je dat het op campus Sint-Jan en op campus SFX wel goed zit met die veiligheid.
Wait while more posts are being loaded