Profile cover photo
Profile photo
ct zainal
80 followers
80 followers
About
ct's posts

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment
Aryan Ziqri
hai assalam semua phuhh.. phuhhh.  tu konon-konon macam hembus habuk kat blog ni. last update blog masa pregnant 7bulan lebih. now dah selamat melahirkan pun. lamanyeeelah tak update blog. 16 september 2014. selamat melahirkan seorang bayi lelaki, beratnye ...

Post has attachment
Resepi Rendang Ayam
Resepi Rendang Ayam 1/2 ekor ayam 2 ulas bawang besar * 2 ulas bawang putih  * 1-2 senduk cili kisar - ikut pedas disukai 1 inci kunyit hidup * 1 inci halia * 1 inci lengkuas * 4 biji cili merah * 2 batang serai * 1 sudu kerisik 2 biji buah keras 1 mangkuk ...

Post has attachment
Pregnancy Update
Hai Assalamualaikum! Amboi bila datang time rajin, sampai 2 entry sekali dia bantai tulis dalam masa sehari.  Nak update sikit pasal pregnancy yang esok akan masuk week 30. seram pulak bila pikir pasal dah dekat nak beranak. haha. perut makin besar, takleh ...

Post has attachment
The Best Cheese Naan in Town
Hai Assalamualaikum! Petang semalam, sy berbuka di RSMY House of Real Beriani. Kedai ni ada 3 cawangan. Tapi yg sy pergi ni kat Jalan Medan Tunku, depan Maju Junction. Pada siapa2 yang nak try bukak puasa kat sana, korang bolehla booking meja dulu. sebab se...

Post has attachment
Resepi Ayam Masak Semur Abg Zen #KTAR
Hai, Assalam. Pagi ni semangat lebih sikit. kalau tak tu, pagi2 lagi dah mengantuk. haihh la mata. Hari ni nak share resepi sikit. kot sapa2 yang takde idea nak masak apa untuk berbuka nanti, boleh la try resepi ni.  Resepi ayam semur abang zen #KTAR 1/2 ek...

Post has attachment
After a long hiatus
Allah, lama betul meninggalkan blog ni. Rindu serindu rindunyeee!  Paling best, ni entry pertama untuk tahun 2014. :D Tuan blog hidup lagi ye. hee. Lepas kawen menyepi betul. nak kata sibuk sangat tu takde lah sibuk sangat pun.  What to share? errmmm...tak ...

Post has attachment
Hilang
Hari ini genap sebulan arwah ayah pergi meninggalkan dunia ini. Terasa berat hati ini di atas pemergian ayah tetapi ayah milik Allah. Set...

Post has attachment
Hilang
Hari ini genap sebulan arwah ayah pergi meninggalkan dunia ini. Terasa berat hati ini di atas pemergian ayah tetapi ayah milik Allah. Set...
Wait while more posts are being loaded