Profile cover photo
Profile photo
Balfin Group
32 followers -
Balkan Finance Investment Group is one of the largest private investment groups in Albania and region.
Balkan Finance Investment Group is one of the largest private investment groups in Albania and region.

32 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Në fazën e dytë, të 50 aplikantët e përzgjedhur për të vazhduar konkurimin do të kenë mundësinë të takohen me përfaqësues të Balfin Group, profesionistë të fushës së biznesit, të cilët do të ofrojnë asistencën e nevojshme për konkurentët, në mënyrë që ata të përsosin strategjitë e tyre të biznesit.
#YourBusinessIdea #BalfinGroup #Competition #Innovation #Growth #StartUp #Business #Entrepreneurship #Development #Idea #Opportunity #Strategy #Success

Post has attachment
Grupi Balfin shpall të kualifikuarit e fazës së parë të programit “Ideja jote për Biznes”
Në datën 4 Tetor, Grupi Balfin organizoi në ambientet e Tirana Business University, një event prezantues me aplikantët e përzgjedhur për fazën e dytë të programit “Ideja jote për Biznes”.
E ndërsa mijëra aplikime nga të gjitha trevat shqipfolëse janë dërguar në adresën zyrtare të Grupit Balfin, puna e Steering Committee për përzgjedhjen e ideve më të mira ka vijuar për javë me rradhë, duke u konkretizuar me përzgjedhjen e vetëm 50 projekteve më të mira.
Gjatë këtij eventi, pjesëmarrësit u njohën më në detaje me hapat e rradhës që do duhet të ndjekin. Ajo çfarë do të vijojë më tej është përgatitja e një studimi fizbiliteti nga ana e konkurentëve për projekt idetë e tyre. Përfaqësues të lartë nga Grupi Balfin dhanë të gjitha udhëzimet e nevojshme mbi përgatitjen e këtij studimi si dhe ju përgjgjën pyetjeve të pjesëmarrësve.
Programi identifikon sipërmarrësit me idetë më premtuese përmes një procesi konkurues, duke ofruar shpërblime për fituesit dhe ndihmë intensive follow-up. Ndaj dhe në fazën e dytë, të 50 aplikantët e përzgjedhur për të vazhduar konkurimin do të kenë mundësinë të takohen me përfaqësues të Grupit Balfin, profesionistë të fushës së biznesit, të cilët do të ofrojnë asistencën e nevojshme për konkurentët, në mënyrë që ata të përsosin strategjitë e tyre të biznesit.
Nëpërmjet konsultimeve të vazhdueshme, pjesëmarrësit në program do të përfitojnë suport maksimal për të zhvilluar më tej projektet e tyre dhe për të plotësuar gjithë dokumentacionin e nevojshëm. Prej tyre, studimet e fizibilitetit më të mirë-strukturuara do të përzgjidhen nga Steering Committee si finalistë të programit dhe do të kalojnë në fazën e tretë.
Ideja jote për Biznes është një program që shndërron ide të mëdha në biznese të mëdha. Përmes një tradite të përvitshme, ky program ndihmon sipërmarrësit shqiptarë që kanë një ide biznesi të ndërtojnë një biznes të mirëfilltë.
Risia në edicionin e dytë të Your Business Idea është fokusi që vetë programi jep ndaj ideve StartUp, gjë që ka gjeneruar interes të lartë tek të rinjtë.
PhotoPhotoPhotoPhoto
11/10/2017
4 Photos - View album

Post has attachment
Stella Mare shpall vakant pozicionin "Operator Shërbimesh për Transport Detar"
Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Stella Mare në adresën office@stella-mare.com
Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 10.10.2017

Post has attachment
ACREM ka krijuar standardet për praktikat më të mira të menaxhimit të pasurive të paluajtshme dhe tashmë synon të zgjerojë më tej portofolin e klientëve dhe të zhvillohet në një kompani me një gamë të diversifikuar shërbimesh.
#ACREM #PartOfBalfinGroup #QTU #TEG #RollingHills #Ambasador3 #AOOS

Post has attachment

Post has attachment
Happy clients! 😊
#SPARALBANIA #PartOfBalfinGroup
PhotoPhotoPhoto
28/09/2017
3 Photos - View album

Post has attachment
We are looking for talented freelance designers to work with us in our new projects. Interested?
If you want to join our team, contact us at hr@balfin.al
Photo

Post has attachment
Balfin Group është gjithmonë krah atyre artistëve të vërtetë që me punën e tyre pasurojnë kulturën e këtij vendi dhe rrisin vlerat e tij. Ne jemi pranë tyre për ti mbështetur me kontributin tonë e për ti inkurajuar për më tej.
#BalfinGroup #Corporate #Development #CSR #Social #Responsibility #Culture #Traditions #Community #Environment #ZaFest #ZaFestival #Partnership
Wait while more posts are being loaded