Profile cover photo
Profile photo
Autóüveg Soós
About
Autóüveg Soós's posts

Post has attachment
Tekintsétek meg folyamatosan bővülő elfekvő üvegkészletünk! Ha bármelyik felkelti az érdeklődéseteket, az alábbi elérhetőségeken tudtok érdeklődni: http://szelvedos.hu/kapcsolat. A következő hetekben folyamatosan töltjük majd fel a készletet.

Post has attachment
A képeken az egyik korábbi játékunk nyertesének szélvédőjét láthatjátok, javítás előtt. A kőfelverődések típusairól és azok javíthatóságairól az alábbi linken olvashattok bővebben: http://tinyurl.com/h2xjlg8.
Photo
Photo
2016-07-21
2 Photos - View album

Post has attachment
Legújabb galériánkban ismét egy Audi A4-es tetőponyvájának javítását láthatjátok. Sajnos gyakran előfordul, hogy az üveg és a ponyva közötti ragasztás elenged, de szerencsére az Autóüveg Soósnál tudjuk orvosolni a problémát! :)

Post has attachment
Cégünk golyóálló- és páncélüvegek gyártásával is foglalkozik. Egyedi igények és méret szerint páncélautókba, pénzszállítókba, valutaváltó és pénzváltó üzletekbe is igényelhető.
Az alábbi linken bővebben olvashattok az üvegekről és megtekinthetitek galériánkat.

Post has attachment
A mai napon járt nálunk egy Toyota Corolla, melynek fényszóróit felújítottuk. A képen láthatjátok a munkálatok előtti és utáni állapotokat. A fényszóró-felújításról itt olvashattok bővebben: http://szelvedos.hu/szerviz/fenyszoro-felujitas
PhotoPhotoPhoto
2016-02-05
3 Photos - View album

Post has attachment
A múlt héten látogatott el hozzánk ez a Toyota Avensis, melynek szintén a fűtőszál csatlakozóját kellett megjavítanunk. Az előző posztban látott csavaros esethez hasonlóan most is érdekes állapotot találtunk: az előző szerelő szigszalaggal próbálta rögzíteni.
A szakszerű fűtőszáljavításról itt olvashattok bővebben: http://szelvedos.hu/futoszal-javitas
Photo
Photo
2016-01-18
2 Photos - View album

Post has attachment
Hátsó szélvédőcserére érkezett hozzánk ez a Skoda gyártmányú autó, melynek fűtőszál csatlakozóját Mekk Elek korábban szakszerűtlenül, egy önmetsző csavarral próbálta fixálni. Így az üveg berobbant és apró darabokra tört. 
A leszakadt fűtőszál csatlakozó rögzítését saját biztonságod érdekében mindig bízd profikra! Keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén ☎ http://szelvedos.hu/kapcsolat
PhotoPhotoPhoto
2016-01-15
3 Photos - View album

Post has attachment
Tudtátok, hogy az Autóüveg Soós 18 biztosítótársasággal áll kapcsolatban annak érdekében, hogy ügyfeleit minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálásban tudja részesíteni?

Az alábbi oldalon minden részletet megtaláltok a CASCO-ügyintézés folyamatával kapcsolatban:
http://szelvedos.hu/szerviz/casco-ugyintezes
Photo

Post has attachment
A tegnapi napon járt nálunk szélvédőcserén ez a csodálatos Ford Mustang. Ez a kedvenc sportautóm, azoknak a fiataloknak ajánlom, akik szeretik a designt és a gyorsaságot. Tulajdonosa, Dózsa Ferenc jó barátom, és húsz éve dolgozunk már együtt. A DF Tuningnál Mustangok építésével foglalkoznak, akár egyedi igények szerint is. Nézzetek körül az oldalukon (https://www.facebook.com/DFtun1ng) számtalan gyönyörű kocsit láthattok!
A üvegcseréről készített galériát az alábbi linken találjátok a referenciáink között.

Post has attachment
2015-ben ez a tíz márkájú autó járt nálunk eddig a legtöbbször. Hamarosan az összes népszerű típus üvegárait megtalálhatjátok majd honlapunkon!
A folyamatosan bővülő listát addig is itt tekinthetitek meg:
http://szelvedos.hu/autotipusok
Photo
Wait while more posts are being loaded