Profile cover photo
Profile photo
ЛД ООД
12 followers -
ЛД ООД е официален вносител на машини, компоненти за автоматизация и резервни части
ЛД ООД е официален вносител на машини, компоненти за автоматизация и резервни части

12 followers
About
ЛД ООД's posts

Post is pinned.Post has attachment
Участие на ЛД с два специализирани шанда на MachTech&InnoTech 2017 за машини и за компоненти, компресори и подготовка на сгъстен въздух. 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12.04.17 г.
21 Photos - View album

Post has attachment
Рентабилни ротационно-пластинчати компресори от фирма Mattei

Фирма Ing. Enea Mattei S.p.A. е с над 50-годишен опит в проектирането и конструирането на ротационно-пластинчати компресори за сгъстен въздух. Компанията е водеща на пазара за този вид машини и се стреми непрекъснато да подобрява производителността и техническите характеристики на изделията си, създавайки продукти с изключително високо качество и надеждност.

Компресиращата двойка /ротор-статор/ издържат над 100 000 часа (имат от 2 до 3 пъти по-дълъг живот в сравнение с друг вид компресори) без нужда от подмяна на износващи се компоненти. Роторът на пластинчатия компресор лагерува на маслен клин. Необходимостта от периодична смяна на лагери отпада, което намалява разходите по поддръжка на машините.

Технологията на ротационно-пластинчатите компресори Mattei може да гарантира издръжливост на компресиращата двойка в продължение на много повече от 10 години.

Компресорите на Mattei се отличават с несравнимо ниски нива на шум при работа и високоефективен дизайн. Те са директно куплирани към електрическия мотор и сгъстяват въздух при 1000 об./мин и 1500 об./мин..

Фирма ЛД ООД предлага на българския пазар ротационно-пастинчатите компресори на Mattei с гаранция от 5 години с опция - 10 , както всички необходими консумативи и резервни части за машините. Разполага с квалифициран технически отдел и извършва сервизно обслужване за доставеното от ЛД оборудване. Научете повече тук >> https://goo.gl/oJP497 

Post has attachment
Camozzi обогати гамата си с електрически задвижвания

Направление C_Electrics на италианската компания Camozzi, водещ световен индустриален производител, и популярен у нас с пневматичната си техника, представи нова гама решения в областта на електрическите задвижвания.

Попълненията в каталога на фирмата включват системи за линейно задвижване и позициониране – електромеханични цилиндри и направляващи в комбинация със стъпкови или серводвигатели, съответните драйвери за управление, както и допълнителни компоненти и аксесоари, които могат да бъдат конфигурирани в редица варианти за максимална гъвкавост на приложенията.

Гамата електрически задвижвания на Camozzi, заедно с традиционните пневматични компоненти и пропорционални технологии, допълва портфолиото продукти на компанията, приложими в изграждането на цялостни решения за разнообразни индустриални сектори.

"Новата гама компоненти за електрически задвижвания е отражение на нашия мултитехнологичен подход. Ние от Camozzi вярваме, че няма нито един вид задвижваща техника, който напълно да превъзхожда останалите. Убедени сме, че всяко приложение има различни изисквания, които могат да бъдат прецизно адресирани чрез съответната специфична технология – пневматични, електрически или пропорционални задвижвания.

Във възможностите ни да предлагаме всички тези технологии, оптимизирайки ефективността в индустриалните приложения, се корени най-ценното конкурентно предимство на Camozzi на пазара", заявиха от компанията. Научете повече тук и вижте видеото >> https://goo.gl/jDNxho 
Photo

Post has attachment
- Пневматика: Цилиндри, вентили,/вентилни острови/, ППГ, фитинги, вакуумни компоненти.
- Eлектро задвижване: шейни; цилиндри; серво двигатели; стъпкови двигатели.
- Пропорционално управление: вентили, сервовентили, регулатори.

Post has attachment
WIKA пусна на пазара нови цифрови трансмитери за термодвойки

WIKA предлага нови цифрови трансмитери за термодвойки - модел T16.H за монтаж в глава и модел T16.R за монтаж на релса.

Трансмитерите са предназначени за универсална употреба в заводи и машиностроенето, както и в преработвателната промишленост. Те предлагат висока точност и отлична защита от електромагнитни влияния (EMI). Чрез софтуера за конфигуриране WIKAsoft-TT и модула за настройка PU-448 моделите Т16 могат да бъдат параметризирани много лесно, бързо и прегледно.

Освен избора на типа датчик и обхвата на измерване, софтуерът позволява да се запаметят операциите по сигнализиране на грешки, гасене на трептения, няколко описания на измервателните точки и настройки на процеса. Също така, софтуерът WIKAsoft-TT предлага възможност за запис на функционална крива, която може да покаже температурния профил на термодвойката, свързана към T16.

Моделът трансмитери Т16 има разнообразна надзорна функционалност, като реагиране при дефект на сензора и мониторинг на измервателния обхват. Освен това, тези трансмитери имат цялостна циклична функционалност за самонаблюдение. Научете повече тук >> https://goo.gl/JZBfoS 

Post has attachment
Експертната серия диафрагмени помпи ARO/ Ingersoll Rand

Серия PROCESS GRADE от ARO - експертната серия диафрагмени /мембранни/ помпи, които се отличават с най-доброто съотношение цена/ефективност на пазара. Предпочитана е сред специалистите - EXP Pump осигурява оптимални решения за икономия на енергия. С дебит до 275 GPM (1041 LPM) и голям диапазон от конфигурации на материали и присъединявания, изборът на ARO е правилната помпа за вашето приложение. Вижте видеото >> https://goo.gl/bME67X 

Post has attachment
Експертната серия диафрагмени /мембранни/ помпи, които се отличават с най-добрато съотношение цена/ефективност на пазара. Предпочитана е сред специалистите - EXP Pump осигурява оптимални решения за икономия на енергия. С дебит до 275 GPM (1041 LPM) и голям диапазон от конфигурации на материали и присъединявания, изборът на ARO е правилната помпа за вашето приложение.

Post has attachment
Сгъстен въздух и контрол на флуиди под налягане –AIRCOM/ Италия

Aircom e утвърден италиански производител на фитинги, тръби, вентили и аксесоари за дистрибуция на сгъстен въздух, вакуум, вода и различни газове. В дните между 24 и 28 април дружеството взе участие в Hannover Messe - Германия.

В рамките на събитийните дни гостите на щанда на Aircom имаха възможността да се запознаят с широката гама от технически решения на компанията, акцент сред които бяха разнообразните алуминиеви фитинги за бърза механична връзка.

Aircom притежава двадесетгодишен опит в разработването на технологии за пренос на сгъстен въздух и други флуиди. Компанията предлага както оборудване за малки работилници и предприятия, така и комплексни решения за големи индустриални производства, гарантиращи висока степен на сигурност.

ЛД ООД реализира миналото лято голям проект: инженеринг и монтаж на тръби в новия завод на австрийския производител Kronospan във Велико Търново.

Повече за възможностите и контрола на флуиди под налягане на италианската фирма Aircom може да видите във видео клипа тук >> https://goo.gl/pwWUdF 

Post has attachment
Leifeld получи отличие за световен пазарен лидер

Заради изключителните си постижения, Leifeld Metal Spinning бе отличена с печата за качество "Световен пазарен лидер 2017 – бъдещ шампион" в машиностроенето и изграждането на заводи.

Индексът за водещи компании на пазара е разработен на база научни критерии от Универистета в Санкт Гален и Академията на германските лидери на световния пазар (ADWM). Той дава възможност за проучване и определяне на действителните пазарни лидери по обективен и прозрачен начин.

"Много се радваме на присъденото отличие, което затвърждава глобалния успех на компанията ни. То е чест за нас и стимул да продължим да отговаряме на критериите за пазарен лидер", сподели главният изпълнителен директор на Leifeld Оливър Райман.

Учените определят като водещи на пазара компании с продажби (местни или износ) на стойност до 50 млн. евро и производствени мощности и търговски представителства на поне три континента. Допълнителни условия са централата на компанията да е разположена в Германия, Австрия или Швейцария, и фирмата да е на първо или второ място в съответния пазарен сегмент. Leifeld напълно отговаря на тези изисквания за всичките си дъщерни дружества и производствени площадки.

ЛД ООД има успешно партньорство с фирмата над 10 години и е осъществила няколко сделки в България. Клиенти са големи машиностроителни компании. Прочетете повече тук >> https://goo.gl/0dM9zY

Post has attachment
Elektror приключва строителството на ново производствено хале в Полша

Изграждането на второ, съседно производствено хале в производствения център на Elektror в Хожов е почти завършено. Инвестицията в повече производствено пространство е резултат от постоянното увеличение на броя на клиентите и на ръста на поръчките на производителя на промишлени вентилатори.

Строителните работи стартираха на 8 септември м.г., като новото хале осигурява допълнителни 2200 кв. м, така че производственото съоръжение вече е с обща площ от над 5200 кв. м. Конструкцията на новата сграда дава възможност да се инсталират слънчеви панели на покрива за получаване на зелена енергия.

Новото пространство дава възможност за инвестиции в поредица от нови решения, които ще помогнат за по-нататъшно подобряване на качеството на продукцията, както и на ефективността на производството:
- три нови звукоизолирани кабини за изпитване, оборудвани с най-съвременни технологии, в които всички венитлатори преминават проверка, преди да бъдат изпратени на клиента;
- огромен център за повърхностна обработка на площ от над 700 кв. м, който се състои от цех за прахово боядисване, цех за мокро боядисване, кабини за песъкоструйна и сачмоструйна обработка;
- нова отделна сграда за шлифоване на заварени елементи;
- площ за логистика, която обхваща над 500 кв. м и дава възможност за безопасно съхранение на компоненти и готова продукция;
- площ за опаковане, която дава възможност за предоставяне на всички видове опаковки на стоки, от стандартни до специализирани за превоз по море.
Разширяването на производственото хале ще създаде и ново пространство в сегашното, което ще бъде използвано за инсталиране на нова машина за лазерно рязане и втори заваръчен робот. Прочетете повече тук >> https://goo.gl/DIJbje


Wait while more posts are being loaded