Profile cover photo
Profile photo
ЛД ООД
14 followers -
ЛД ООД е официален вносител на машини, компоненти за автоматизация и резервни части
ЛД ООД е официален вносител на машини, компоненти за автоматизация и резервни части

14 followers
About
Posts

Post has attachment
ODE MOCAREEL ™ - ротационна пластинчата помпа

MOCAREEL ™ е ротационна пластинчата помпа за високо налягане и дебит, приложима в различни области.

Помпата е проектирана с тяло от PPS техно полимер и връзки от неръждаема стомана, работи с флуиди до 70 ° C, и се характеризира с високо ниво на съвместимост с храни посредством NSF 169 сертификация за вода.

MOCAREEL ™ е снабдена с входни и изходни връзки 3/8 GAS, и възможност за монтиране на изходен конектор 3/8 NPT.

Дизайнът, теглото и компактните размери на тази помпа улесняват позиционирането и използването й в система.

MOCAREEL ™ е оборудвана с байпасен вентил, който позволява регулиране на изтичащото налягане посредством регулиращ винт. Този регулиращ винт на свой ред оказва влияние върху калибрираната пружина и позволява флуида да бъде повторно въведен.

Помпената камера и лопатките са изработени от графит, а валът от стомана. Тези материали, дават на MOCAREEL ™ по-голяма устойчивост на износване и подобрена съвместимост с хранителни продукти поради липсата на лубриканти.

MOCAREEL ™ е идеалното решение за пренос на флуиди в различни производствени сектори, включително вендинг машини, храни и напитки, пречистване на вода, системи за обратна осмоза, химическа, медицинска индустрия и други. Научете повече тук>> https://goo.gl/arV2pw
Add a comment...

Post has attachment
Спирални компресори BOGE

В продължение на много години специфичните работни условия в стоматологични кабинети и болници разчитат на 100% безмаслен сгъстен въздух, осигурен от компресори BOGE. Нашите спирални компресори са специално разработени за условия, при които безмасления сгъстен въздух е задължително изискване. Серията EO се характеризира с изключително ниски нива на вибрации и шум.

Компактни, тихи и с ниски нива на вибрации

Колкото по-близо до работното място се намира компресора, толкова по-важно е нивата на шум да бъдат ограничени. Благодарение на тихия режим на функциониране и минималните нива на вибрации, спиралния компресор се превръща в перфектния избор за лаборатории и болници.

Основни предимства:

- Напълно безмаслени
- Ултра тих режим на работа
- Ниски нива на вибрации
- Модулен дизайн
- Компактност
- Съвременно управление
- Достъпна поддръжка
- Възможност за инсталиране в близост до работно място. Научете повече тук>> https://goo.gl/23SsQ6
Add a comment...

Post has attachment
ЛД ООД на 74-тото издание на Международен Технически Панаир – Пловдив
За поредна година ЛД взе участие на техническия панаир в Пловдив, който се проведе 24.09.2018 г. до 29.09.2018 г.

На специализирания щанд в Палата 11 представихме нашите дългогодишни партньори, с доказано качество в производството на различни видове компоненти за автоматизация, въздухоподготовка и машини – Camozzi Automation, ACE, Ingersoll Rand, ODE, Bonomi Group, Omega Air, Aircom, BOGE SCHULLER, Leifeld и МАЕ.

Продуктовите специалисти на ЛД ООД проведоха редица срещи с настоящи и бъдещи клиенти на фирмата и имаха възможността да споделят идеи, технологични решения и да информират за новостите, предлагани от нас и нашите партньори.

Акцент бе поставен върху новости в продуктовата гама :

Прецизни регулатори на налягане от Camozzi - серия PR. Подходящи са за приложения, които изискват много точно и стабилно регулиране на налягането на въздуха. Конструкцията с три мембрани гарантира реакция дори при възникване на най-малки колебания на налягането. Характеризират се с компактни размери и осигуряват голям дебит. Входящо налягане до 12 bar, налягане на изхода в различни обхвати от 0.05 до 10 bar.
Серия RPA на Camozzi - късоходови цилиндри с кух двустранен прът, осигурен срещу превъртане. Предлагат се в два размера (ø20 и ø30), голяма гама стандартни ходове, и различни възможности за присъединяване. Компактните им размери и изполваните технически решения ги правят подходящи за приложение в комбинация с вакуумни вендузи, роботизирани системи (End-of-Arm Tooling), и специално при производството на пластмасови детайли.
Серия MX -PRO от Camozzi - електронни пропорционални регулатори. Развитието на пропорционалните технологии и разширеното им прилагане от Camozzi води до създаването на гама от пропорционални регулатори на налягане. Серия MX -PRO е резултат от комбинация на високия дебит, стабилната работа и здравината на серия MX2, с динамичните характеристики на пропорционалните регулатори K8P. Работното налягане се контролира прецизно от електрически управляващ сигнал, а стабилното и точно поддържане на налягането е гарантирано от вътрешна обратна връзка.
Серия QX от Ingersoll Rand. Това са висок клас прецизни акумулаторни винтоверти с възможност за контрол на ъгъл, въртящ момент и скорост. Новите изпълнения са с технически усъвършенствана конструкция и най-вече със значително подобрени възможности на софтуера. Инструментите показват не постигана досега точност и контрол благодарение на патентования трансдюсер за въртящ момент и положение. Мултифункционалният дисплей и безжичната комуникация дават възможност за пълен контрол върху работните процеси и интегриране със съществуващата във фабриката мрежа. Научете повече тук >> https://goo.gl/G3xcKH
Add a comment...

Post has attachment
Участие на ЛД в 74-тото издание на Международен Технически Панаир в Пловдив със специализиран щанд в Палата 11, на който бяха представени дългогодишни партньори, с доказано качество в производството на различни видове компоненти за автоматизация, въздухоподготовка и машини – Camozzi
--------
Automation, ACE, Ingersoll Rand, ODE, Bonomi Group, Omega Air, Aircom, BOGE, SCHULLER, Leifeld и МАЕ.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
4.10.18 г.
97 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Електронни пропорционални регулатори Серия MX-PRO на Camozzi

Авангардна технология, гарантираща най-висока надеждност

Серия MX-PRO е комбинация между високотехнологичните електронни пропорционални микро-регулатори Серия K8P и големия дебит на модулни регулатори от Серия MX2. Работното налягане на MX-PRO се контролира прецизно от електрически управляващ сигнал, а стабилното и точно поддържане на налягането е гарантирано от вътрешна обратна връзка.

Висок дебит на изпускане;
Устойчив дизайн;
Компактност;
Висока прецизност;
Модулност;
Широко приложение;
Ниска консумация.
Заповядайте на нашия щанд 11A1 в палата 11 на Международния технически панаир Пловдив от 24.09.2018 до 29.09.2018, където ЛД ООД традиционно участваме, като стремежът ни е да сме максимално достъпни и полезни за редовни и нови клиенти. Научете повече тук >> https://goo.gl/BkHx84
Add a comment...

Post has attachment
Omega Air – производител на заместващи филтърни елементи в съответствие с ISO 8573 - 1

Микронният филтър от Omega Air (0,01 μm) е модел от серията заместващи филтърни елементи за вторичния пазар на системи за сгъстен въздух, подходящи за интегриране в корпусите на най-често използваните брандове в индустрията.

Този елемент е разработен на базата на последните достижения в областта на филтърните материали и технологии. Тестван от независимия институт за изпробване на филтърни медии IUTA в Дуисбург, Германия.

Предимствата на продуктите с марка Omega Air е в интегрирането на висококачествени европейски материали със сертификати и доказан произход, както и в отделните елементи на всеки филтър – горна капачка, лепило, вътрешна мрежа от неръждаема стомана, вътрешен слой микронен слой, филтър от плисирана хартия, външна мрежа от неръждаема стомана, пяна и долна капачка. Научете повече >> https://goo.gl/HQEGwe
Add a comment...

Post has attachment
Omega Air - производствен процес на филтърeн пласт от плисирана хартия. Научете повече - www.ld-gmbh.com
Add a comment...

Post has attachment
Вакуумен конвейер PVR от Vuototecnica: прецизност и здравина

Една от фазите при производство на перилни и миещи препарати е особено важна от икономическа гледна точка в рамките на производствената линия. Това е автоматичното пълнене на съдовете, при което се съчетават изисквания за точно дозиране на продукта и боравене с често агресивни флуиди, които могат да увредят характеристиките на оборудването.

В действителност съществува риск количеството продукт, което е изчислено до милилитър, да бъде повлияно от лошата функционалност на машините за пълнене. Така, дори и една капка може да има съществено значение в дългосрочен план!

Вакуумният ежектор PVR се захранва със сгъстен въздух. Липсата на подвижни части позволява да се използва продължително, без отделяне на топлина. Особено важна за случая е и липсата на необходимост от поддръжка, дори и при работа в неблагоприятна среда.

Вакуумният ежектор се предлага и от неръждаема стомана, като този във видеото, което гарантира устойчивост на агресивните агенти на перилните препарати без износване. Дебитът и степента на вакуум могат да се настройват лесно само със завъртане на изходния дифузьор.

Във видеото може да се види вакуумен ежектор за пренос на флуиди модел PVR, производство на фирма Vuototecnica, който се използва за изсмукване на излишното количество препарат при пълнене на туби. Научете повече тук >> https://goo.gl/AMgokQ
Add a comment...

Post has attachment
Вакуумен ежектор за пренос на флуиди модел PVR, производство на фирма Vuototecnica, който се използва за изсмукване на излишното количество препарат при пълнене на туби.
Add a comment...

Post has attachment
Ново поколение анализ и мониторинг на системите за сгъстен въздух от ЛД ООД

Специалистите на ЛД ООД предоставят на своите клиенти възможност за мониторинг на компресори в реално време.

Следствие на дългогодишен опит, натрупани теоретични и технически познания в областта на системите за производство на сгъстен въздух, компресорите - тяхното пускане в експлоатация и поддръжка, нашите технически екипи достигнаха до извода, че за надеждното функциониране на една система се изисква постоянен мониторинг и анализ.

Във връзка с подобряване на ефективността, ние заедно с нашите партньори създадохме и внедряваме система, която може да се интегрира с всички компресори на пазара. Системата позволява постоянен мониторинг, анализ, следене в реално време за наличие на аларми и бърза реакция от страна на сервизни екипи. Научете поече тук >> https://goo.gl/hzfcgf
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded