Profile cover photo
Profile photo
Házikó Farm
2 followers -
Ahol az igazi ételek laknak.
Ahol az igazi ételek laknak.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
"A leves mindenféle túlfűszerezettségtől mentesen tökéletesen adta vissza a sütőtök természetes ízét, szinte előkészítette a gyomrunkat a finom főfogásokhoz. A mini céklaburgerekben céklából készült a “húspogácsa”, kecskesajt és rukkola adta meg a tökéletes harmóniát. A gombás quiche minden falata omlós volt és szaftos, el is fogyott pillanatokon belül. A desszertként rendelt pohárkrémek: zabmorzsás-almás és gyümölcsös krémtúró, mindenkinek mosolyra húzta a száját." - köszönjük, FittAnya! :)
Add a comment...

Post has attachment
Programajánló! | Program for Thursday

Kíváncsi vagy olyan élelmiszer szolgáltatókra, akik az ökológiai és társadalmi szempontokat is beépítik működésükbe? Mi a szerepük, hogyan változtatják meg az élelmiszerláncot és mit terveznek? A Házikótól Bertényi Gábor vesz részt az angol nyelvű beszélgetésen, melyre regisztrálni a sustainability@ceu.edu címre küldött e-maillel lehetséges.
--
Are you curious about what types of ecologically and socially conscious food movements are active in Budapest? We invite you to take part in a panel discussion on the current status and future opportunities for local, organic, and community food system development in Hungary. Házikó co-founder and owner Bertényi Gábor will also takepart in the discussion.
Please register for the event by sending an email to sustainability@ceu.edu
Add a comment...

Post has attachment
Téged mi inspirál 2017-ben? - kérdezi a Bridge Budapest.
Mi továbbra is a vidék-város összekötésén dolgozunk a Házikóban, és az inspirál minket, minél többeteknek megmutassuk termelőink ízeit! A videóban mártogatósaink és a csapat néhány tagja is feltűnik. Kiszúrod őket? ;)
Add a comment...

Post has attachment
Kis Házikónk nemzetközi karrierje is alakul: esettanulmány lettünk a Design For Europe-nak köszönhetően! :)
---
First steps of our international carrier: case study about us by Design for Europe - thank you very much!
Add a comment...

Post has attachment
Nálunk járt a Borsmenta és szerette az ízünket! :) Köszönjük a látogatást!
Add a comment...

Post has attachment
Nagy öröm, hogy egyre több magyar vállalkozás szeretne aktívan tenni a társadalomért, szűkebb-tágabb környezetéért és vállalhatóan vállalkozni. Őket - köztük a Házikót is - fogja össze a Bridge Budapest újabb kezdeményezése. Köszönjük, hogy részesei lehetünk és ajánljuk szeretettel inspirációként mindenkinek!
Add a comment...

Post has attachment
Versenyben vagyunk Európa egyik legrangosabb innovációs díjáért, a SozialMarie-ért!
Öt országból 190 pályázat érkezett be idén, az üzleti szektort pedig mi is képviseljük: célunk finom, tisztán előállított ételekkel a várost és vidék összekötése, családi gazdaságok és biotermelők megélhetésének támogatása és a vidék revitalizálása!
Kérjük, szavazzatok a Házikóra, és osszátok meg ismerőseitekkel is. Nagyon köszönjük, virtuális batyu mindenkinek!
Házikó | SozialMarie
Házikó | SozialMarie
sozialmarie.org
Add a comment...

Post has attachment
Megnyitók kedvence és délutáni meetingek sztárja, mangalica húsos vagy zöldségpogácsával töltött, puha kis buciban - mi az? Csak akkor nem tudod, ha nem kóstoltad még a mini burgerünket! ;)
Rendelnél? Keresd fel a honlapunkat: http://haziko.farm/catering/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egyszerre elegáns és egyszerű, sőt mindenki talál az ízlésének megfelelőt: más nem is kell, csak perec, pálcák, zöldségcsíkok és mártogatós krémek sajtból, zöldségekből - már kész is a terített asztal! :)
Szeretnél hasonlót a rendezvényedre? Számíthatsz ránk: http://buff.ly/2jXQuPZ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A HÁZIKÓ csapata és a koncepciónk mögött álló Agri Kulti kutatóműhely a Nógrád megyei Szécsényben induló projektjéhez keresi azt a tapasztalt élelmiszertechnológust vagy élelmiszermérnököt, aki azonosulni tud a HÁZIKÓ alapelveivel és szívesen venne részt egy vadonatúj gyümölcslé préselő és palackozó üzem felépítésében és beüzemelésében. Kreativitás, önállóság, kezdeményezőkészség, valamint angol nyelvtudás és az európai piacok ismerete nagy előnyt jelentenek.

Írj az info@agrikulti.hu címre további részletekért!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded