Profile cover photo
Profile photo
AziRahmanDotCom
295 followers
295 followers
About
Posts

Post has attachment
Pengalaman Mengambil Madu Kelulut
Aktiviti yang dah lama akak tinggalkan.  Baru-baru ni sebelum musim hujan menjadi-jadi di utara ni, akak ada ikut en hubby mengutip madu kelulut dari sarang milik kami sekeluarga.  Dah agak lama juga, hampir setahun madu daripada sarang-sarang ni tidak diam...
Add a comment...

Post has attachment
Sapa suka tengok drama ni? Korang nak baca novel dia tak?
kalau tak sabar boleh baca sebahagian daripada novel kisah ni. Kalau tak puas juga..jom pi beli novel ni....
Add a comment...

Post has attachment
Tersuka pula Cerita Cik Reen Encik Ngok Ngek
Bersambung-sambung pulak tengok drama kat tv ni. Tapi macam biasa akak memang tak on time.  Kemudian-kemudian baru tengok.  Biasanya tengok dulu sinopsis, kalau menarik baru tengok pelakon lepas tu baru cuba tengok episod pertama.  Kalau episod pertama mena...
Add a comment...

Post has attachment
SUSU FERNLEAF UHT 100% Terbaik Dari New Zealand
Bila sebut tentang susu, macam-macam komen korang boleh dapat. Ada yang suka minum susu asli, adayang suka minum susu yang telah ditambah dengan perisa lain sepertik coklat atau strawberry.  Susu bukan sahaja baik untuk anak-anak, ianya juga amat bagus dimi...
Add a comment...

Post has attachment
Kunjungi Brand Outlet Philips Dibuka Di Gurney Plaza Penang
Siapa yang tak pernah dengar jenama produk Philips ? Boleh dikatakan hampir kebanyakan kita memang familiar dengan jenama ni sejak dulu lagi. Akak dan keluarga juga antara pengguna produk jenama ini.  Kalau sebelum ni korang jumpa produk Philips di kedai-ke...
Add a comment...

Post has attachment
Festival Makanan Kanak-Kanak Sihat Bersama Ayam Brand
Festival Makanan Kanak-kanak Sihat Ayam Brand™ Didik Tentang Pilihan Makanan yang Lebih Sihat Siapa yang tak kenal dengan jenama Ayam Brand .  Antara jenama yang popular di kalangan kita terutama bila nak menu yang cepat siap tanpa mengenepikan khasiat yang...
Add a comment...

Post has attachment
Melayan Hobi Yang Lama Ditinggalkan
Setiap orang ada hobi masing-masingkan.  Kalau takde hobi tu rugi pulak rasanya sebab hobi ni antara tujuannya boleh mengurangkan rasa stress korang. Tak kisahlah apapun hobinya, asalkan korang suka..teruskan saja. Akak ada beberapa hobi. Antaranya ialah me...
Add a comment...

Post has attachment
Suka minum susu? Hmmmm..best tau!!
Susu bukan sahaja untuk diminum, korang boleh pelbagaikan cara penggunaannya. Apapun susu terbaik untuk kesihatan tulang...
Add a comment...

Post has attachment
Susu Kambing Nufael Pilihan Baru Seisi Keluarga
Susu Kambing Nufael Sesuai Untuk Seisi Keluarga Korang pernah minum susu kambing? Akak sebelum ni selalu  juga minum susu kambing segar dari ladang. Sedap juga. Tapi kadang-kadang susah nak dapatkan stok maklumkan bukan kandang sendiri kan. tapi sekarang ni...
Add a comment...

Post has attachment
Berita untuk orang utara !

Hujung minggu menghampiri. Apa kata manja-manjakan diri korang di Pretty Valet, Penang. Pasti korang puashati !
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded