http://www.mesazhi.com/artikuj/dialog-me-lulen

Dialog me lulen

Ibnu Tejmije ka thënë:”Detyrimet ndaj vëllezërve janë obligim siç janë obligimet e tjera, si namazi, zekati dhe agjërimi.” (Mexhmu’ul fetave)
Ambulanca mbërriti sa hap e mbyll sytë në vendin e aksidentit. Dy burra zbritën prej saj dhe hodhën një vështrim hetues në turmën e njerëzve. Ata çanë njerëzit e grumbulluar dhe qëndruan para makinës së përmbysur. Një burrë i plagosur qëndronte i shtrirë përtokë. Stafi i ambulancës e vendosën në barelë, mandej në ambulancë dhe u nisën me shpejtësi drejt spitalit.
Photo
Shared publicly