Profile cover photo
Profile photo
RADIO ISLAME
100 followers -
Radio Islame është e hapur për komunikim dhe bashkëpunim me të gjithë ata që organizojnë dhe shfaqin manifestime dhe programe fetare.
Radio Islame është e hapur për komunikim dhe bashkëpunim me të gjithë ata që organizojnë dhe shfaqin manifestime dhe programe fetare.

100 followers
About
Posts

Post has shared content
Bashkësia Islame Shqiptare në Zvicër, në bashkëpunim me Bashkësinë Islame të Kosovës dhe nën kujdesin e veçantë të kryetarit të saj H. Naim ef. Ternava. Në kuadër të promovimit dhe suportimin e ndërtimit të xhamisë së madhe në Prishtinë do të organizojë një program fetar ku do të trajtohet tema mbi rëndësinë e ndëritmit të xhamisë dhe se si e trajton islami këtë institucion të rëndësishëm në jetën e Muslimanit. Në këtë eveniment do të marrin pjesë edhe interpretues të ilahive të njohur në trojet tona.

Programi organizohet të Shtunën me 01 Qeshor 2013 në orën 18.30 dhe do të zhvillohet siç vijon:

18:30 Koktejl
19.00 Hapja e programit me lexim të Kuranit kerim.
19:00 Përshëndetje e programit nga Kryetari i Bashkësisë islame Shqiptare në Zvicër, H. Mustafa ef. Mehmeti, Kryetari i Bashkësisë Islame të republikës së Maqedonisë H. Sulejman ef. Rexhepi.
19:20 ilahi
19:30 Përshëndetje dhe këshilë lidhur mbi rëndësinë e xhamisë si dhe përvoja në Tiranë mbi ndërtimin e xhamisë së madhe nga Kryetari i Komunitetit Musliman të shqipërisë H. Ing. Selim ef. Muça
19:50 ilahi
20:00 Përshëndetje dhe rezyme mbi rëndësinë e xhamisë si dhe nevoja mbi ndërtimin e xhamisë së madhe në prishtinë. Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës H. Naim ef. Tërnava, 
20:30 lutje, Kuran dhe ilahi nga fëmiëjët e krseve të mësim besimit në zvicër.
20:40 Prezantim i Bashkëisë Islame Shqiptare në Zvicër, vizionin dhe Ftesë për të kontribouar në ndërtimin e xhamisë së madhe në Prishtinë.
21.00 Ilahi të kënduara nga këngëtarët dhe interpretues të mirënjohur nga trojet tona
21:20 mbyllja e programit.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
ANDROID APPS PËR RADION ISLAME NË PLAY STORE
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
O i mbuluar - Mirush Kabashi

O i mbuluar!

Teksti i shkruajtur nga Fatmir Muja dhe interpretuar me shume mjeshtri nga Artisti i Merituar, Mirush Kabashi 
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded