Profile cover photo
Profile photo
haz budaorsi
About
Posts

Post has attachment
 
December 1-től - gyakorlatilag bútorozatlanul - kiadó Budaörs egyik csendes (Budapesthez közeli) sorházas utcájában egy 90-es években épült ikerház egyik fele. 3 szint, szintenként 70 nm, cca. 30 négyzetméteres terasz, plusz teraszos kiépítésű kert.

Az irodának és lakásnak egyaránt alkalmas ház jellemzői: 6 lakószoba (5 szalagparkettás egy laminált), 4 fürdőszoba (háromban benn van a WC is, + két különálló WC, szép burkolás), kondiszoba infraszaunával, raktár, Vaillant kazános cirkókazán önálló helyiségben, lambériás tetőtér, burkolt padlástér. (Az utcaszinten egy szeparált lakrész saját fürdőszobával, ezt beleszámoltam a 6 szobába és a 4 fürdőszobába.)

Szigetelt, nagyon jó minőségű, a - méretéhez képest - alacsony rezsijű ház, nagy terasszal, ideális méretű kerttel.
Extrák: riasztó-távfelügyelettel, klíma, parabola antenna, kábeltévé, vezetékes és WiFi internet, remek sz. 

Az alsó szinten az előszoba, raktár, szauna, fütőközpont és mosókonyha mellett egy olyan önálló fürdőszobás apartman lett a duplagarázs helyén kialakítva, ahol akár egy baby-szitter, akár egy nagyobb gyerek, akár a nagymama 24-órás ápolója "különbejáratú" életet élhet, de lehet ez egy cég tárgyalója, vagy vendégszobája is... Bár a garázs szobává alakult, a házhoz három saját kocsibeálló is tartozik, emellett a környéken számos ingyenes parkolóhely van közterületen.

A középső szinten (a kert felé ez a földszint) egy két oldalról megvilágított nagy 50 négyzetméteres térben van a nappali-ebédlő-konyha (a nappali közvetlen kert- illetve terasz-kapcsolattal), emellett ezen a szinten van még egy kisebb - ugyancsak kertkapcsolatos - szoba, egy fürdőszoba, egy WC.

A felső szinten (részleges tetőtér) három szoba, WC-s fürdőszoba, plusz WC. Ugyaninnen feljárat a burkolt, tiszta, nagy rakodóterületű padlásra.

Ld. a képeket (a hozzájuk tartozó megjegyzésekkel)!

Bővebb információ: Karácsony Szilvia:
szkaracsony@t-online.hu 
Max Ingatlan
2040 Budaörs
Templom tér 22.
0630/288-4050
www.max-ingatlan.hu
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
budaors_haz (68 fotó)
68 Photos - View album
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded