Profile cover photo
Profile photo
FilmeHDonlineRO.net
260 followers -
Filme HD online subtitrate
Filme HD online subtitrate

260 followers
About
Posts

Post has attachment
Blind (2017), Filme Online. Blind (2017) online subtitrat hd, urmărește povestea unui scriitor orb care își redescoperă pofta de viață atunci când în viața sa apare o nouă iubire. Bill Oakland este un faimos romancier care a ramas orb după un accident de mașină în care soția lui a murit. Cinci ani mai târziu, Suzanne Dutchman este anchetată pentru complicitate la tranzacțiile ilegale ale soțului ei, dar pentru că nu cunoaștea pe deplin toate activitățile ilicite ale acestuia, primește doar 100 de ore de muncă în folosul comunității. În aceste condiții, Suzanne ajunge la un centru de îngrijire a persoanelor nevăzătoare, unde este forțată să-i citească lui Bill de trei ori pe săptămână. Curând, o aventură pasională începe, forțându-i pe amândoi să se întrebe dacă este sau nu prea târziu pentru a găsi dragostea adevărată. Pentru Bill, aventura cu soția neglijată a omului de afaceri închis reprezintă redescoperirea pasiunii sale pentru viață și scris. Dar, atunci când soțul ei este eliberat din închisoare, lucrurile devin periculoase, iar Suzanne este obligată să aleagă între bărbatul pe care îl iubește și bărbatul cu care a construit o viață. vizioneaza film Blind (2017) online subtitrat hd.
Add a comment...

Post has attachment
Sunt un mic ticălos 3 – Despicable Me 3 (2017), Filme Online. Distributie Jenny Slate, Kristen Wiig, Steve Carell. Regizat de Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon.
Film Sunt un mic ticălos 3 – Despicable Me 3 (2017) online subtitrat hd.
Echipa care ne-a adus pe marile ecrane Sunt un mic ticălos, precum și două din cele mai de succes animațiii din 2013 și 2015, Sunt un mic ticălos 2 și Minionii, se întoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles de simpaticii Minioni.
Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist a unui serial TV care a fost anulat brusc.
În această vară, în Despicable Me 3, Gru şi noua lui soţie, Lucy, nu reuşesc să înlăture pe cel mai nou personaj negativ ce ameninţă omenirea, o fostă stea de televiziune pentru copii, pe nume Balthazar Bratt, care a fost concediat în acel deceniu, iar acum este obsedat să se răzbune. Minionii speră că Gru va folosi această ocazie pentru a se reîntoarce la o viaţă în afara legii, dar când Gru arată clar că s-a retras din acea viaţă de răufăcător, minionii şi-au dat demisia şi şi-au văzut de drum. Minionul Mel, care a condus greva împotriva lui Gru, a devenit noul lor lider… în toate problemele. Între timp, Jerry şi Dave, cei doi minioni care au fost absenţi accidental în timpul grevei, rămân cu Gru şi familia lui pe toată durata poveştii. Vizioneaza
Film Sunt un mic ticălos 3 – Despicable Me 3 (2017) online subtitrat hd.
Add a comment...

Post has attachment
Sunt un mic ticălos 2 – Despicable Me 2 (2013), Filme Online. Distributie Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt. Regizat de Pierre Coffin, Chris Renaud.
Sunt un mic ticălos 2 – Despicable Me 2 (2013) online subtitrat hd.
Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetițele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni și… o suită de personaje noi și scandalos de nostime.
Universal Pictures și Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animație din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie începe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticălos 2. Vizioneaza film Sunt un mic ticălos 2 – Despicable Me 2 (2013) online subtitrat hd.
Add a comment...

Post has attachment
Film Sunt un mic ticălos – Despicable Me (2010), Filme Online. Distributia: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Regia Pierre Coffin, Chris Renaud.
Film HD Sunt un mic ticălos – Despicable Me (2010) online subtitrat hd.
Universal Pictures și Illumination Entertainment vă invită la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticălos / Despicable Me. Produs de CHRIS MELEDANDRI (Ice Age, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!), Sunt un mic ticălos este povestea celui mai mare super-ticălos care își găsește nașul când în viața lui intră trei fetițe inocente.
Într-o suburbie fericită înconjurată de gărdulețe albe și tufe de trandafiri se află o casă neagră care zace în mijlocul unei peluze părăginite. Această casă ascunde un secret teribil, neștiut și nebănuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proporții astronomice. O să fure luna! (da, luna!!).
Gru are o plăcere deosebită să comită tot felul de ticăloșii. Înarmat cu un arsenal de raze care micșorează, îngheață, și ajutat de o flotă de vehicule de război în stare permanentă de alertă, Gru seceră tot ce-i stă în drum. Asta până în ziua în care dă piept cu voința uriașă a trei fetițe orfane care se uită la el și văd ceea ce nu mai văzuse nimeni: un potențial tată! Cel mai malefic răufăcător din lume a dat peste cea mai mare provocare din viața lui: trei fetițe pe nume Margo, Edith și Agnes.
Vocile aparțin lui Steve Carell, JASON SEGEL (Forgetting Sarah Marshall, I Love You, Man), MIRANDA COSGROVE și legendarei JULIE ANDREWS (The Sound of Music, Mary Poppins, The Princess Diaries). Lor li se alătură RUSSELL BRAND (Get Him to the Greek, Forgetting Sarah Marshall), KRISTEN WIIG (Date Night, TV’s SNL), WILL ARNETT (Monsters vs. Aliens, Horton Hears a Who!), DANNY MCBRIDE (Tropic Thunder, Pineapple Express) și JACK MCBRAYER (30 Rock, Forgetting Sarah Marshall). Vizioneaza Film HD Sunt un mic ticălos – Despicable Me (2010) online subtitrat hd.
Add a comment...

Post has attachment
Justice (2017), Filme Online. Distributie Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ben Affleck. Regizat de Zack Snyder.
Film Justice (2017) online subtitrat hd. Cei mai tari supereroi din benzile desenate se întâlnesc pe marele ecran pentru a salva (pentru a câta oară?) omenirea de la catastrofe dezastruoase. Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman și alții trebuie să uite de orgolii și să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieșiți vreodată din benzile desenate. Și, cine știe, cu această ocazie poate vom afla și originea tuturor acestor supereroi… Film Justice (2017) online subtitrat hd.
Add a comment...

Post has attachment
All Eyez on Me 2017 film online subtitrat in romana este in regia lui Benny Boom si apartine de genul biografie si muzical in care personajul principal este chiar celebrul Tupac Shakur. All Eyez on Me o cronică ce prezintă mărirea şi decăderea lui Tupac Shakur, din perioada adolescenţei în care urma cursurile Şcolii de Artă din Baltimore, până la decizia de a-şi abandona mama şi de a îmbrăţişa conceptul de Thug Life în California, adică de a reuşi şi de a trăi după pofta inimii. La scurt timp, se bucură de un succes imens ca rapper şi începe un adevărat război împotriva rapperilor de pe Coasta de Est. Un adevărat poet care a căzut în capcana faimei. Visul său era să schimbe lumea şi vieţile oamenilor. În 1996 Tupac Shakur şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic fiind ucis în Las Vegas.
Add a comment...

Post has attachment
A Ghost Story (2017), Filme Online, Distributia Casey Affleck, Rooney Mara, McColm Cephas Jr. Regia David Lowery.
Film A Ghost Story (2017) online subtitrat romana surprinde o explorare singulară a dragostei, pierderii și dorinței umane esențiale pentru sens și conexiune. Recent decedat, un bărbat se întoarce sub forma unei fantome la casa lui, pentru a-și consola soția văduvă și a încerca să se recontecteze cu ea. În timp ce își privește soția cum face față durerii, el întâlnește, de asemenea, o fantomă de sex feminin, care bântuie aceeași casă. Acesta descoperă că prin condiția lui nepământeană a devenit călător în timp, fiind forțat să privească pasiv cum viața pe care el o știa și femeia pe care o iubește, se transformă treptat. Din ce în ce mai nesigură, fantoma pornește într-o călătorie cosmică prin memorie și istorie, confruntându-se cu întrebările inefabile ale vieții și cu enormitatea existenței. O meditație de neuitat asupra dragostei și suferinței, „A Ghost Story” relevă o poveste cu fantome mistică și suprarealistă, o experiență persistentă și cu totul unică. Film A Ghost Story (2017) online subtitrat romana .
Add a comment...

Post has attachment
Deep Burial – Atomica (2017), Filme Online HD. Distributie Dominic Monaghan, Sarah Habel, Tom Sizemore. Regizat de Dagen Merrill.
Film Deep Burial – Atomica (2017) online subtitrat hd romana. Stabilit în viitorul nu prea departe, filmul urmează un tânăr inspector de siguranță, Abby Dixon, care descoperă că lucrurile nu sunt atât de bune la o centrală nucleară din deșertul care a ieșit offline. Film Deep Burial – Atomica (2017) online subtitrat hd romana.
Add a comment...

Post has attachment
S-a întâmplat într-o vară – The Way Way Back (2013), Filme Online, Filmul spune povestea lui Duncan, un băiat introvertit în vârstă de 14 ani și a vacanței de vară a acestuia, pe care o petrece alături de mama sa, Pam, prietenul ei arogant, Trent și fiica lui Trent, Steph.
Având dificultăți în a se integra, Duncan găseste un prieten neașteptat in persoana lui Owen, managerul parcului acvatic Water Wizz. Prin această prietenie amuzantă și ascunsă cu Owen, Duncan începe să fie încrezator, să se îndragosteasca de Susanna și să își găsească în sfârșit, locul său în lume – totul într-o vară pe care nu o va uita niciodată.
Add a comment...

Post has attachment
Feed 2017 film online subtitrat – Olivia și Matthew Gray sunt gemeni în vârstă de 18 ani, născuți într-o lume a privilegiilor și așteptări mari. Nu există aproape nici un fel de limite între ele, chiar și visele lor sunt legate. Feed 2017 film online subtitrat. Feed (2017), Filme Online HD.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded