Profile

Cover photo
BKT Albania
Lives in Albania
109 followers|65,929 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
BKT ju uron Gëzuar Festat e Nëntorit!
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
Muaji Tetor është muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, për të rritur vëmendjen dhe mbështetjen për sensibilizimin, zbulimin e hershëm, trajtimin dhe kujdesin për këtë sëmundje.
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
Blini me Kartat BKT Prima duke filluar nga 2-12 këste me 0% interes, në të gjithë rrjetin e dyqaneve GoTech.
Nxitoni, oferta është e vlefshme deri në 11 Nëntor!
BKT është gjithmonë me ju!
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
BKT mendon per ju! 
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
BKT WhatsApp !
Tani më pranë jush dhe pa kosto shtesë!

 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
BKT vazhdon të dhurojë!
Llotaria Prima Falas sapo ka shpallur fituesit e muajit Shtator.
Kliko të shohësh a je ndër ta: http://www.bkt.com.al/extra-falas-prima-.aspx
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
BKT vazhdon të zgjeroj rrjetin e saj.
Tashmë një ATM e re në Tiranë.
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
Blini me kartat BKT Prima, 2 deri në 6 këste, me 0% interes, në të gjithë tregtarët e QTU-së, që janë të pajisur me POS-et e BKT.
Oferta është e vlefshme deri në 16 Tetor!
Për më shumë : http://bkt.com.al/fushata-qtu-.aspx
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
Të kursejmë çdo ditë për të ardhmen!
Për më shumë : http://bkt.com.al/Depozita-femija-im.aspx
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
BKT vazhdon të dhurojë!
Llotaria Prima Falas sapo ka shpallur fituesit e muajit Gusht.
Kliko të shohësh a je ndër ta: http://www.bkt.com.al/extra-falas-prima-.aspx
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
Një nga mënyrat që Banka Kombëtare Tregtare rekruton punonjësit e saj është edhe pjesëmarrja në Panairin Work & Study 2016 në datat 28, 29 dhe 30 Shtator 2016 pranë Pallatit të Kongreseve.
Tashmë çdo individ i interesuar për të zhvilluar karrierën e tij në sistemin bankar mund të shfrytëzoj këtë mundësi për të na takuar pranë stendës sonë dhe për tu informuar më tepër rreth kompanisë dhe vendeve të lira të punës.
Ju mirëpresim!
 ·  Translate
1
Add a comment...

BKT Albania

Shared publicly  - 
 
BKT ofron tashmë shërbimin “Njoftime në BKT Smart” për të gjithë përdoruesit e aplikacionit.
Për më shumë : http://bkt.com.al/Njoftime-.aspx 
 ·  Translate
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Albania
Previously
Tirana, Albania
Contact Information
Home
Phone
355/4/ 2 250 955
Email
Address
Bulevardi "Zhan d'Ark", Tiranë, Shqipëri
Basic Information
Gender
Male
Links