Profile cover photo
Profile photo
Bella T (Everythingaboutbella)
494 followers -
Just another girl who loves makeup, food, and travelling.
Just another girl who loves makeup, food, and travelling.

494 followers
About
Posts

Post has attachment
Shiseido Ultimune
Finally back with another review! So sorry guys udah lama banget ga update blog. Aku janji deh akan mulai rajin update lagi, even with just the simplest blog post . Anyway, kali ini aku mau sharing serum super kece, serum ajaib yang bener-bener ngebantu hil...
Shiseido Ultimune
Shiseido Ultimune
everythingaboutbella.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sarange Lovely BB Cushion Review + Event Launch
Sekitar 2 minggu yang lalu aku diundang untuk menghadiri acara Sarange, yang kali ini mau launching produk terbarunya, Sarange Lovely BB Cushion . Me, being a BB cushion freak, of course couldn't wait to actually try out the product. I can never have enough...
Add a comment...

Post has attachment
L'Oreal Micellar Water Review
Balik lagi dengan review kali ini, aku mau bahas satu produk yang lately lagi super popular, micellar water dari L’Oreal Paris. Pembersih makeup L’Oreal micellar water ini ada 2 varian, moisturizing dan refreshing. They’re both equally good, so you just hav...
L'Oreal Micellar Water Review
L'Oreal Micellar Water Review
everythingaboutbella.com
Add a comment...

Post has attachment
My Signature Hairstyle
Sharing kali ini, aku mau bahas tentang signature hairstyle aku . I have extremely straight, flat, boring hair so I like to add volume to my hair . My number one go-to hairstyle has always been and I think will always be natural curl .   I like to use hair ...
My Signature Hairstyle
My Signature Hairstyle
everythingaboutbella.com
Add a comment...

Post has attachment
Madmoiselle Lip Matte
Madmoiselle Lip Matte
everythingaboutbella.com
Add a comment...

Post has attachment
Madmoiselle Lip Matte
Hi all, balik lagi dengan review produk lokal hari ini ada matte liquid lipstick dari Madmoiselle! I know , banyak banget ya brand lokal yang ngeluarin lip matte and I am excited to try another one . Lip Matte Madmoiselle ini definitely worth the try , kena...
Madmoiselle Lip Matte
Madmoiselle Lip Matte
everythingaboutbella.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bigger eyelid, invisibly, using MissBowBow Eyelid Tape
Salah satu rahasia mata belo dengan lipetan mata yang besar, ya udah pasti, eyelid tape . MissBowBow punya dua jenis eyelid tape , untuk kebutuhan yang berbeda: tipe Premium yang bentuknya seperti jaring-jaring / mesh dan 3M tape . Eyelid Tape MissBowBow in...
Add a comment...

Post has attachment
Shinzu’i Ume Body Mist
Shinzu’i Ume Body Mist
everythingaboutbella.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded