Profile cover photo
Profile photo
We Know IT
4 followers
4 followers
About
We Know IT's posts

Post has attachment
Nyligen slutförde Christian Persson, som är Android-utvecklare i Göteborg ett projekt där vi implementerade reklam i Android-appen GalaxNews som ni finner på Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.weknowit.galaxnews2 Är ni i behov av en hemsida eller app? Vi hjälper er gärna med stora som små projekt! Vi erbjuder även support, så ta en titt på vår hemsida http://weknowit.nu/ där ni kan läsa mer och komma i kontakt med oss.

Post has attachment
Är du vår nya regionschef i Stockholm? Vår nuvarande regionschef slutar nu hos oss och vi söker någon som kan efterträda honom!
Är du student och vill ha ett lärorikt extrajobb? We Know IT är ett studentdrivet IT-företag som sysslar med utveckling och support, och vi söker en ny regionschef! Vi vill ha dig som är glad och utåtriktad med ett intresse för teknik, har några år kvar på utbildningen, och kan avsätta ca 25 timmar i månaden. Som regionschef kommer du tillsammans med dina grymma kollegor få möjlighet att forma We Know ITs framtid, så ta chansen, ansök idag!
Kontakta oss på rekrytering@weknowit.nu eller gå in på vår hemsida http://weknowit.nu/karriar/ och läs mer!
Wait while more posts are being loaded