Profile cover photo
Profile photo
MailAgent
10 followers -
The Alpha Mail
The Alpha Mail

10 followers
About
Posts

Cei care activeaza in domeniul #marketing-ului isi pun deseori intrebarea “cum imi creez un public in mediul online?”. Uneori poti avea succes, alteori poti astepta putin mai mult pana sa vezi rezultatele.
#Atragerea unei #audiente in mod #organic, fidelizarea publicului si transformarea acestuia in “avocat al brand-ului” poate fi un proces lent dar cu rezultate bune in timp.
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3616

Post has attachment
Toata lumea isi doreste, la inceput de drum intr-o afacere, o baza de date catre care sa poata trimite campanii de #emailmarketing, prin care sa-si #vanda cat mai repede produsele sau serviciile.
Avand in vedere ca intr-o #campanie de strangere de #lead-uri, o #marca #auto low-end plateste si 20-40 euro pe un #lead, cat de reala este o baza de date cumparata cu 300 lei?
Cel mai grav este ca poti fi reclamat la #DataProtection (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) de catre un client nemultumit, iar amenda este un pic cam usturatoare: intre 1000-50.000 lei. Sanctiunea se aplica si daca cumperi o baza de date dar si pentru ca trimiti email-uri catre acea baza de date. O campanie de marketing pentru generare de lead-uri in mod legal, te va costa in mod evident mult mai putin, fara sa te expui la asemenea riscuri.
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3529

Post has attachment
Culoare peretilor dintr-o camera iti poate influenta starea de spirit, de cele mai multe ori. Acelasi lucru il putem spune si despre culorile pe care le contine un #email – in 20 de secunde poti incerca sa schimbi starea de spirit a unei persoane prin #culorile pe care le folosesti in interiorul unui #newsletter.
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3516

Post has attachment
Aseara am fost invitati sa participam la gala Let’s do it, Romania!, pentru a sarbatori cei 5 ani pe care i-au implinit de la infiintarea celui mai mare proiect de implicare sociala din Romania.
#LDIR5ani
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3450

Post has attachment
Invitat in emisiunea "Microfonul Deschis Web 2.0" din 4 Februarie 2015, la #Radio Romania 3 Net, #BogdanNedelcov - CEO #MailAgent - a explicat ce este #emailmarketing-ul si ce anume poti sa imbunatatesti in acest domeniu, ca si marketer sau business owner care isi doreste o mai mare vizibilitate in domeniul online.
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3427

Post has attachment
Indiferent de perioada anului in care te afli, este bine sa-ti setezi #obiectivele in #marketing.
Prin setarea acestor obiective iti va fi mai usor sa masori rezultatele, indiferent de activitatile de marketing desfasurate, si totodata iti ofera motivarea si focusarea de care ai nevoie pentru a le atinge.
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3411

Post has attachment
#LoremIpsum este "dummy text", un text standard folosit in #DTP si de web designeri pentru a simula casetele de text si a usura evaluarea designului atunci cand creeaza situri noi si au nevoie de text de "umplutura". E un fapt bine stabilit ca cititorul va fi sustras de continutul citibil al unei pagini atunci cand se uita la asezarea in pagina. Scopul utilizarii a Lorem Ipsum, este acela ca are o distributie a literelor mai mult sau mai putin normale, fata de utilizarea a ceva de genul "Continut aici, continut acolo".
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3367

Post has attachment
Toata lumea se intreaba #cum #functioneaza #Google. Se stie ca are un #algoritm complex care se uita la sute de variabile, dar pe scurt…tu stii cum functioneaza Google?
Pentru a te ajuta sa intelegi mai usor algoritmul Google, cei de la @QuickSprout au creat un infografic animat in care explica pe intelesul tuturor intregul proces.

http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3354

Post has attachment
In domeniul #marketing-ului am avut o serie de #pionieri, precum #Coca-Cola, #Heinz Ketchup sau chiar British Army. Cele mai multe #strategii de marketing nu s-au schimbat de zeci, poate chiar sute de ani. Daca vrei sa #vinzi un produs sau serviciu, incerci sa gasesti persoane interesate de acestea - in esenta asta este marketing-ul.
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3310

Post has attachment
In #SMSmarketing, spre deosebire de #emailmarketing, o companie poate trimite un fel de sms direct pe bazele de date ale operatorului de telefonie. Insa, ca orice alta #comunicare nedorita, nu trebuie niciodata sa trimitem un mesaj catre cineva care nu si-a dat #acordul in prealabil.
http://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3209
Wait while more posts are being loaded