Profile cover photo
Profile photo
Faiz mat noor
44 followers -
you'll never walk alone
you'll never walk alone

44 followers
About
Posts

Post has attachment
TIPS WANITA BEKERJAYA YANG INGIN MENJADI SURIRUMAH TANGGA SEPENUH MASA
Assalamualaikum. Kali nak bg tips persediaan seorang isteri yang akan menjadi suri rumah sepenuh masa. Tulisan ini hanya berdasarkan pengalaman seorang suami.. . Setelah bekerja dari 2006 sehingga 16/6/2017 (hari terakhir kerja), lebih 10 tahun. akhirnya is...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS RESUME
Assalamualakum dah bape kali sebelum ni aku sembang pasal inteview je.. aku kira ada baik jugak aku cerita pasal resume. . 2017 ni bagi aku tahun yang seram & suram. Kenapa? keluarga terdekat je 2 orang kena buang.. VSS.. anak bini kena tanggung.. . jadi ka...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Misi mencarik Katil dan Tilam murah Part 2
Assalamualaikum. Harini aku nak cerita pasal misi yang berjaya setelah misi mencarik katil dan tilam dalam cerita sebelum ni banyak feedback yg contra. yg anymous mmg maki seranah la.. kah kah.. aku mcm biasa cool. diorg kata aku x bg tau aku beli kat mana,...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Inteview/Temuduga Kerajaan Part 2
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Macam yg dijanjikan ni sambungan Part 1.. korang kene baca part 1 kalau nak berjaya.. kah kah.. xla.. ni mcm sinetron plak.. sambung.. Part 1 ada bape tips dah bg.. ni nak bg lg.. hope lebih padu dan logik.. kah kah Sumbe...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Inteview/ Temuduga Kerajaan - Part 1
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. kali ini nak post pasal tanggungjawab sosial plak.. lama sgt x berblogking ni.. bersarang.. bersawang semua adala..  aku x penah citer langsung pasal keje aku.. tp kali ni rasa terpanggil.. sebab aku rasa ni je cara nak...
Add a comment...

Post has attachment
Hijir Ismail
Assalamualaikum Indahnya Kaabah.. Rindu rasa hati.. kali ni nak citer pasal Hijir Ismail.. ada yg eja Hijr Ismail.. xpe.. sama je. pe yg menarik pasal Hijir Ismail ni? terdapat satu riwayat, pada satu hari Siti Aisyah R.A isteri Rasullullah tringin sgt semb...
Hijir Ismail
Hijir Ismail
abahahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tertib semasa Umrah
Assalamualikum Kali nak cerita last bab rukun umrah iaitu tertib berkumpul 1st time sebelum tawaf  kita ulangkaji balik rukun umrah 1. niat 2. tawaf 3.saei 4.bergunting/bercukur 5. tertib selesai saei.. apa maksud tertib.. tertib ni mengikut urutan.. maksud...
Tertib semasa Umrah
Tertib semasa Umrah
abahahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bergunting/bercukur untuk Tahalul semasa Umrah
Assalamualaikum Kali nak citer rukun umrah ke-4 macam biasa bukan nak ajar.. nak share je.. Ulang balik 5 rukun umrah 1. Niat di Miqat 2. Tawaf 3. Saei 4. Bergunting/Bercukur - Tahalul 5. Tertib Bergunting mudah ke? dia jadi payah kalau kita terlupa bawak g...
Add a comment...

Post has attachment
Saei semasa Umrah
Assalamualaikum Kali ni nak citer pasal Saei.. ada org eja Saei' ada jugak eja Sa'i.. pe pon.. ni merupakan salah satu rukun umrah.. kita ulang blk ye rukun umrah.. sebelum ni dah citer pasal niat dan jugak tawaf.. rukun umrah 1. Niat di Miqat 2. Tawaf 3. S...
Saei semasa Umrah
Saei semasa Umrah
abahahmad.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded