Profile cover photo
Profile photo
mohd nasrul asyraf bin ariffin
18 followers -
simple...not easy to get angry hehe..
simple...not easy to get angry hehe..

18 followers
About
mohd nasrul asyraf bin ariffin's posts

Post has attachment
2Day2Night ConvoTrip KUALALUMPUR-PERAK
Short trip untuk Konvo adik aku 17 Oktober 2016            Lepas kerja naik flight Malindo dari sebuah negeri ke subang. Mak Ayah aku pick up dekat airport Subang terus gi hotel dekat area Masjid Jamek Jalan TAR. Hotel 1915 adik aku yang tempah.  Biasenye D...

Post has attachment
2Day2Night ConvoTrip KUALALUMPUR-PERAK
Short trip untuk Konvo adik aku 17 Sep2016            Lepas kerja naik flight Malindo dari sebuah negeri ke subang. Mak Ayah aku pick up dekat airport Subang terus gi hotel dekat area Masjid Jamek Jalan TAR. Hotel 1915 adik aku yang tempah. Duk kat SS2 je. ...

Post has attachment
#Short Break Tomorrow...
Esok mlm nak gi KL sbb lusa adik aku konvo dekat Uni Malaya. So dpt rehat sikit dari keje, so target dapat gi lepak jap KL. harap dpt la jln 2 mall sekejap, gi try makan 2 yang best target nak gi Hangbing macam best je. Selalu target naik naik bukit tabur b...

Post has attachment
#Release stress by movie "Scarlet Heart Ryeo"
  Work environment untuk aku mmg betul2 pressure....so biasenya aku layan movie or citer yang best 2 yang fun mcm Running man ke ?           Aku bukan minat semua series or drama korea tapi bila ade yang best layan jer. tapi citer ni mmg best la jalan citer...

Post has attachment
#Sushi
Aku ade takla suka sushi sgt pun sbb 1 st time makan dulu kat hotel mana tah. Tak leh nak masuk so aku tak heran sgt smpi tahun lepas kawan ajak try sushi king ....mmg aku tak pernah masuk makan sushi kat mana2 but since dah try sushi kat sushi king rase no...

Post has attachment
#Trans Siberian
Teringan sangat nak try travel Trans Siberian..bila dapat nak merasa sbb nak ambik masa yang lama kene cuti ... bila la dpt peluangkan...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
#OFFICIALLY 29 YEARS OLD
    Yeah officially 29 tahun dah.....semalam 27SEP2016 so boleh  teka la tahun berapa aku lahir. Macam biasa la birthday bukan anak raja atau selebriti. Hari birthday mcm biasa lagipun kerja n demam sikit haha ucapan dari family n friend. A little bit token...

Post has attachment
#RINDU
Rindu suasana..rindu bau haruman Kota Suci Mekah... Harap dapat kembali ke sana dalam masa terdekat................................................
Wait while more posts are being loaded