Filmi Masaan 2015 me titra shqip.

Katër jetë kryqëzohen në lumin Ganges, një djalë i shtresës së ulët i dashuruar, një bijë fajtore për një marrëdhënie seksuale që përfundon në tragjedi, një baba i paaftë me shumë pak moral të mbetur dhe një fëmijë që dëshiron shumë një familje duan shumë të largohen nga moralet e një qyteti të vogël.

http://filmaindian.com/movie/masaan/
Shared publiclyView activity