Profile cover photo
Profile photo
Blücher Media
60 followers -
Søgemaskineoptimering helt nede på jorden
Søgemaskineoptimering helt nede på jorden

60 followers
About
Blücher Media's posts

Post has attachment

Post has attachment
Inspireret af vores seneste opslag ang. Emil's SEO-oplæg, har vi valgt at samle danske events i tilknytning til Online Marketing. Hjælp os med at lave en god oversigt, til fordel for alle os der arbejder med online synlighed.

Post has attachment
Køge Erhvervsservice har inviteret Emil Blücher til at holde oplæg om SEO, torsdag den 12-09-2013. Du kan deltage gratis, hvis du booker en billet på forhånd.

Post has attachment
Så er en af vores kunder, VinduespudserGruppen, gået online. De har nogle relativt fede CTA-funktioner på deres hjemmeside, som sikkert kan virke som en god inspiration for mange af jer.

Post has shared content
Blücher Media åbner ny dansk SEO-skole:
Så skete det! Vi har åbnet op for vores BETA af marketing.dk - vores nye online videoskole i søgemaskineoptimering. Vi er ikke oppe på så mange videoer endnu, men se gerne vores roadmap under "pakker", hvis du vil vide hvad du kan forvente.

Prøv systemet GRATIS eller få GULD-pakken til en intropris på 499,- + moms for 6 måneder. Vi lukker og slukker når vi rammer 50 BETA-brugere.

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Tak for hjælpen til alle som valgte at stemme på +Emil Blücher til årets SEMAward!

Post has attachment
Emil er nomineret til en +SEMAward for hans artikel om videoer og søgemaskiner. Se artiklen på emil-blucher.dk/blog/video-seo og send gerne en stemme afsted på http://semaward.dk/copywriting/ hvis du kan lide det som du læser

Post has attachment
Byd velkommen til Sandra. Ny medarbejder hos Blücher Media

Så er der sagt farvel for denne gang til Holsteinsgade. Blücher Media er nu at finde på Randersgade 19, 2100 København Ø.
Wait while more posts are being loaded