Profile cover photo
Profile photo
StromaEshop Vatsinas
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
ΣΤΡΩΜΑΤΑ https://www.youtube.com/watch?v=K8FU7Wz1PLQ
Ανακοίνωση της εταιρείας Βατσινά για τη φωτιά του εργοστασίου τους στην Τύλισσο
Αναδιοργανώνονται, ζητούν συγνώμη και ευχαριστούν όσους συμπαραστάθηκαν.
26/07/2017 | 19:03
Στην πρώτη ανακοίνωση μετά την καταστροφή του εργοστασίου της από πυρκαγιά, προχώρησε η ιδιοκτήτρια εταιρεία της εταιρείας Βατσινά, στην οποία αναφέρει ότι ετοιμάζει την αναδιοργάνωσή του και ζητά συγγνώμη απ’ όσους ταλαιπωρήθηκαν.
Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται:
Όπως είναι ήδη γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής, 09-07-2017, εκδηλώθηκε μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «VATSINAS MAΤTRESS A.E.» στην Βιομηχανική Περιοχή Τυλίσσου. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και πλήθος απλών πολιτών που συνέδραμαν στην κατάσβεση, δυστυχώς, η ολική καταστροφή της επιχείρησης μας δεν απεφεύχθη. Το δυσθεώρητο ύψος της ζημίας δεν έχει αποτιμηθεί ακόμη, είμαστε όμως ευγνώμονες που δεν τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και δεν επεκτάθηκε η φωτιά στις γειτονικές βιοτεχνικές επιχειρήσεις και αγροτικές καλλιέργειες.
Η εταιρεία «VATSINAS MAΤTRESS A.E.», αλλά και όλη η οικογένεια Βατσινά νιώθει τη βαθύτατη υποχρέωση να εκφράσει με τον πιο δυνατό και απόλυτο τρόπο τις ευχαριστίες της σε όλους αυτούς, που με την προσπάθειά τους συνέβαλαν στην κατάσβεση. Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη προς το προσωπικό της εταιρείας για τη συγκινητική στάση που επέδειξε από την πρώτη στιγμή, καθώς βρίσκεται κοντά μας όλες αυτές τις δύσκολες ώρες.
Θερμά, επίσης, ευχαριστούμε για την έμπρακτη συμπαράσταση και την ηθική υποστήριξη τους προμηθευτές, τους πελάτες και γενικά όλους τους συνεργάτες μας, τις Δημόσιες Αρχές, τα Τραπεζικά Ιδρύματα, αλλά και τους ανταγωνιστές μας, οι οποίοι επέδειξαν απαράμιλλη ευαισθησία.
Αν και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το συμβάν, είμαστε βέβαιοι πως με την υποστήριξη των ανθρώπων μας, που απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη, την εμπιστοσύνη τους και την αφοσίωσή τους στην εταιρεία, θα προχωρήσουμε μπροστά, θα επανέλθουμε δυναμικά και θα τα καταφέρουμε.
Ήδη έχουμε προβεί σε συντονισμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες για τη δυναμική αναδιοργάνωση της παραγωγής μας, προκειμένου να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές.
Τέλος, ζητάμε συγγνώμη απ’ όλους τους γείτονές μας και τους κατοίκους των γειτονικών οικισμών για την ταλαιπωρία και την περιβαλλοντική επιβάρυνση, που χωρίς δική μας υπαιτιότητα προξενήθηκε.
Μπορεί η φλόγα που έκαψε τις εγκαταστάσεις μας να έσβησε, δεν έσβησε όμως η δική μας φλόγα για πρόοδο, δημιουργία και ανάπτυξη. Με την πίστη, την θέληση και το όραμα των ανθρώπων της «VATSINAS MATTRESS A.E.» θα είμαστε σύντομα δυναμικά κοντά σας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση σας

Post has attachment

Post has attachment
http://www.stroma-eshop.gr/stroma-eshop-gr-η-ε%…/…
ΣΤΡΩΜΑΤΑ.gr – Η Ελληνική Βιμομηχανία Στρωμάτων
Ο Ομιλος μας ανήκει στο χώρο παραγωγής οικολογικών συστημάτων ύπνου φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον από το 1978. Σήμερα η γραμμή παραγωγής μας στεγάζεται σε 6.000 τ.μ.
στο βιομηχανικό πάρκο Τυλισσού στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως φυσικές όπως φυσικό καουτσούκ (LATEX), κοκοφοίνικας, βαμβάκι, μαλλί, ξύλο.
Το συνεχώς αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό εκαπιδεύεται συστηματικά στα σύγχρονα πλέον μηχανήματα που διαθέτει η επιχείρησή μας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα που συνδυαζόμενα με το χαμηλό τους κόστος το καθιστούν από τα πλέον ανταγωνιστικά στην ελληνική αγορά.
Το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας έχει τη δυνατότητα γι την προμήθεια όλων των αναγκών ιματισμού ξενοδοχειακών μονάδων.
Δείτε τον Τιμοκατάλογο των στρωμάτων μας
http://www.stroma-eshop.gr/product-category/stromata-2/
Εγγραφείτε στο www.stroma-eshop.gr και κερδίστε την προσφορά του μηνός
http://www.stroma-eshop.gr/product-category/stromata-2/,
Για αγορα Στρωματων απο
1)ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ24 ΤΗΛ,2831028993
2)ΗΡΑΛΕΙΟ ΓΑΖΙ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 226 ΤΗΛ.28108-21160 ΚΡΗΤΗ
3)ΗΡΑΚΛΕΙΟ Λ.κνωσσου 210 τηλ.2810/230530
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
4)* Μέσω του ηλεκτρονικου καταστηματος :http://www.stroma-eshop.gr/product-category/stromata-2/
* Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο: 28310-28993
PhotoPhotoPhoto
6/6/17
3 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
στρωματα .gr http://www.stroma-eshop.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%83-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%BB/

Αγοράσατε καινούριο στρώμα και μετά από 10 ημέρες συνειδητοποιείτε ότι είναι σαν να κοιμάστε σε έναν «βράχο»! Δεν σας βολεύει ή μπορεί να σας έχει προκαλέσει και αλλεργίες και δυστυχώς δεν επιστρέφεται!

Το στρώμα πρέπει να είναι άνετο και να είναι ένα «καταφύγιο» από τη σκληρότητα του κόσμου, ένα μέρος για να απολαύσετε γλυκά όνειρα. Για να κάνετε ένα σκληρό στρώμα πιο μαλακό μπορείτε να προμηθευτείτε το Ανώστρωμα Latex, το οποίο τοποθετείται πάνω από το στρώμα. Μια από τις ιδιότητες του ανωστρώματος Latex είναι η ελαστική του ιδιότητα που μπορεί να κάνει το στρώμα πιο μαλακό και πιο άνετο μιας και συμμορφώνεται με το ΄σωμα σας και όχι εναντίον του. Έχει την ικανότητα να το κάνει για πολλά χρόνια χωρίς να γίνει χαλάρωση μετά από μια περίοδο χρήσης. Επίσης βοηθάει στις ίσα κατανεμημένες πιέσεις των αρθρώσεων του σώματος.

Για την περίπτωση που το στρώμα σας είναι πολύ μαλακό, δοκιμάστε να προσθέσετε σανίδες κόντρα πλακέ μεταξύ του στρώματος και του κρεβατιού.

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded