Profile

Cover photo
Elita Reci
Lived in Ohrid Macedonia
12,636 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Elita Reci

Shared publicly  - 
6
1
Jackson Wilian's profile photoBesim Hyseni's profile photoChennuri Chaitanya's profile photo
2 comments
 
Gallo sex we kemi
Add a comment...

Elita Reci

Shared publicly  - 
 
Elita Reçi - Portret i germëzuar. A - shkronja e parë e alfabetit më kujton Abetaren, ditët e para të shkollës, kuriozitetin e madh dhe dëshirën për të mësuar... fëmijërinë time...ditë shumë të bukura...
2
Add a comment...

Elita Reci

Shared publicly  - 
5
Add a comment...

Elita Reci

Shared publicly  - 
1
1
Xhevat Brovina's profile photo
Add a comment...

Elita Reci

Shared publicly  - 
 
Scrapbook Photos
6
Vllaznim Kryeziu's profile photoXhevat Brovina's profile photo
2 comments
 
Meriton me qene miss Albania
 ·  Translate
Add a comment...
In her circles
837 people

Elita Reci

Shared publicly  - 
5
2
Hashim Këpuska's profile photoFlorim bytyçi's profile photoElita Reci's profile photoChennuri Chaitanya's profile photo
2 comments
 
Edhe këngëtare e mrekullueshme, edhe e bukur

 ·  Translate
Add a comment...

Elita Reci

Shared publicly  - 
8
1
Michael Ballai's profile photo
Add a comment...

Elita Reci

Shared publicly  - 
 
Scrapbook Photos
8
Add a comment...

Elita Reci

Shared publicly  - 
 
Profile Photos
4
1
Ibrahim Kopriva's profile photoJackson Wilian's profile photo
 
SEAD 
Add a comment...
People
In her circles
837 people
Basic Information
Gender
Female
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Ohrid Macedonia
Links
Contributor to
Links