Profile

Cover photo
Rafidah muhd shamsuddin
16 followers|78,934 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Susu makin kurang kak...
Bismillah... Salam Rabu penuh barakah.. Mama nak share follow-up Mama dengan rakan Mama yang consume set menyusu shaklee.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ MamaFN: Salam mai,. Apa khabar? Anak ok? Susu ok? Mai: Waalaikumsalam..kak.sory lmbt ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Tambah pendapatan dengan mudah
Bismillah... Teringat masa mula-mula Mama try vitamin Shaklee dulu... Masa tu Mama ambil Shaklee sebab nak cergas dan bertenaga sambil meningkatkan kualiti dan kuantiti pengeluaran susu. Mama try Set B  (set asas menyusu).  Selepas habis 1 set, Mama terpiki...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: ESP Non-GMO Protein
Bismillah... Salam Rabu, Alhamdulillah kami di MRSM Alor Gajah baru selesai menganjurkan Kejohanan Taekwondo MRSM Se-Malaysia... Tahniah kepada semua pemenang.. Semasa kejohanan hari tu, Mama dapati para peserta sangat menjaga pemakanan masing-masing. Ini k...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Jatuh hati dengan ESP
Bismillah.... Salam sayang buat semua… maaf lama sudah tidak
meng “update” di sini… Alhamdulillah minggu pertama di bulan Mac telah
bermula… hari ni sudah 7 hari kita berada di bulan Mac. Bulan ni wall FB dan
blog sibuk dok update pasal ESP… Apakah yang ist...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Sharing Jenaka bersama Ustaz Azhar
Bismillah... salam sayang buat pembaca semua..  Hari ni Mama nak share cerita  Jenaka bersama Ustaz Azhar yang Mama dapat daripada kawan-kawan Mama yang share di FB. Jenaka bersama Ustaz Azhar :  Kadang-kadang Allah hantar seekor kucing untuk menjadi guru d...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
16 people

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Aku Mengandung?
Bismillah.. "Kenapa masih belum period lagi bulan ni.. Dah lewat seminggu.. Aku ni pregnant ke?" Pagi esoknya Syafiqah (bukan nama sebenar) membuat Urine Pregnancy Test (UPT) menggunakan tester yg dibeli di farmasi.  "Alhamdulillah negatif". Syafiqah bersyu...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Kak, ada stok tak?
Bismillah.. salam jumaat penuh barakah Sejak akhir-akhir ini, shaklee telah menjadi fenomena di Malaysia. Alhamdulillah Mama sering mendapat sms/wa, "salam kak, saya berminat nak cuba vitamin *, ada stok tak?" Alhamdulillah Mama sentiasa bersedia dengan s...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Shaklee Peanut Butter Protein Balls
Bismillah... Petang ni Mama nak share satu resepi ESP. Rupanya bukan untuk minum sahaja, ESP boleh dijadikan snak ringkas utk anak-anak kita. Sangat berkhasiat.. daripada mereka dok makan makanan ringan yang merapu tu, baik dia makan snack ESP ni... terjami...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Sharing Jenaka bersama Ustaz Azhar
Bismillah... salam sayang buat pembaca semua..  Hari ni Mama nak share cerita  Jenaka bersama Ustaz Azhar yang Mama dapat daripada kawan-kawan Mama yang share di FB. Jenaka bersama Ustaz Azhar :  Kadang-kadang Allah hantar seekor kucing untuk menjadi guru d...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rafidah muhd shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Shaklee Melaka: Testimoni VIVIX Merawat Pesakit Saraf
Bismillah... Salam Isnin.... Insya Allah hari ini adalah pembuka minggu yang penuh dengan rezeki yang hebat buat semua pembaca...  Pernah dengar pasal VIVIX ? Vivix adalah vitamin paling  mahal dalam senarai vitamin Shaklee... Walaupun mahal, kesannya adala...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
16 people
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Female