Profile cover photo
Profile photo
Miesz Nurul
If at first you dont succeed , just try , try again till you reach the top.
If at first you dont succeed , just try , try again till you reach the top.
About
Miesz's posts

Post has attachment
House Of Cat Shah Alam
Hai assalamualaikum semua. harini aku nak cite pengalaman aku pegi ke House of Cat di Seksyen 7 Shah Alam. Sape-sape yg study org tggl berdekatan ngn UITM Shah Alam kompom senang gile nak pegi. Lokasi kedai ni sebaris ngan Gulatis or Jakel if i'm not mistak...

Post has attachment
Throwback Majlis Pentauliahan KOR SISPA 2016
Hai hai assalamualaikum semua !  Lama tak update blog ni, habuk pun tebal seinci hehe Kali ni sis nak kongsi kegembiraan sis walaupun dah lewat nak post tapi nak share jugak. Tahun lepas sis dah selamat ditauliahkan sebagai Leftenan Muda Pertahanan Awam. Al...

Post has attachment
Photograph - Ed Sheeran
My favorite song. Loving can hurt, loving can hurt sometimes But it's the only thing that I know When it gets hard, you know it can get hard sometimes It is the only thing that makes us feel alive We keep this love in a photograph We made these memories for...

Post has attachment
Love Hurts When You Love the Wrong Person
Hai hai semua , lama tak hupdate blog ni, almaklum la sis ni busy*hmm busy sgt, senanye malas nak hupdate belog* . Okay malam ni sis nak post something walaupun mungkin orang tak baca belog ni, yalah , belog kampung2 jak. hehehe. muuahh ciked ! Firstly, sis...

Post has attachment
Apabila Kaki Terseliuh
Assalamualaikum & hello  ! Sumber:Google Kisah kaki ku terseliuh bermula apabila aku tengah jenjalan ngan kengkawan aku , then, angin meniup dengan kuat masa tu, aku pun acah-acah la jadi Princess Elsa konon , depangkan tangan menikmati angin masa tu. Tup t...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
RAPUH. DONT EVER GIVE UP.
Assalamualaikum Hari ini, di saat teman-teman dapat result SEM 1 , kebanyakan dapat pointer 3 ke atas. Alhamdulillah. Congrats ye kawan2. However, for me. amat mendukacitakn. Memang la senang hati kawan dapat pointer tinggi, tapi aku? Sangat mengecewakan.  ...

Post has attachment
If you love something , just set it free..
Ini satu kisah tentang cerita dongeng dulu kala Takda kaitan antara yang hidup atau yang mati* "Bukan kerana jarak yang memisahkan kita, cuma hati ini dah tawar untuk menyimpan mu di dalam hati ini" Girl :  Kita putus ! That's my decision ! Noktah ! Mukta...

Post has attachment
SISPARIAN FAMILIA' BATCH 07 USIM
Assalamualaikum , hello , hai , hai ! Lama tak post kat belog , rasanya sejak masuk USIM hari tu, dah tak buka dah benda alah ne. Kesian engko, takpa2 , hari ini aku rajinkan diri nak post. Tetiba ada mood nak post katakan. Choii ! Okeyh2 , bila masuk U, ke...
Wait while more posts are being loaded