Profile

Cover photo
395 followers|15,352 views
AboutPostsPhotos

Stream

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Компанијата Нетцетера објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Time.mk објавува отворен конкурс за практиканти и ги поканува сите студенти да аплицираат: http://www.time.mk/info/praksa101
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани студенти, објавена е листа на советници кои ќе им помогнат на студентите при нивниот избор на профили и предмети за претстојната учебна 2012/2013 година.
 ·  Translate
Почитувани студенти, објавена е листа на советници кои ќе им помогнат на студентите при нивниот избор на профили и предмети за претстојната учебна 2012/2013 година.
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани матуранти, на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство ќе се одржува подготвителна настава по програмирање.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани матуранти, на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство ќе се одржува подготвителна настава по математика.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани матуранти, објавени се прелиминарните ранг листи од првиот уписен рок за учебната 2012/2013 година.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
395 people
Гимназија Мирче Ацев's profile photo
Borče Stefanoski - Hanc's profile photo
Despina Protugjerova's profile photo
Kristina Hristoska's profile photo
Limbo Mk's profile photo
Rosana Tea's profile photo
Bojana Drangova's profile photo
Nina Kovalenko's profile photo
Vladimir Stojov's profile photo

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Kомпанијата Matrix Global објавува отворен конкурс за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани матуранти и идни студенти на ФИНКИ, објавено е соопштение за запишување на студенти кандидати на ФИНКИ од првиот уписен рок.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани матуранти, поради проширување на квотите, објавувањето на решенијата за прием на кандидатите ќе биде одложено.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани матуранти, објавени се одговори на приговорите за технички пропусти по објавување на прелиминарната ранг листа.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Почитувани матуранти, објавено е соопштение за промена на изборот на студиска програма.
 ·  Translate
1
Add a comment...

ФИНКИ

Shared publicly  - 
 
Австралиската фирма Vestel има отворена позиција за работа, и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
395 people
Гимназија Мирче Ацев's profile photo
Borče Stefanoski - Hanc's profile photo
Despina Protugjerova's profile photo
Kristina Hristoska's profile photo
Limbo Mk's profile photo
Rosana Tea's profile photo
Bojana Drangova's profile photo
Nina Kovalenko's profile photo
Vladimir Stojov's profile photo
Contact Information
Contact info
Phone
+389 (0)2 3088 255
Email
Address
Руѓер Бошковиќ 16, 1000 Скопје, Македонија
Story
Tagline
Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство