Profile cover photo
Profile photo
Agencija Oskar, turizem in potovanja, d.o.o.
26 followers
26 followers
About
Posts

Post has attachment
Poleti na malo hladneje? Potem je prava destinacija Islandija!

Islandija je dežela naravnih čudes, ki jih težko srečamo kje drugje po svetu. Tu spoznamo prvinsko moč narave, ob kateri nam zastane dih! Naš program Islandska saga je krožno potovanje, kjer spoznamo ta svet bučečih slapov, mogočnih ledenikov, tlečih ognjenikov ter brizgajočih gejzirjev. Poletje je odličen čas za obisk, saj ima dan na vrhuncu poletja 24 ur in se opolnoči le nekoliko zmrači. Izberite svoj poletni termin!

https://www.agencija-oskar.si/islandija/islandska-saga/
Add a comment...

Post has attachment
We love Madeira!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NOVO: Čarobna Namibija

Spoštovani potniki, objavljena je 13-dnevna Čarobna Namibija z vsemi vrhunci dežele. Ogromne rdeče sipine, tjulnji ob obalah Atlantika, obisk pri himbah, kompleten safari in vse, kar je vmes. Perfektna kombinacija narave, kulture in doživetij. Za prve prijave velja še posebej znižana, promocijska cena. Kdo bo prvi? Če želite daljšo varianto (v Bocvano in vse do Viktorijinih slapov), potem ulovite zadnja mesta na naši 21-dnevni poslastici.
Več ... https://www.agencija-oskar.si/namibija/carobna-namibija/
Add a comment...

Post has attachment
Toskana z Elbo
Grički, kjer na enem pobočju rastejo vinogradi, na drugem pa oljke, vrh njih pa srednjeveške vasice, do katerih vodijo drevoredi cipres. To je Toskana, tista italijanska pokrajina, ki si jo enkrat v življenju zares želimo obiskati. Naš program smo zastavili tako, da vas za nič ne prikrajšamo: San Gimignano, Siena, Pisa, Lucca in … Napoleonov otok Elba! Prav vsak od teh biserov je lahko vaš vrhunec potovanja. Vse to v treh dneh. Naj vas prepriča vsebina programa. Od 4. do 6. maja.
Toskana z Elbo: https://www.agencija-oskar.si/italija/toskana-z-elbo/program/?id_potovanje=12988
Agencija Oskar, d.o.o.
Agencija Oskar, d.o.o.
agencija-oskar.si
Add a comment...

Post has attachment
Počitnice na SICILIJI!
Na voljo je še nekaj ugodnih kart iz Benetk, v fiksnih terminih: 21.4 - 25.4.2018 in 21.4. - 27.4.2018.
Cena le 170 EUR/osebo, vključen povratni transfer na relaciji Ljubljana - letališče - Ljubljana. Pišite nam na avio@agencija-oskar.si!
Ponudba velja do 16.4. 😊!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tokrat samo za Vas:
- Oskarjevo pleme na izobraževanju v Ajdovščini
- Nova čarobna Namibija
- Gremo na Islandijo
- Roman, Janko ali Gvido?
- Irska z najetim avtomobilom ...
Vas zanima - prelistajte časopis https://mailchi.mp/agencija-oskar/e-casopis-agencije-oskar-st-237 :)!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Korzika - »Self drive«

»Poleti bomo najeli kombi in se skupaj nekam odpeljali.« To večkrat slišimo ali izrečemo v krogu prijateljev, ožje ali širše družine. A na koncu tega ne uresničimo, saj se zaletimo v zid: kdo, kje in kako najeti kombi, rezervirati trajekt, kje spati, kako je s kampi in opremo, usklajevanja glede poti, prepozni smo … Druga možnost je enostavna prijava na enega od naših treh poletnih terminov, ko se odpeljemo na Korziko skupaj in pod vodstvom našega izkušenega vodnika. Delno kamp, delno hotel, prevozimo gorske ceste, se kopamo na neturističnih plažah in po želji osvajamo vrhove. V vožnji se lahko preizkusite tudi sami. Majhna skupina - veliko doživetje. Aktivne počitnice za posameznike, pare in družine, dobrodošli tudi pridni otroci 😊.
https://www.agencija-oskar.si/korzika/atraktivna-korzika/
Agencija Oskar, d.o.o.
Agencija Oskar, d.o.o.
agencija-oskar.si
Add a comment...

Post has attachment
Počitnice na TENERIFIH za prvi maj! Na voljo je še nekaj ugodnih kart iz Benetk, v fiksnih terminih: 21.4 - 28.4.2018 in 28.4. - 5.5.2018.
Cena le 300 EUR/osebo, vključen prevoz na letališče.
PhotoPhotoPhotoPhoto
9. 04. 18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Prvomajska klasična Indija – Amritsar in Varanasi

Na voljo je še nekaj mest za 10 dnevno potovanje, ki vas vpelje v doživetje ene najbolj raznolikih dežel. V potovanje smo združili tapiserijo zgodovine, kulture, arhitekture, doživetja bazarjev ter okušanja lokalne hrane. Super cena in odlično vodenje. Pohitite in si zagotovite svoje mesto. Na pot se podamo 27.aprila.
Add a comment...

Post has attachment
Raznolika Indonezija

Vulkanska Indonezija je največji arhipelag na svetu, ki ga sestavlja več kot 17.000 otokov. Ponuja bujne riževe terase, mogočne hribe, džungle, nedotaknjene plaže in jezera. Najbolj obiskani so otoki Bali, Java ter Lombok, ki predstavljajo osnovno klasično zgodbo. Le peščica ljudi obišče ostale indonezijske otoke. Sulawesi, Irian Jaya, Flores, Komodo, Rinca … vsi ti so odlični potovalni teren in raj za avanturistična potovanja. Ne glede na to ali se v ta del sveta odpravljate prvič ali se vračate - Indonezija vedno navduši. Za prvi obisk priporočamo potovanji Indonezijski dvojček/trojček in Giliji, v kolikor pa ste deželo že obiskali, si oglejte še ostala potovanja, ki vas vpeljejo v pravo indonezijsko realnost.

Več ... https://www.agencija-oskar.si/indonezija/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded