Profile cover photo
Profile photo
Mohammad Faiezi Bin Ali
449 followers
449 followers
About
Mohammad Faiezi's posts

Post has attachment
**
BV Malls menduduki tempat ke-3 ranking web yang selalu dilayari pengguna internet dunia.. Sumber dari elexa.com

Post has attachment
Orang yang nampak peluang
Bekerja dalam bidang oil and gas sememangnya gaji yang diterima lumayan Tetapi kenapa masih memilih perniagaan BV Inilah yang dinamakan nampak peluang di BV Tahniah Boss Johan Ismail..

Post has attachment
Cerita malam tadi di summit hotel
Photo
Video
6/17/14
2 Photos - View album

Post has attachment
Beli kereta 6 biji CASH
Cerita malam tadi di Summit Hotel USJ.. Bagaimana seorang anak bumiputera boleh meraih income hampir RM200k seminggu, Mampu membeli kereta dengan cash sehingga 6 biji, dan hasil perkongsian beliau dah melahirkan lebih 30 orang di bawah rangkaian beliau yang...

Post has attachment
**
Ambil sedikit masa untuk lihat dan fahami Saya cuma sharing sahaja..

Post has attachment
Tutorial pengenalan Bossventure... Ambil masa kejap just watching..

Post has attachment
Tahniah kepada akak ni
Tak perlu kata apa-apa lagi
Dah terbukti BV 0% failed
Saya share kepada yang berminat jangan bertangguh
sebelum modal pendaftaran di naikkan bermula 1julai ni
Photo
Photo
2014-06-13
2 Photos - View album

Post has attachment
Sejujurnya belum ada orang gagal dalam biz ni
Saya dah cuba macam-macam biz.. Tapi semuanya tak berjaya dan mengecewakan.. Bila dah jumpa BV ni memang luar biasa.. Inilah biz terbaik yang paling best yang pernah saya jumpa.. Sekarang ni memang fokus dan tak pandang belakang lagi.. Best tau!! Ligat atau...

Post has attachment
Contoh bonus saya yang malas malas
Ni contoh bonus untuk orang yang malas macam saya.. Sape nak bagi.. Ape ape pun alhamdulillah rezeki dari Allah..

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded