Profile cover photo
Profile photo
Munisah Shoaib
31 followers
31 followers
About
Posts

Post has attachment
ALFALFA COMPLEX - Kebaikan dan Khasiat
Assalamualaikum... ALFALFA? Haa ni laa gambar pokok alfalfa tu.. Alfalfa ialah sejenis tumbuhan herba pelbagai kegunaan. Bukan setakat daun, malah batang dan benihnya pun boleh digunakan untuk ubatan. Pelbagai kegunaan alfalfa termasuklah untuk buah pinggan...
Add a comment...

Post has attachment
COLLAGEN POWDER TERBAIK DARI SHAKLEE
COLLAGEN POWDER TERBAIK DARI SHAKLEE
nissashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
COLLAGEN POWDER TERBAIK DARI SHAKLEE
Assalamualaikum... Kolagen sangat penting untuk tubuh badan kita. Bukan sahaja penting untuk kulit malah penting juga untuk tendon, ligament, kornea, tulang, tulang rawan, salur darah, usus,
tulang belakang dan dentin gigi. Kandungan kolagen di dalam badan...
COLLAGEN POWDER TERBAIK DARI SHAKLEE
COLLAGEN POWDER TERBAIK DARI SHAKLEE
nissashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KELEBIHAN DAN KEBAIKAN HERBLAX SHAKLEE
Assalamualaikum... Siapa ada masalah nak membuang? Dalam erti kata lain, SEMBELIT ?   Haaa memang terseksa kalau ada sembelit ni. Bukan setakat nightmare ketika membuang, tapi jugak perut terseksa. Yelahhh kan bayangkan kalau dah 3 hari x membuang. Haa dah ...
Add a comment...

Post has attachment
TAHNIAH PEMENANG GIVEAWAY SAYA NAK VITAMIN SHAKLEE BERNILAI RM500
Assalamualaikum.. Rasa macam x terlambat lagi nak ucap TAHNIAH pada semua pemenang giveaway yg dah berlangsung pada 09-09-2014 hingga 10-10-2014 yg lepas.. Jom tengok pemenang2 di sini ^^ Terima kasih pada anda, anda, dan anda semua yg dah menyertai.. :)
Add a comment...

Post has attachment
MASALAH RAMBUT GUGUR?
Assalamualaikum.. Siapa ada masalah rambut gugur? Sila angkat tangan....

Okay saya pasti memang ramai yg ada masalah ni.. Terutama wanita slepas bersalin..

Haa sebenarnya rambut gugur adalah normal ye.. Kira-kira 70-100 helai rambut akan gugur setiap har...
MASALAH RAMBUT GUGUR?
MASALAH RAMBUT GUGUR?
nissashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI MINGGU GAJI!!!!
Assalamualaikum... Alhamdulillah dah selamat sampai KL... Best dapat rilek2 tepi pantai hikss... Sekarang dah hujung bulan dah.. So dgn baik hatinya saya nak buat promosi minggu gaji!!! Macam mana nak dapatkan promosi ni? Senang aje... Just contact saya unt...
PROMOSI MINGGU GAJI!!!!
PROMOSI MINGGU GAJI!!!!
nissashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PENDAFTARAN AHLI SHAKLEE - PERCUMA!
Assalamualaikum... Fuuuh walaupon bercuti tp tetap gigih nk berblog kt sini.. Ramai yg bertanya nak beli dgn harga ahli. Tak ada masalah.. Korg boleh daftar ahli Shaklee dgn 2 cara... 1. Bayar RM65 utk yuran pendaftaran +RM10 utk pos memberkit. (unless kala...
PENDAFTARAN AHLI SHAKLEE - PERCUMA!
PENDAFTARAN AHLI SHAKLEE - PERCUMA!
nissashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BERCUTI!!!!
Assalamualaikum... Mood sangat eksaited sebab nak bercuti sesambil honeymoon laa kunun.. Phewww selepas hampir setahun dapat jugak jalan2 release tension.... So hari ni mood nak packing2 barang sumbat dalam beg... Tak lupa jugak sumbat2 sekali ESP, Vitamin ...
BERCUTI!!!!
BERCUTI!!!!
nissashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KELEBIHAN MEAL SHAKES ~ FASTFOOD UNTUK ANAK ANDA
Assalamualaikum... Harini nak cerita tentang fastfood untuk anak-anak. Bukan semua fastfood tu buruk dan x bagus untuk anak anda tau... Tapi ada yg baik untuk anak anda. Nak tau apa??   MEAL SHAKES!!! Yessss betul tu.. Meal shakes ni saya kata dia fastfood ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded