Profile cover photo
Profile photo
Sky Boy
44 followers
44 followers
About
Sky's posts

Post has attachment

Post has attachment
Jangan Lemas Dalam Usaha
hye bloggy.. Salam manis berserta madu buat semua.. harini tetiba uncle meroyan nak tulis blog. Actually banyak dah uncle tulis cuma tak publish sebab rasa tak sesuai untuk dikongsi. Ramai yang tanya uncle ni kerja apa sebenarnya. Kejap-kejap post gambar ke...

Post has attachment

Post has attachment
kisah 20 Sen
Hai korang semua.. harap sihat lanhendaknya.. ni merupakan 1st entry untuk tahun 2015 setelah sekian lama uncle tinggalkan dunia blogging ni.. actually takde masa sebenarnya nak menulis. Hihihi. Ok back to the tittle semua orang kenal kan dengan duit 20sen....

Post has attachment

Post has attachment
Menu musim hujan

Post has attachment
menu musim hujan
Dear bloggy... Now dah masuk musim tengkujuh kan..?? Haruslah hujan kemain lebat lagi. Dan musim musim hujan cenggini rajinlah aku kedapur. Dah kat luar hujan. Nak but apa lagi kan.. masak je lah... Adik aku pulak. Apa nak makan main oder jer lah.. so masa ...

Post has attachment

Post has attachment
Akibat Food Tester
hi chu'olls... fefiling macam bapok tegur kawan dia.. curlass kakak..... hahaha... matiler kalau ada geng2 dia baca.. buat sekian lama.. akhirnya uncle bukak jugak blog bersawang hari ni... tatau nak hapdate apa.. otak dah beku lupa nak defrost kah... koran...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded