Profile cover photo
Profile photo
Learnit Training
6 followers
6 followers
About
Learnit Training's posts

Post has attachment
Neurolinguïstisch programmeren (NLP): een introductie
(08/10 en 09/10 in Amsterdam: http://www.learnit.nl/cursus/nlp)

In de training leer je onder begeleiding van onze trainer Rob Tummers 'out of the box' denken. Het geeft je een nieuwe kijk op de realiteit waardoor het mogelijk wordt je doelen inzichtelijk te krijgen en te verwezenlijken. Je leert optimaal communiceren met je omgeving, los van subjectieve waardeoordelen. Je krijgt hierdoor meer vertrouwen in jezelf en in je capaciteiten (wat een ander kan, kan jij ook), je kunt makkelijker leren, piekert minder én je bent in staat creatiever te denken en te handelen
Photo

Post has attachment
Carlijn Hoogeveen, hoofd Communicatie- en Managementtrainingen van Learnit Training, is genomineerd voor de titel 'Trainer van het Jaar 2015'!

De Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) heeft de genomineerden voor de verkiezing van 'Trainer van het Jaar' bekend gemaakt. 'Trainer van het Jaar' is de prijs voor de persoon die volgens collega's en opdrachtgevers de beste trainer is in het Nederlandse taalgebied. Deze vakprijs stelde de NOBTRA in 2011 in. Op 25 september maakt de vakjury tijdens de 'Dag van de Trainer in Spant!' in Bussum bekend wie zich het komende jaar 'Trainer van het Jaar' mag noemen.

We zijn zeer vereerd dat Carlijn genomineerd is voor deze titel!
Photo

Post has attachment
Photoshop is een overweldigend programma met eindeloos veel functies. Als je er net mee werkt verdwaal je regelmatig in alle mogelijkheden. Herkenbaar? Trainer Mike heeft de 15 belangrijkste Photoshop-tips voor je op een rijtje gezet: bit.ly/1F1TVI5. Kan één van je vrienden deze tips ook goed gebruiken? Deel dan dit bericht. Op 30 april verzorgen we van 13:00 tot 14:00 tevens een gratis webinar Photoshop (bit.ly/1C4nrLi).
Photo

Post has attachment
Functioneringsgesprekken op een inspirerende én resultaatgerichte manier aanpakken? Gebruik dit gesprek als motiverend sturingsinstrument. Wij hebben 5 tips voor je op een rijtje gezet en lichten dit toe in onze blog (bit.ly/1GHsSTb):

1. Zet een 360 graden feedback tool in
2. Maak gebruik van kernkwadranten
3. Zorg voor omstandigheden die motiverend werken voor de medewerker
4. Betrek de medewerker actief bij het gesprek
5. Laat het gespreksverslag niet in de la liggen: "BE SMART"

Lees onze blog op bit.ly/1GHsSTb en volg het gratis webinar 'Functioneringsgesprekken voeren' op 22 april van 13:00 tot 14:00 (bit.ly/1AnXDWq).

Zit je aan de andere kant van de tafel? Ook dan kun je de tips uit onze blog en ons webinar gebruiken om goed beslagen ten ijs te komen tijdens het functioneringsgesprek.
Photo

Post has attachment
Maak kennis met Karolien, trainer in onder andere communicatie en trainen / coachen als beroep:

"In mijn trainingen leer ik mensen om naar boven te halen wat ze dikwijls al in zich hebben, maar niet naar buiten kunnen brengen. Ik train ze om zichzelf zó neer te zetten of te worden zoals ze willen zijn. Met kennis, inzichten, technieken, oefeningen, vertrouwen en een gezonde portie humor, kunnen mensen veel meer dan ze zelf denken!"

Benieuwd wat Karolien voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem contact op via 020 6369179 of info@learnit.nl
Photo

Post has attachment
Photo

Wat als je graag iets wil leren, maar je baas zegt dat er geen budget voor is? Springest geeft je 8 tips om jezelf van opleidingsbudget te verzekeren (bit.ly/1ENonWE)

Post has attachment
Wil je je coachingsvaardigheden verbeteren? Volg dan onze gratis online cursus 'Praktische coachingsvaardigheden' ((bit.ly/1KWF5rG). In deze cursus ga je onder andere aan de slag met vraagtechnieken, zelfreflectie stimuleren, het GROW-model en constructief feedback geven. Liever aan de slag met een trainer? Lees dan meer over onze tweedaagse training 'Coachingsvaardigheden: de basistechnieken' (bit.ly/1AjkHFR) en bekwaam je verder als coach.
Photo

Post has attachment
Heb je ons webinar Train de trainer gisteren niet kunnen bijwonen? Of wil je nog eens rustig de samenvatting en presentatie doornemen? Download dan de samenvatting (bit.ly/1EXFXXF) en presentatie (bit.ly/1E5F6k2) van het webinar. De trainingen die verwant zijn aan dit onderwerp vind je op onze website (bit.ly/1KWCyh6).
Photo

Post has attachment
Gisteren heeft het webinar Enthousiast leidinggeven én resultaten behalen plaatsgevonden. Heb je het webinar niet kunnen bijwonen? Of wil je de informatie nog even teruglezen? Download dan nu de samenvatting (bit.ly/1xu31N6) en presentatie (bit.ly/1OuQv52).

Bekijk ons aanbod op het gebied van leidinggeven en management op onze website (bit.ly/1B4AiJw). De volgende trainingen gaan gegarandeerd door en bovendien kun je je hiervoor inschrijven met flinke korting:

- Leidinggeven (20% korting) (bit.ly/1HIgDF2): Den Haag, 13, 14 en 15 april (bit.ly/1DY0IE7)
- Conflicthantering (15% korting) (bit.ly/1itgo1j): Apeldoorn, 15 en 22 april (bit.ly/1EFuwjN)
- Timemanagement (30% korting) (bit.ly/1GEgmVW): Groningen, 26 mei en 10 juni (bit.ly/18WyprU)

Gebruik de kortingscode MLVKPVGZ op het inschrijfformulier om de korting te verzilveren.
Photo
Wait while more posts are being loaded